Къде в Бургас (7) ...

• 65 759
  • 665
  •   1
Отговори
# 480
  • London, baby
Момичета, продукти на Christian of Roma къде продават в Бургас? И дали са на дребно?

# 481
Момичета, продукти на Christian of Roma къде продават в Бургас? И дали са на дребно?
На бул. Иван Вазов, след хотел Сезони. В края на кооперацията има едно магазинче. Мисля, че продават и на дребно

# 482
    Яна, за интериорни врати се обърни към "Мултирендж", за повече подробности питай Фреш Гал Peace

За сервизи Луминарк, преди няколко месеца питах и аз- не видях дали сте дали магазина за кристали и сервизи, който се намира малко по- нагоре и срещу МЦ "Света София", там имаше свежи и интересни неща, още повече предлагат и подходяща посуда към чиниите Peace

# 483
  • Бургас
Да ама не, намери ли парфюма. Този, който се пених да описвам къде го има, се оказа че не е този, който търсиш  Whistling. Сетих се че твоя съм го виждала в парфюмерията в тунела на Кирил и Методий, до оверлога, сещаш ли се? Но беше преди доста време и затова съм се заблудила. Успех! Дано междувременно да не си се разкарвала до Славейковото пазарче напразно!

# 484
Добро утрооооооооооо sohappyЛек и успешен ден на всички

# 485
Nina-Bs, мога да ти препоръчам, но на ЛС. Не знам обаче какво е ЦГЧ  newsm78

Аз съм доволна от д-р Ангелова, кабинета й е в Св. София.

Y A N A,
, интериорни врати купихме от фирма "Екнаян" (ако не бъркам името newsm78) , магазина им е на бул. Иван Вазов. Предложиха ни най-добра цена и всичко си беше в срок и добре изпълнено, точно по нашия си размер.

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 11:43 от GERA

# 486
Момичета, да ви благодаря, че ни препоръчахте френският ресторант в х-л Бургас. Всичко беше изключително - кухнята, обстановката, обслужването, а за винцето да не говорим. Най-доброто място където ми е стъпвало крачето в Бургас. Изкарахме неверотно празника и определено ни спечелика като клиенти за напред.

# 487
Момичета, да ви благодаря, че ни препоръчахте френският ресторант в х-л Бургас. Всичко беше изключително - кухнята, обстановката, обслужването, а за винцето да не говорим. Най-доброто място където ми е стъпвало крачето в Бургас. Изкарахме неверотно празника и определено ни спечелика като клиенти за напред.

Аз те видях Mr. Green

# 488
# 489
# 490
еееееееее видяхте ме, а не се обадихте и ме оставихте в невидение да се чудя сега кои сте.....а нали не сте си сложили и снимки как да ви познае човек

# 491
еееееееее видяхте ме, а не се обадихте и ме оставихте в невидение да се чудя сега кои сте.....а нали не сте си сложили и снимки как да ви познае човек

Ми неудобно ми беше Blush Аз бях в другия край плюс това Mr. Green

# 492
За тези, които не знаят, а им е близо, искам да кажа, че в к-с Зорница, бл. 4 са открили сладкарничка/магазин на Захаро. Нямат много голям асортимент, но приемат поръчки и имаше няколко вида и размери торти+сладкиши.

# 493
За фотоепилацията вижте тук:
http://www.freshline-bg.com/
Има и цени. Wink

Не съм сигурна,че това е най-подходящото място за каквито и да е процедури.
В Бр Миладинови се намира.

# 494
Педиатър ,който работи с касата и е в центъра.
Да не се занимава с възрастни,че напоследък са ги направили и ДжиПи-та.
Да е на цивилизовано място-клиника СВ София,поликлиника Б-с и т.н

Ето такава лекарка търся

Помагайте моля

Общи условия

Активация на акаунт