"Клонинг"

• 61 857
  • 469
  •   1
Отговори
# 135
Синеоч, ми то пише в коментарите под клипа, бе!  Grinning

Adriana Mezzadri - Marcas de Ayer
давал съм линк за теглене за тази песен и то май в тази тема беше.. Thinking

Нещо чета м/у редовете май.
Мерси.  bouquet Hug

# 136
  • Габрово
Нямам време да чета подробно темата, но досега свалях от бразилиадата серийки, но стигнах до 15-та и край, от няколко дни не мога да тегля Sad Може причината да е, че съм в чужбина, но така се настървих,че ще съм благодарна ако го има и другаде сериала да ми дадете линк, но с бг аудио, че на руски не ми се гледа...

# 137
  • в мъжки прегръдки
Валка, от тук ли не можеш да теглиш http://braziliada.110mb.com/oclonevideo.html?
Пробвай да видиш форума който съм дала по-горе. Там слагаме линковете към сериите. Опитай да теглиш от там.
Ако не можеш пиши ми на лични.

# 138
 PeaceЕй-къде отишла темичката ни-в "десета гуха" ooooh!-аз почнах да тегля и гледам от първа серия Laughing и направо се зомбирах Mr. Greenот сериала-ако не изгледам поне една серия дневно и се изнервям Laughing-а тоя Саид....малийииии..... Crazy

# 139
# 140
  • в мъжки прегръдки
Заети сме с гледането на сериала и сме изпуснали темата от поглед.  tv

# 141
Аз сега тегля серийки и гледам. Като вманиачена съм #Crazy Искам обаче много да гледам отново и " От обич", култов за мен сериал. Знаете ли дали го няма пак така някъде из нета на бг Praynig

# 142
4ак сега откривам темата...
Благодаря ви,
за линковете към музиката във филма!

Adriana Mezzadri - Marcas de Ayer-това немога да спра да го слушам Heart Eyes  bouquet

# 143
  • Пловдив
И аз съм ви много благодарна, отдавна се чудя, защо Нова телевизия не повтори този магнетичен филм, сега си тегля серийките и ще падне голямо гледане newsm44
Благодаря ви момичета и за клипчетата, даже мисля да си сложа музиката от филма, като звънене на телефона, та тръпката да е по-голяма

# 144
Здравейте!
Реших и аз да се включа във вашата темичка. Клонинг беше и все още е един от любимите ми сериали. Имаше нещо особено в него, не беше обикновена сапунка...

Аз сега тегля серийки и гледам. Като вманиачена съм #Crazy

А би ли споделила от къде ги теглиш серийките? На португалски ли са само или има и субтитри? Ще е супер да си го изгледам лятото.
Благодаря предварително! Wink

# 145
А би ли споделила от къде ги теглиш серийките? На португалски ли са само или има и субтитри?
виж тук Peace

даже мисля да си сложа музиката от филма, като звънене на телефона, та тръпката да е по-голяма
Отдавна го направих. Сложих си Гранде амор и още една,аз им викам песните на Мъиза и Меу, защото ги дават, когато става въпрос за тях. (Ако ви е направило впечатление всеки персонаж си има песен).
Невероятен филм, невероятна музика Heart Eyes

# 146
а може ли линк към тази песничка   bouquet
и аз почнах да си тегля и да гледам на бг  Grinning голям кеф  Heart Eyes

# 147
  • в мъжки прегръдки
даже мисля да си сложа музиката от филма, като звънене на телефона, та тръпката да е по-голяма
Отдавна го направих. Сложих си Гранде амор и още една,аз им викам песните на Мъиза и Меу, защото ги дават, когато става въпрос за тях. (Ако ви е направило впечатление всеки персонаж си има песен).
Невероятен филм, невероятна музика Heart Eyes

И аз, и аз.  newsm44 newsm44. Моя телефон ми пее Хабиби на Ищар.

# 148
Ayyyy,момичета и аз при вас newsm20

Велик сериал! Peace
Невероятна музика...аз имах някои песнички,но сега дръпнах цялата музика.Благодаря!  bouquet

# 149
  • Sofia
Хайде и аз тук Grinning Обожавам сериала  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт