Къде в Бургас (7) ...

• 65 781
  • 665
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, от къде в Бургас, мога да купя щоколадова фигура.Не става въпрос за тип-Дядо Мраз на Нестле.Търся шоколадова раковина!
ох, като хич ме няма с описанията  ooooh! малката уличка която се спуска от Църквата Кирил и Методи, като застанеш с гръб към Етнографския музей, но не тази на която на ъгъла има магазин за обувки, а другата, на която има Магазин Слънчо  Rolling Eyes Магазинчето е малко и се казваше нещо то рода на Шоколадов свят или .....  newsm78 продават бутикови щоколадови фигурки с ефектни опаковки и на "атрактивни" цени  Outta Joint

това, което описваш е Шоколадовата къща и се намира на ул. Възраждане  Peace

От там си бях взела 2 трюфела за 2 лева Crazy Обаче за подарък можеш да си спретнеш много хубава селекция в красива кутия...

# 406
  • Бургас
мацки, имам нужда от помощ  Praynig Някой да е виждал в кварталните парфюмерии тази водичка на  Bourjois, казва се Сlin d oeil  urban girl и е със син етикет и капачка:

Да, знам за поне 2 парфюмерии, където го има. Той е с брокат вътре в самата течност и се разклаща преди употреба. На пазарчето на Славейковото училище, едното е магазин за перилни препарати парфюмерия, до месарския магазин. Съветвам те първо там да отидеш, защото е в комплект с нещо друго, опаковано в кутия за подарък. Другото място е пак на Славейковото пазарче но вече пресичаш улицата и точно до светофара има една парфюмерия. Там го има но мисля че е почти на цената на комплекта, но само парфюма. Успех!

# 407
А аз да питам, знаете ли дали още го има онзи склад за "маркови дрехи"  newsm78  зад славейковото пазарче, в една уличка беше, кооперация -> в мазето.

# 408
А аз да питам, знаете ли дали още го има онзи склад за "маркови дрехи"  newsm78  зад славейковото пазарче, в една уличка беше, кооперация -> в мазето.

Има го, само горния затвориха...Който е в улицата към турското консулство, нали newsm78

# 409

Има го, само горния затвориха...Който е в улицата към турското консулство, нали newsm78

Ми,де да знам, толкова  е забутано,че ...  newsm78  В този район беше някъде.

# 410
Бе той ще е, то други няма Mr. Green Последно ходих преди няколко месеца и имаше само боклуци Tired

# 411
Бе той ще е, то други няма Mr. Green Последно ходих преди няколко месеца и имаше само боклуци Tired

Аз преди 2 години и за това се чудя какво ли става там. Една позната ме замъкна,даже не знаех,че съществува. Така и нищо не си харесах още тогава.  Thinking  Но ако си нямам работа тези дни може да намина.

# 412
Ето шоколадови неща, има и доставки.
http://podarimi.com/catalog/12/
Едната кутия е всъщност сърце изработено от шоколад. Peace

# 413
  • Бургас
Да, знам за поне 2 парфюмерии, където го има. Той е с брокат вътре в самата течност и се разклаща преди употреба. .
.
.
Радост, описваш този с лилавата капачка, той ми е много тежък  Stop Аз искам със синята /иначе има със зелена, оранжева и червена и всеки аромат е различен/

# 414
  • Бургас
имам още една "парфюмна питанка", ама довечера, че сега нямам снимков материал  Laughing

# 415
Да попитам и аз нещо. Имаше преди време едно момиче с ник washto, което беше пуснало тема за частна ясла тук в Славейков, някъде до Учителския. Може ли някой да ми даде координати или информация по въпроса  bouquet

# 416
  • Бургас
Да попитам и аз нещо. Имаше преди време едно момиче с ник washto, което беше пуснало тема за частна ясла тук в Славейков, някъде до Учителския. Може ли някой да ми даде координати или информация по въпроса  bouquet

Не е washto, а wasto. Ако искаш, пиши й на лични. Доколкото знам, ползват 4-стаен апартамент и разполагат с транспорт, за разходка в морската градина. Беше казала, че храната се носи от родителите, но аз й бях писала преди почти година и може някои неща да са променени вече.

# 417

Не е washto, а wasto. Ако искаш, пиши й на лични. Доколкото знам, ползват 4-стаен апартамент и разполагат с транспорт, за разходка в морската градина. Беше казала, че храната се носи от родителите, но аз й бях писала преди почти година и може някои неща да са променени вече.

Писах й, но не ми отговори, затова попитах тук Tired Благодаря, че ме поправи за ника  bouquet

# 418
  • Бургас

Писах й, но не ми отговори, затова попитах тук Tired Благодаря, че ме поправи за ника  bouquet

Ами ако си писала на washto, може би това е причината  Wink

Видях, че не е влизала от 28.01.

# 419
Не, не на правилния ник съм пратила и сега пак опитах, но кутията й била пълна. Ако имах телефон щеше да е супер  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт