Къде в Бургас (7) ...

• 65 773
  • 665
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Бургас
Не, не на правилния ник съм пратила и сега пак опитах, но кутията й била пълна. Ако имах телефон щеше да е супер  Rolling Eyes

За съжаление и аз нямам неин телефон, само няколко ЛС си разменихме.
Мислех си, че можеш да пишеш в някоя тема, в която тя влиза, но видях, че доста отдавна не е писала. Май не мога да помогна.   Confused

# 422
Няма ли посочен мейл в профила й? Ако не го виждате, пишете на някой мод с молба да й пише на мейла и да й оставите вашия мейл. Дано ме разбрахте.

# 423
Чудесна идея, не бях се сетила, сега ще погледна Peace

# 424
galiq_82 , Ренито от юлската тема съм почти сигурна че има координатите на дамата.

п.с. А ти защо не ни навестяваш вече в юлската?

# 425
Не, не на правилния ник съм пратила и сега пак опитах, но кутията й била пълна. Ако имах телефон щеше да е супер  Rolling Eyes
пиша ти на лични  телефона й Peace

# 426
Здравейте, искам да попитам някой знае ли къде мога да намеря блестящата пудра на Lumene  smile3506

# 427
Здравейте, искам да попитам някой знае ли къде мога да намеря блестящата пудра на Lumene  smile3506

На Lumene има стелаж в парфюмерията в хотела на Богориди, срещу Чикото.

# 428

На Lumene има стелаж в парфюмерията в хотела на Богориди, срещу Чикото.

Благодаря ти много   bouquet

# 429
За нищо Hug

# 430
  • Бургас
и такова парфюмче си търся  Blush отново със синя капачка

# 431
Къде в Бургас има асортимент от сервизите на LUMINARC /като изключим Metro? newsm78

# 432
  • По света и У нас
Къде в Бургас има асортимент от сервизите на LUMINARC /като изключим Metro? newsm78

Сещам се за 2 магазина където може да погледнеш /и двата са специализирани за сервизи и други красоти  Grinning/:
- на ъгъла на Възраждане и Отец Паисии, т.е. срещу МЦ Света София
- на Богориди и Антим Іви, по диагонал на Археологическия музей
Провери евентуално и в Пикадили
Ако случайно не откриеш, винаги може да звъннеш директно на вносителя за повече инфо  Peace
http://roberta.business.bg/

Шоколадовата къща е скъпичка, защото фирмата производител е белгийска /въпреки че името е малко странно  newsm78/ ... но и в София, цените не са им по различни  Wink

# 433
"да ама не" тоалетната вода,която търсиш,със синята капачка я има в едно от магазинчетата за детски играчки до училище"св.св.Кирил и Методий".Ако влизаш в тази уличка откъм тоалетните на площада,магазинчето се пада последното вдясно.Там освен играчки имат и доста добър щанд за парфюмерия.може и другото ,което търсиш да намериш или поръчаш там.Още един ориентир-срещу играчките има магазин за прежди,копчета,конци и друга галантерия.

П.С. Някой беше споменал за детски клуб "Тити Тайс" и за още един нов клуб до Новата поща.Къде се намират точно,че в тези ,в които ходим взе да ни омръзва?

# 434
  • Бургас
[quote author=didik link=topic=259848.msg6500920#msg6500920 date=1202868446

П.С. Някой беше споменал за детски клуб "Тити Тайс" и за още един нов клуб до Новата поща.Къде се намират точно,че в тези ,в които ходим взе да ни омръзва?
[/quote]

"Тити Тайс" се намира на ул. "Цар Асен" 25 - в уличката на Стария съд. В неделя ще празнуваме там РД на малкия и ще дам повече инфо. Иначе на пръв поглед е много удобно и има много и различни играчки. Мацката и тя е много мила.

А аз да питам - къде мога да си намеря дървени кутии за хляб  newsm78 или някакви по-луксозни такива? А също така търся и оригинална поставка за вестници и списания, а идея си нямам къде да я намеря baby_neutral Предварително благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт