Къде в Бургас (7) ...

• 65 813
  • 665
  •   1
Отговори
# 555
 Аре пак, тия са луди.Аз съм в "Славейков" в момента.

# 556
  • London, baby
Защо толкова ниска избирателна активност?????  Shocked

# 557
  • Бургас
Момичета, аз ако бях модератор, бих преместила тази тема в "отченти"   Crossing Arms

# 558
Момичета, аз ако бях модератор, бих преместила тази тема в "отченти"   Crossing Arms

Това,че от време на време става разговор, не я прави за отчетни. Прочети колко неща се търсят.

# 559
Ахам, а отчетната в "поздравления и наздравици".

# 560
  • у нас
Ахам, а отчетната в "поздравления и наздравици".

Joy Joy Joy

# 561
  • Бургас
Ами не знам. Там не съм влизала, откато сляха темата от КМ с отчетната, но тогава цареше същата задушевна атмосфера. Само кафета още няма тук.

# 562
Ами не знам. Там не съм влизала, откато сляха темата от КМ с отчетната, но тогава цареше същата задушевна атмосфера. Само кафета още няма тук.

Аз проблем в темата не виждам, влез в отчетната и направи сравнение.

# 563
  • Бургас
По темата: споделете отзиви за детските градини в Бургас, моля!  Praynig
Колкото и да се противях на варианта "градина" съм ужасена от бабите "гледачки" и искам да се ориентирам за добри градини в Бургас, където да я запиша. Ще се радвам на вашите мнения. Живеем в Сарафово, но така или иначе работим и пътуваме извън квартала, така че няма да имаме проблем с воденето и взимането от градина. Базите не ме интересуват толкова, колкото да има читави учители. Мерси предварително!   bouquet

# 564
Колкото и да се противях на варианта "градина" съм ужасена от бабите "гледачки" и искам да се ориентирам за добри градини в Бургас, където да я запиша. Ще се радвам на вашите мнения. Живеем в Сарафово, но така или иначе работим и пътуваме извън квартала, така че няма да имаме проблем с воденето и взимането от градина. Базите не ме интересуват толкова, колкото да има читави учители. Мерси предварително!   bouquet

Сестра ми беше в Райна княгиня в Славейков срещу 55-ти блок (тя сега е в 4-ти клас), бяхме много доволни, компетентни, мили и грижовни учителки и лелки Peace Градината мисля е най-голямата в Бургас Thinking

# 565
Търся да наема цигански оркестър за една изненада .  Laughing

# 566

Веднага мога да те ориентирам към оркестър Лебед, ама те свирят само лятото на Сл.бряг Laughing Иначе бях попаднала на един сайт, който организираше серенади и подобни, но не помня как беше точно Blush

# 567

Иди пред Вардар в събота или неделя, те сами ще те намерят!

Момичета, имам чуство, че само на бургазлийки ни е трудно да общуваме в една тема- в едната наистина ежеминутно се наливат кафета, парфета и честитки, тук черпим полезна информация, не можем да избегнем и фамилиарното отношение между някои потребители, но айде някой е питал нещо различно и му се прави забележка Tired
Би ми било приятно, ако беше възможно да общуваме малко по- свободно без редакция през 2 поста!

# 568
Доволна съм от нашата детска градина.Намира се в центъра ,но е много проблемно записването.Става въпрос за детска градина "Раковина". Няма нещо което да ме притеснява,единствения проблем е приема.                 

# 569
  • Бургас
Колкото и да се противях на варианта "градина" съм ужасена от бабите "гледачки" и искам да се ориентирам за добри градини в Бургас, където да я запиша. Ще се радвам на вашите мнения. Живеем в Сарафово, но така или иначе работим и пътуваме извън квартала, така че няма да имаме проблем с воденето и взимането от градина. Базите не ме интересуват толкова, колкото да има читави учители. Мерси предварително!   bouquet
ЦДГ Х.К.Андерсен - намира се в к-с Лазур зад Краставицата. Страхотни преподаватели, страхотна директорка, но записването е много трудно. А записванията за тази година /юни/септември/ започнаха от 4 януари.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт