Къде в Бургас (7) ...

• 65 919
  • 665
  •   1
Отговори
# 270
  • у нас

А аз искам да попитам някой ходил ли е при Дора фризорката?

къде се намира тази фризьорка, щото и моята е Дора. Много общо казано така. Дай адрес  Hug

# 271
Здравейте бургазлийки,
спешно ми трябва крем на eucerine,в няколко аптеки ударих на камък...някой може ли да помогне  Praynig
Благодаря предварително!
Heart Eyes

# 272
В аптеката на водната палата мисля, че има и в тази на Богориди на ъгала с Фотинов...

# 273
Благодаря много,отивам веднага да видя Hug

# 274
Здравейте бургазлийки,
спешно ми трябва крем на eucerine,в няколко аптеки ударих на камък...някой може ли да помогне  Praynig
Благодаря предварително!
Heart Eyes

Токущо проверих в аптеката на водната палата. Има!

# 275
  • Paris
Моя инструктор събира  група за теория,  ако има желаещи да пишат на лични. Става дума за шофьорски курс, да уточня. Парите може да се дават начасти.
Търси се гарсониера под наем, ако може на първи или втори етаж. Може и двустаен. Ще се използва за кабинет и офис.

# 276
И нашият Панасоник е подобен модел, мн съм доволна  Peace
Направо от БТК е купен / в Новата поща/ около 70-75лв беше
А точно до новата поща /на ъгъла на Сан Стефано и Стефан Стамболов/ има едно магазинче, специализирано за телефонни апарати и поддръжка, мисля че имам визитка, ама в къщи

# 277
A някой има ли отзиви за фризьорски салон Поли на ул. Левски?

Поли вече остана без мъжа - Явор, маникюристката Добрина и младата фризьорка, която помагаше на Поли. Сега вече посочените трима са на ул. Патриарх Евтимий, където на времето беше Александра видео. Новият салон се казва Бритон и е на Добрина новата придобивка!
Тоя нов салон под Младежкия дом ли се пада?

# 278
  • Бургас
Krasi72 - да, точно

# 279
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми алерголог, който да направи на малкия тест за поносимост към местни упойки Praynig А ако се сетите и за хирург-стоматолог, който да му резне ципичката под езика ще ми помогнете извънредно много

# 280
Радина, в Бургас алерголожките са САМО две. Едната, от които е специализирала алергии при деца, а другата се занимава с алергии при възрастни. Имах някъде координатите и на двете, ще се разтърся из нас и ще ти ги напиша. НО!! Моят съвет е да си вземеш направление от джипито и да отидеш в София при алерголог. Разпитай насам-натам кой ще ти препоръчат, но  не ходи в Бургас.

# 281
  • у дома
Здравейте и от мен,
искам да попитам някой правил ли е антицелултни масажи, цени, от какво е доволен...Такива работи.
Моята масажиска мин. година ми прави едни с някаква кал - били върха на антицелулитния масаж, но не останах много впечалена. С ултразвук имаше къде по-голям ефект. Пък не ми се дават пак сума ти пари за нищо.
Благодаря  Mr. Green

# 282
Здравейте на всички  Hug
Страхотна тема   bouquet
Май имам доста да чета  Laughing
Искам да попитам ,къде в града има сравнително нов вертикален солариум Sunglasses

# 283
  • По света и У нас
Момичета, препоръчайте ми алерголог, който да направи на малкия тест за поносимост към местни упойки Praynig А ако се сетите и за хирург-стоматолог, който да му резне ципичката под езика ще ми помогнете извънредно много

За хирург-стоматолог бихте насочила към Д-р Радев  Peace /0888 973643/
До колкото разбрах, ако не е единствено, то е един от малкото стоматолози специализирали /скоро ще завърши/ лицево-челюстна хирургия  Peace Работи в Отделението по лицево-челюстна хирургия на ОРБ, иначе на частно - ползва кабинет в 3та поликлиника. Но при всички случаи по-добре предварително му се обади и обясни за какво става на въпрос  Peace Много е внимателен Peace и дори да не успее да ти помогне към момента, поне ще те насочи къде да отидеш  Peace Със сигурност този уикенд /и събота и неделя/ ще бъде в кабинета  Peace

Ками - на БТК курса преди време им го правиха в Европа  Peace и останах с впечатление, че поне мойта приятелка остана доволна  Simple Smile При теб - наистана лош късмет с  тази даскалица Rolling Eyes

# 284
В Св. София алерголожката е д-р.Иванова. Поне преди при нея съм ходила.

Общи условия

Активация на акаунт