Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 453
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 720
     А на мен пък вече втори път ми се случва да взема 2 пакета с един общ номер. Т.е. разписвам се до един номер в тетрадката, а пощаджийката ми подава 2 пакета, и то доста големички посл. път. А не съм ги поръчала по едно и също време.  newsm78

# 721
Понеже не разбирам грам руски, може ли някой да ми каже за какво става въпрос тук Praynig:
http://www.russianpost.ru/resp_engine.aspx?Path=portal/ru/home/p … ode=RA849741509HK
В последното поле пише България няколко пъти и накрая Хонконг, да не са я върнали Shocked

# 722
Понеже не разбирам грам руски, може ли някой да ми каже за какво става въпрос тук Praynig:
http://www.russianpost.ru/resp_engine.aspx?Path=portal/ru/home/p … ode=RA849741509HK
В последното поле пише България няколко пъти и накрая Хонконг, да не са я върнали Shocked

[Дуци /b] ,много странно,пише,че е тръгнала за България на 31 януари,а след това че е тръгнала за Хонконг на 5 февруари.Най-добре да пишеш до Ягодката за да може да проследят къде се намира пратката и ако евентуално е тръгнала към тях,да ти я пратят отново(искай обаче да проверят дали всичко е наред с продуктите в пратката,да не са повредени от толкова пътуване ) или  да ти възстановят парите.

# 723
  • София
Благодаря за отговорите. Появило се е вече в Шейцарските пощи:) явно малко след въпроса ми

Дуци,(аз съм от новите тук) на мен освен друго ми е странно, че не пише да се е върнало в Русия(като импор т), а след Бг в ХК при това ми направи впечатление че е влязло в Ррусия през летището, а обратно за ХК по PCI (каквото и да е това, имам спомен, че Москва има няколко вокзала=гари)

# 724
  • София
Операция Дата Место проведения операции Атрибут операции Вес (кг.) Объявл. ценность (руб.) Налож. платёж (руб.) Адресовано
Индекс Название ОПС Индекс Адрес
Обработка 14.02.2008 17:20 104040 МОСКВА-ШЕРЕМЕТЬЕВО АОПП Прибыло в место транзита 1,030 0 0   
Импорт 14.02.2008 17:20 104040 МОСКВА-ШЕРЕМЕТЬЕВО АОПП  1,030 0 0  Болгария

newsm44 newsm44 Най-после в Русия....

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 23:38 от iana1980

# 725
Благодаря ви. Ако са я върнали каква ли е причината Shocked

# 726
Благодаря ви. Ако са я върнали каква ли е причината Shocked

Дуци ,възможно е стикера с адреса на получателя да е повреден и нечетлив и за това връщат пратката на подателя,може и картонената опаковка да е повредена.При всички положения има някакъв проблем.Би трябвало пратката вече да е пристигнала в ХК,пиши им за да се размърдат и по-скоро да решат проблема,да ти пратят отново поръчката или да ти възстановят парите в картата.Успех Peace

# 727
  • У дома
Сигурно е питано и писано - обаче и аз да попитам : колко дни се бавят пратките от Швейцария до България ? От вторник е тръгнала от Шв-я /парфюм/ и още я няма при нашите  newsm78 . Дали е нормално  Thinking ?

# 728
Привет на всички!
Предварително се извинявам,ако задавам вече задаван въпрос,но темата е 38 страници.... Sad
В момента си правя поръчка,но ми излиза,че мога да платя само с кредитна карта и paypal...а аз нямам нито 1 от двете...Има ли друг начин за плащане-при приемане на поръчката или...знам ли?  newsm78
Мерси предварително!

# 729
  • У дома
Привет на всички!
Предварително се извинявам,ако задавам вече задаван въпрос,но темата е 38 страници.... Sad
В момента си правя поръчка,но ми излиза,че мога да платя само с кредитна карта и paypal...а аз нямам нито 1 от двете...Има ли друг начин за плащане-при приемане на поръчката или...знам ли?  newsm78
Мерси предварително!

PAYPAL е система за разплащане. Няма как да я имаш. Ако обаче имаш дебитна карта VISA от там става много лесно и безпроблемно. Аз така плащам моите поръчки.

# 730
Привет на всички!
Мерси предварително!

PAYPAL е система за разплащане. Няма как да я имаш. Ако обаче имаш дебитна карта VISA от там става много лесно и безпроблемно. Аз така плащам моите поръчки.

Благодаря ти!
Току що се поразрових и прочетох за paypal Simple Smile не ми беше познато,никога не съм пазарувала по Интернет.
Щом става с дебитна Виза,супер Simple Smile
  bouquet

# 731
Moля ви, някой да помага!
Получих току що от ягодка имейл, в който ми искат да си напиша наново адреса и кода от картата? На някой от вас случвало ли се е ?
Мерси....

# 732
  • Варна
Получих току що от ягодка имейл, в който ми искат да си напиша наново адреса и кода от картата? На някой от вас случвало ли се е ?
Мерси....
На повечето от нас се е случвало  Peace
Напиши им billing adresse- адреса ,който си посочила в банката при откриване на картата
и секюрити кода - кода отзад на картата

# 733
Мерси....
На повечето от нас се е случвало  Peace
Напиши им billing adresse- адреса ,който си посочила в банката при откриване на картата
и секюрити кода - кода отзад на картата
Много благодаря  Hug

# 734
  • София
1. Не ми се смейте, но има ли проблем да поръчам 1 червило примерно, на цена около 11-14 $

2. Щом веднъж съм правила поръчка може ли в бъдеше да има проблем? Имам предвид пак да си пишем писма относно билинг адреса и кода.

3. Пращали ли сте на друг адрес? Видях, че има таква опция.. замислям се за Осмомартенски подаръци та затова са и въпроси 1 и 2.

Общи условия

Активация на акаунт