Къде в Бургас (7) ...

• 65 711
  • 665
  •   1
Отговори
# 585
А места навсякъде и винаги се намират.
аХ`Не!, какво стана, намери ли музиката? Laughing

newsm78  Тези пред Вардар ги знам, те не са оркестър,а една напаст.
Не съм намерила.  Crossing Arms

# 586
  • Бургас
Относно спонсорството, да споделя за една от споменатите от вас градини, ами ....... поискаха ни 3000 лв за кухненска печка  Rolling Eyes Съпругът ми им каза, че би могъл да поеме не повече от 1/3 от сумата и след като ни казаха, че ще си помислят над предложението му, повече не се обадиха  Whistling Така че спонсорството не винаги е добър вариант  Crossing Arms

# 587
ga_aMa_He, почти съм сигурна, че става въпрос за детската градина на Вардар,   защото когато дъщеря ми все още ходеше на градина,  имаше едно семейство, което са предлагали спонсорство на "Златното ключе", за да бъде прието детето им в  градината.  Директорката е отказала.
И, да, Голди е права, че нивото на персонала има голямо значение. Материалната база в градината също.
Казвам го най-отговорно, тъй като и по-горе споменах, че съм видяла градини и градини докато завърша образованието си.

# 588
Припомнете ми, коя беше тази градина Андерсен зад краставицата, че и нас другата година ни чака пак ходене по мъките. Точно тая на гърба на блока ли беше и мнение, ако може, ако имате впечатление. Може и на лични, за да не натоварваме темата.

# 589
  • Бургас
Благодаря ви, момичета за отговорите!
А за градината на Оборище (която се пада близо до Новата поща) някакви отзиви?  Thinking
Дъщеря ми тази година през май ще навърши 2 години, искам да я запиша едва за следващия септември, когато ще има навършени 3. Раковина беше градината до ОДП-то ли?
bubi4ko: http://www.cdg2.hit.bg/     bouquet

# 590
  • Бургас
Припомнете ми, коя беше тази градина Андерсен зад краставицата, че и нас другата година ни чака пак ходене по мъките. Точно тая на гърба на блока ли беше и мнение, ако може, ако имате впечатление. Може и на лични, за да не натоварваме темата.
Бубичко, точно градината зад Краставицата е. Дъщеря ми ходи в нея, много съм доволна и от базата и от учителките, но нямам база за сравнение с други градини.

# 591
 LaDiDa  bouquet
ga_aMa_He  bouquet
Благодаря момичета!
Още един въпрос. Харесах на малката за подарък за РД люлка еднорог, плющена, дето децата сядат отгоре и се клатушкат. Но я гледах в Ямбол за 70лв, а тук в Пикадили същата е 99лв. Дали сте виждали нещото такова, даже и да не е точно еднорог, в по-евтините магазини. Че 30лв отгоре ми се свидят. То май по-евтино ще е да прескоча до Ямбол да я взема, но ако и тук я има на по-ниска цена ще ме улесните.

# 592
  • Бургас
Градината е избрана! Благодаря на всички, които отговориха на питанката ми!
bubi4ko, ако се спреш на градината зад Краставицата, може децата ни да се паднат в една и съща група, като гледам са наборчета!  Mr. Green

# 593
Градината е избрана! Благодаря на всички, които отговориха на питанката ми!
bubi4ko, ако се спреш на градината зад Краставицата, може децата ни да се паднат в една и съща група, като гледам са наборчета!  Mr. Green
живот и здраве другата година
То аз няма какво да му мисля, тя ми е най-близо, а и нямам възможност да я водя някъде другаде из града. На 03.01.2009г съм цъфнала на вратата да пазя ред. Освен ако не се повтори тогава софийската хамалогия, че като гледам кмета какви ни ги мисли.

# 594
Здравейте!
момичета, моля Ви, бихте ли ми посочили телефон на добър водопроводчик в Бургас - и аз имам странен теч, но в кухнята))))
Предварително Ви благодаря))))

# 595
Здравейте!
момичета, моля Ви, бихте ли ми посочили телефон на добър водопроводчик в Бургас - и аз имам странен теч, но в кухнята))))
Предварително Ви благодаря))))

056 / 839460  Simple Smile 

# 596
здравейте..... аз пък да попитам...
Знаете ли къде мога да си запиша детето(3г.) на модерен балет?
Знам, че в АЯКСа има такава школа, но дали приемат толкова малки деца? newsm78

# 597
Здравейте Stop
Едно въпросче-къде продават прах за пране Sano Maxima, аз досега взимах от борсичката до Новата поща, ама от една  седмица ги чакам да докарат и ми омръзна да се разкарвам  ooooh!

# 598
къде продават прах за пране Sano Maxima,

И мен ме вълнува този въпрос.

# 599
  • Бургас
и аз искам да зная къде има продукти Sano

Общи условия

Активация на акаунт