Къде в Бургас (7) ...

• 65 707
  • 665
  •   1
Отговори
# 600
къде продават прах за пране Sano Maxima,

И мен ме вълнува този въпрос.

А с какво е специален този прах за пране  Embarassed  Rolling Eyes ?

# 601
Sano Maxima e израелски прах. Повечето ми познати перат бебетата си с него. Аз все се каня да купя.

# 602
  Ела на следващия купон и ще ти кажа. smile3503
А той кога и къде е  newsm78

# 603
къде продават прах за пране Sano Maxima,

И мен ме вълнува този въпрос.

А с какво е специален този прах за пране  Embarassed  Rolling Eyes ?
На площад "Кирил и Методий" има едно магазинче за препарати, прахове и т.н.
Намира се до новия Търговски център / той вече не е нов де Blush/, като тръгнеш в посока към Слънчо.
Там има Сано и още каквото се сетиш откъм домашна химия. Много добре е заредено Peace

# 604
Sano Maxima e израелски прах. Повечето ми познати перат бебетата си с него. Аз все се каня да купя.

Има няколко вида от този прах. Единият е бебешки ли, там както се води, а другите са съответно за бяло и цветно пране. Малко по-скъп е от повечето прахове на нашия пазар, но е страхотен.

Лилита,
благодаря!

# 605
  • London, baby
Колко струва САНО? Последно го гледах във Варна, беше 11лв!!! Shocked А иначе съм го купувала за 8лв.

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 15:57 от viessmanka

# 606
  • у нас

Има няколко вида от този прах. Единият е бебешки ли, там както се води, а другите са съответно за бяло и цветно пране. Малко по-скъп е от повечето прахове на нашия пазар, но е страхотен.

Лилита,
благодаря!

кажете по колко кг са разфасовките на праха и колко лв струва.

е, Viessmanka, изпревари ме с няколко секунди  Joy

има ли тогава по-големи разфасовки от 1,250 кг?

# 607
Скоро видях Сано в Щъркел Peace

# 608
viessmanka, там някъде се движи. Между 10 и 12 лева, като пак зависи и от това кой точно вид си купуваш. Но не е за кило, ами кило двеста и петдесет май .Може и кило и триста да е, не знам точно. Това, което знам е, че се слага по съвсем малко от него, не е като другите прахове.
Аз, честно казано, до сега не съм  го  опитвала, но сега искам да си купя.

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 16:14 от Анонимен

# 609
Слага се по 35 грама, вместо по 100. Много е икономичен, излиза дори по-евтино, отколкото с "обикновен" прах.

# 610
Слага се по 35 грама, вместо по 100. Много е икономичен, излиза дори по-евтино, отколкото с "обикновен" прах.
Така е smile3521 Омекотителят също е страхотен
Благодаря за отговорите Hug Още утре отивам до ул.Кирил и Методи

# 611
Дано не съм ви подвела, че информацията ми не е съвсем прясна, но принцип там собственикът си го работи магазинчето и си държи на зареждането.

# 612
  • London, baby
Значи наистина са го увеличили. Аз знам, че в София го продават под 8лв., а може и там вече да са го увеличили. Омекотителите са много силни, много харесвам бебешкия, който е за чувствителна кожа. Ще ходя и аз да проверя!!

# 613
  • Бургас
Сано продават и в складовете на Пиргосплод в Славейков. Склада е точно срещу входа

# 614
такъв прах има и в склада за памперси да новата поща, беше към 9лв  Peace, но инфото ми е отпреди 2-3м.
защо не им звъните по телефоните преди да се разхождате

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 22:52 от Amelia

Общи условия

Активация на акаунт