Къде в Бургас (7) ...

• 65 771
  • 665
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря на всички за отговорите  Hug Hug Hug

Амелия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 436
аз пък да питам къде се намира цеха на ЗАХАРОто? newsm78
др събота имаме РД ,а аз още не съм поръчала тортата ooooh!

# 437
  • Бургас
http://www.zaharo.info/main.php?page=contacts

# 438
http://www.zaharo.info/main.php?page=contacts

love001

# 439
  • Бургас
Да, знам за поне 2 парфюмерии, където го има. Той е с брокат вътре в самата течност и се разклаща преди употреба. .
.
.
Радост, описваш този с лилавата капачка, той ми е много тежък  Stop Аз искам със синята /иначе има със зелена, оранжева и червена и всеки аромат е различен/
Нее, сигурна съм че е този! Мини да видиш, нищо не губиш... освен малко време. След обяд ще се пусна да видя, близо ми е, после ще пиша със сигурност същия ли е!

# 440

Къде в Бургас има асортимент от сервизите на LUMINARC /като изключим Metro? newsm78

Сещам се за 2 магазина където може да погледнеш /и двата са специализирани за сервизи и други красоти  Grinning/:
- на ъгъла на Възраждане и Отец Паисии, т.е. срещу МЦ Света София
- на Богориди и Антим Іви, по диагонал на Археологическия музей
Провери евентуално и в Пикадили
Ако случайно не откриеш, винаги може да звъннеш директно на вносителя за повече инфо  Peace
http://roberta.business.bg
Благодаря ти  bouquet

# 441
момичета знаете ли къде в бургас правят фотоепилация

# 442
  • Бургас
момичета знаете ли къде в бургас правят фотоепилация

Аз не знам и също искам да разбера, но чух, че лазерната била за предпочитане.

Абе с една дума, ако някой знае, да сподели и за двете къде може да се направи.

# 443
  • Бургас
Преди година правих фотоепилация в ЕлМасри, но нямам ефект. Моята беше на мустаците, но са руси и тънки и нищо не стана, въпреки уверенията на доктора, че ще се получи. Явно е ефективно само на тъмни косми.

# 444
  • Бургас

Нее, сигурна съм че е този! Мини да видиш, нищо не губиш... освен малко време. След обяд ще се пусна да видя, близо ми е, после ще пиша със сигурност същия ли е!
ще съм ти благодарна  Hug /но съм убедена, че синия няма брокат /ползвала съм го/, различните цветове са с различни имена, моят е Urban girl и е със светлосиня капачка

didik, благодаря за инфото, но днес няма да мога да мина /долу ръцете, някой сега да не ми купи водичката, че ще се бием  Blush/

# 445
  • London, baby
Парфюмчето urban girl съм виждала в Бонжур-а. Сега направиха верига магазини за козметика с/у старата поща до католическата църква и до магазин "Мадок" (от страната на стоматологията). Провери може и там да има!!

# 446
Момичета а аз искам да попитам къде мога да намеря тавичка за печене, по възможност тефлонова с формата на сърце?
Дори и пластмасова също би ме устройвала!Виждали ли сте някъде?

# 447
И аз скоро търсих, но по магазините не открих ...
виж тук ако искаш да си поръчаш ...
http://www.bgbazar.com/shops/product,2573,1

# 448
  • у нас
Момичета а аз искам да попитам къде мога да намеря тавичка за печене, по възможност тефлонова с формата на сърце?
Дори и пластмасова също би ме устройвала!Виждали ли сте някъде?

О, Снежи, за 14-ти ли се готвите  Laughing

# 449
  • Бургас
Парфюмчето urban girl съм виждала в Бонжур-а. Сега направиха верига магазини за козметика с/у старата поща до католическата църква и до магазин "Мадок" (от страната на стоматологията). Провери може и там да има!!
В Бонжура го няма със сигурност, поне от два месеца проверявам редовно  Tired Магазинчето с/у старата поща е Ивис, там не продават ТВ на Буржоа

Общи условия

Активация на акаунт