Къде в Бургас (7) ...

• 65 759
  • 665
  •   1
Отговори
# 450
  • London, baby
Парфюмчето urban girl съм виждала в Бонжур-а. Сега направиха верига магазини за козметика с/у старата поща до католическата църква и до магазин "Мадок" (от страната на стоматологията). Провери може и там да има!!
В Бонжура го няма със сигурност, поне от два месеца проверявам редовно  Tired Магазинчето с/у старата поща е Ивис, там не продават ТВ на Буржоа
Искам да ти кажа, че това парфюмче постоянно все някъде го виждам!! Беше ми се набило на очи, ще потърся в Поморийският Бонжур и ще ти пиша!!! Peace

# 451
  • Бургас
viessmanka, вероятно виждаш флакончето, но с друга капачка /не синя, синьото не се произвежда поне от година, но аз упорито си търся някъде някоя изостанала бройка  Whistling/

# 452
  • London, baby
viessmanka, вероятно виждаш флакончето, но с друга капачка /не синя, синьото не се произвежда поне от година, но аз упорито си търся някъде някоя изостанала бройка  Whistling/
Мисля, че и със зелена или розова опаковка има. Ще ти пиша, ако намеря!!!

# 453
  • Бургас
От къде мога да купя детска паста за зъби Ненедент?
В аптеката няма, в Пикадили, въпреки огромното разнообразие от детски пасти - също.  newsm78

# 454
В аптеката няма, в Пикадили, въпреки огромното разнообразие от детски пасти - също.  newsm78
Провери в магазините на Тема.

# 455
  • Бургас
О, добре! Благодаря за идеята!

# 456
  • Бургас
Снежи, вчера гледах в Поморие. Ако не ти е далеч пиши да ти кажа къде точно

# 457
  • Бургас
а къде се намират магазините на Тема?

# 458
Има на ул. Македония 22, в к-с Зорница (до бившето пазарче) и в к-с Изгрев (в новия блок срещу ресторантите, където беше и Теньовата къща).

# 459
  • Бургас
благодаря ти beca утре ще отида в магазина на Македония22
 Hug

# 460
  • Бургас
В "Тема" няма Ненедент -сигурна съм ,защото съм питала.
Продават я само в аптеките.А някой знае ли колко струва?

# 461
Фотоепилация знам, че правят в Бюти галери на Демокрация...Били добри...

# 462
Nenedent се продава на аптеката на Славейковата Билла. Цената е около 2,50. Nenedent с накрайник за най-малките е на цена около 6,50 лв.

# 463
  • Бургас
Значи със сигурност пастата за зъби я има в аптеката на водната палата, цената и е около 2.50лв. Има с флуорид и без флуорид.

# 464
  • Бургас
Здравейте,
Някой може ли да ми помогне,  правим ремонт на новото ни жилище и сега сме на вълна интериорни врати- разгледахме днес с мъжа ми и за сега сме се ориентирали към магазин Домо, съотношение качество-цена там най ни допадна , но ако някой скоро си е сменял вратите може много да ми помогне
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт