Кошмар е това ... вечна и памет на жената и господ да пази дечицата и да помогне на баща им

И на мен не ми се пише ....
Но ще давам дентокинд само вечер,че горкото отроче да си поспива,а и ние покрай него.за паданията и ние сме на ход,но с разликата,че не плачем а и умеем май да падаме по дупе!
Големи палавници!Да са ни циви и здрави,май сега следва най-интересното
и аз разбрах за трагедията от пешеходката и направо съм потресена. дано поне бащата се оправи.
а на всичкото отгоре и майка ми беше в нас за 2 дни по работа и тя, тъй като е нереализиран лекар, си изпробва уменията върху всчики болни в нас. а иначе е адвокат и не можеш да й запушиш устата и въобще и тя изпадна в паника. едвам я удържанме да не вика бърза помощ
абе - голям спек. дадохме й панадол, към 3 заспа, в 5. 30 - пак 38. 5. не сме спали хич. вчера ния голям киселоч - спи й се, сополи. днес да чукам на дърво - нищо й няма. какво беше туй нещо не знам. от зъби да е? педката вчера по спешност я викнахме. няма хрипове, дробовете чисти, уши, гърло - всичко в ред.
Купих подарък на детето и сега си се треса от нерви в къщи, но мисля да подремна. Стана много дълго, но трябваше да си излея мъката. Извинете ако съм била досадна.
Но нямате идея през какъв ад минах и колко се обвинявах, че съм лоша майка и не си гледам детето.
Лек ден на всички.
). Предлагай по-честичко на детенце и дано всичко да е било само една неприятна неразбория.

Лекарства при зъбоникненето не съм давала никакви, ама аз и капки против колики не съм давала, в нашето семейство май прагът на болката е висок.
Препоръчани теми