Къде в Бургас (7) ...

• 65 915
  • 665
  •   1
Отговори
# 285
УстатА,
аз правих такива с мед, малко са болезнени в началото, но имат голям ефект.
Ама сега гледам малката, а и нямам салон, в който да ги правя.
Та препоръчвам ти с мед процедури. Peace

# 286
  • Бургас
УстатА,
аз правих такива с мед, малко са болезнени в началото, но имат голям ефект.
Ама сега гледам малката, а и нямам салон, в който да ги правя.
Та препоръчвам ти с мед процедури. Peace
Моята масажистка прави масажи с мед, не само антицелулитни ами и гръб. Цените й са супер, за това което предлага. Говорила съм за нея в старите теми, но ако някой иска мога да дам телефона й на лични!

# 287
 Радост ако е удобно прати ми телефона на козметичката.

# 288
Момичета някои да е виждал в Бургас да се продават понички от рода на дънкин донатс?

# 289
  • у нас
Момичета някои да е виждал в Бургас да се продават понички от рода на дънкин донатс?

до преди година и нещо се продаваха до фотото срещу сладкарницата на Тоха, ама нямаше хора и го затвориха. Сега не съм видяла някъде да се продават. Аз лично си похапвам в София  Hug

# 290
Здравейте и от мен,
искам да попитам някой правил ли е антицелултни масажи, цени, от какво е доволен...Такива работи.
Моята масажистка мин. година ми прави едни с някаква кал - били върха на антицелулитния масаж, но не останах много впечатлена. С ултразвук имаше къде по-голям ефект. Пък не ми се дават пак сума ти пари за нищо.
Благодаря  Mr. Green
Миналата година и аз се подведох от рекламираните процедури с кал. Правих 15 процедури и никакъв ефект.
Сега гледах в един салон на "Александровска" че правят масажи(мъж-физиотерапевт-12лв. е цената).Ако се престрашиш пиши дали си доволна.
www.snc-burgas.com
Заинтригуваха ме и масажите с меда.Дали са ефикасни?

# 291
  • По света и У нас

Преди време съм купувала от Била  Peace /но да не се окаже, че е била тази в София - там със сигурност има   Rolling Eyes/ ... Може да провериш, но съжалявам предварително ако те подведа  Praynig ..
Другият вариант е купуваш си тава от Била и самичка ги правиш  Peace

# 292
Момичета, препоръчайте ми алерголог, който да направи на малкия тест за поносимост към местни упойки Praynig А ако се сетите и за хирург-стоматолог, който да му резне ципичката под езика ще ми помогнете извънредно много

На моя дундьо му цепнаха юздичката в хирургията на Стоматологията - мисля че на последния етаж беше. Направи го завеждащият отделението (ама му забравих името).  Нямахме нито направление, нито час - отидохме и чакахме. Стана много бързо, докторът даже отказа и да му плащаме. На каква възраст е детето ти? Моят беше на около 6 м. и не му сложиха никаква местна упойка (ако имаш предвид теста за упойка да е за тази манипулация). А по принцип тест за каквато и да е упойка се прави от лечебното заведение, което ще прави операцията, защото упойките са най-различни видове и външен алерголог няма как да знае те с какви упойки работят. Пък и от зъболекаря си знам, че на малки деца не слага местни упойки - ама не съм го питала защо ....

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 12:30 от ЕДЕЛВАЙС

# 293
Преди време съм купувала от Била  Peace /но да не се окаже, че е била тази в София - там със сигурност има   Rolling Eyes
Поничките - от Била, на щанда с хляба!

Сега и аз да ви питам - виждали ли сте някъде в Бургас все още да продават от промоционалните пакети на Памперс с хавлиеното халатче - търся №4 или № 5?

# 294

Сега и аз да ви питам - виждали ли сте някъде в Бургас все още да продават от промоционалните пакети на Памперс с хавлиеното халатче - търся №4 или № 5?

Ние си взехме от Метро №4, но са от старите памперси не новите с ластичетата. И не  знам дали си въобразявам, но мисля че от тях се обриваме newsm78.

Иначе и аз съм фен на Дънкин Донатс, но в Бургас няма, тези в Била са подобни но оригиналът ми харесва повече.

# 295
  • у дома
doreta, а ти къде си прави процедурите, да не се окаже, че сме при един и същ масажист?
Много ми ги хвали, казва, че вече само това е актуално, пък аз не видях никакъв ефект. Само дето хвърлих 300 лв. на вятъра. 12 лв. ми се виждат малко за антицелулитен масаж. Нали качествената козметика е скъпа, все пак  Thinking
moonlady напиши малко повече за тия масажи със мед, моля. На какъв причнцип са, колко процедури трябва да се направят по колко часа?
В краен случай съм решила пак с ултра звук да ги правя, че поне има видим резултат. Rolling Eyes
Радост, а ти правила ли си антицелулитни масажи?

# 296
  • Бургас
УстатА,къде си прави с ултразвук и колко беше ? На мен позната рехабилитатор ми каза,че най-ефикасни били ръчните масажи,макар,че са по-болезнени , виждам,че и moonlady за такива говори.Това е страничката и  http://ladymassages.hit.bg/ ,надявам се не сърди,че аз я пускам ,мен лично много ме заинтригуваха,но кога ще си направя и аз не знам.Засега сама се масажирам с един диск и антицелулитно олио.

# 297
Ние си взехме от Метро №4, но са от старите памперси не новите с ластичетата. И не  знам дали си въобразявам, но мисля че от тях се обриваме newsm78.
Кога ги купи?

# 298
мисля преди 2 седмици
имаше и в Пикадили, но бяха останали само тройки

# 299
нееееее, не ми казайте, че в Билла продават донати. По скоро това там е някакво мижаво подобие. А мен ме впечатли и това, че продали там тави за донати. Люси я кажи подробности и пробвала ли си, същите ли стават. А иначе, аз като отида в Сф с кеф си похапвам донати, че и 12броя си отнасям към Бс обикновено. Офффффф пак за г..за си мисля, затова ще ударя 100те.
Да питам и тук, май някой от вас беше казал, че има връзки в хотел Бургас, та въпроса ми е за френският ресторант, ако може координати и дали има куверт и по колко за 14ти.

Общи условия

Активация на акаунт