"Клонинг"

• 61 849
  • 469
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм за клю-то  Peace и за подписка Hug  bouquet

Какво е това Клю? newsm78

# 106
И аз съм за клю-то  Peace и за подписка Hug  bouquet

Какво е това Клю? newsm78

Подфорум-"Клюкарник"  Peace

# 107
djesmin   bouquet
Снощи при Слави имаше танц по песен от филма и направо ми изплува Жади пред очите

# 108
djesmin   bouquet
Снощи даже при Слави имаше танц по песен от филма и направо ми изплува Жади пред очите
кой го танцува този танц, по тази песен?? Кажи да търся във Vbox да гледам! Praynig

# 109
Някакво момче беше от конкурса, ама кое newsm78  Танцуваше с партньорка. Така и не запомних никое име от там

# 110
Владислав Аначков беше май. Като чух песента направо настръхнах.И аз искам да си я изтегля. Praynig

Сега се сетих, че когато дадена телевизия закупува сериал го взема с право на две излъчвания. "От обич" излъчваха ли го втори път, че нямам спомен...Ако не са, да го включим и него в подписката.Защото забелязвам, че все повече телевизии наблягат на бразилските сериали-Студена кръв, Страниците от живота, Цената на славата, Господарка на съдбата, Обетована земя, Шоколад и пипер и т.н.

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 12:35 от мис арк

# 111
И аз съм за подписка да пуснат пак сериала Grinning Много го харесвам, а беше отдавна когато го гледах Wink Музиката към него е страхотна Heart Eyes

# 112
Да, на Владислав Аначков е песента от Клонинг!
Ето я:
Adriana Mezzadri - Marcas de Ayer

беше тема на Лео във филма, от любимите ми песни е!
Както казах има ги в датата! Peace

# 113
 pina ,благодаря ти!  bouquet

# 114

много яка песен нали!!!! Laughing Направо ме размаазва.... Crazy

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 14:09 от pina

# 115
Аз снощи като я чух и като скочих с вик, чак децата ме погледнаха стреснато.... Joy
Не само ти си размаааазана... Mr. Green
И понеже не мога да се справя с дата.бг, ще замолА някой да даде  линк към песните от филма или да ми обясни на ЛС .

По-специално търся песента, когато Саид беше поканил Маиза и поиска Жади да ́и танцува, а тя го направи така, че той накрая съжали че я е накарал.Някой сети ли се? Tired

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 13:53 от мис арк

# 116
Аз се сетих за какво става въпрос.. Даже съм го теглила този момент на клип. Но то беше само музика, май не беше песен... Thinking  Аз го нямам и не знам как се казва, та не мога да ти помогна. Ако не се лъжа, беше само перкусии.

да, сега го гледах, само тарамбуки са. Ако някой знае къде го има за теглене да свирка и аз бих го изтеглила.

# 117
  • Между гори и планини
Поздрав от мен http://www.vbox7.com/play:cd9910f8 - това ли търсите  Grinning

http://www.vbox7.com/play:3949ede7 -песента на Леонидас и Ивет
http://www.vbox7.com/play:2536fcb1 - "Моя голяма любов" дават я за фон на Жади и Лукас и на Маиза

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 15:26 от Олинце

# 118
Олинце,  bouquet не е това, но и ти ме хвърли в спомени...Учудващо е как няколко ноти могат да пресъздадат хиляди картини и чувства...
pina, права си, не беше песен, а само ударни.  Flutter

# 119
Аз снощи като я чух и като скочих с вик, чак децата ме погледнаха стреснато.... Joy
Не само ти си размаааазана... Mr. Green

newsm62 smile3521-И моята реакция беше подобна-моите направо изтъпяха Mr. Green-като не знаят за що иде реч и все ми се смеят за сапунките Laughing

Общи условия

Активация на акаунт