Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 254
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 810
На 1ва стр.има линк към БГ и швейцарските пощи. http://www.russianpost.ru/ това е на руските

# 811
  • София
ТЕНКС ЗА ОТГОВОРИТЕ, МОМИЧЕТА.УТРЕ КЪМ ОБЯД ЩЕ ОТИДА ДА ПРОВЕРЯ.  bouquet

# 812
  • София
Къде проверявате къде ви е пратката? Нещо не мога да се ориентирам. В Shipment Status като вкарам номера, ми дава само, че е изпратено от Хонг Конг, на еди коя си дата. По-подробната информация, къде се намира в момента, дали е в България и т.н., откъде се проверява?

Там където си видяла,че е в ХК по -надолу има още един номер,натискаш до него бутона и ти показва другата информация  Wink

# 813
Натискам го, но ми  дава само:

Destination - Bulgaria

The item left Hong Kong for its destination on 19-Feb-2008

Миналия път, когато поръчвах, пак беше същото - и по-нататък не ми даде някаква променена информация.

# 814
след това трябва да провериш в сайта на руските пощи или на швейцарските / ако са парафюми /  Laughing

# 815
Мерси, това не ми беше ясно. Още нищо не излиза, но вероятно е рано, защото вчера са шипнати.

# 816
ако ти пише, че няма информация още не е пристигнала там Laughing пробвай всеки ден докато не се появи

първата ми пратка пристигна вчера в бг и днес ми я взеха от пощенския клон  Hug нямам търпение да се прибера довечера да си ги видя Praynig

# 817
  • Високо в планината на изобилието
Здравейте,момичета!Искам да ви попитам дали някой се срещал с казус като моя.Искам да си направя поръчка от тук,но да си посоча адрес за доставка в чужбина.За майка ми подарък за 8 март.Дали е възможно?

# 818
По принцип има опция за доставка на друг адрес,но дали става за чужбина newsm78

# 819
По принцип има опция за доставка на друг адрес,но дали става за чужбина newsm78

Да, аз съм пращала до Холандия

# 820
Момичета преди 2 страници бях писала,че ми се бави поръчка повече от 1мес...Sad днес ми доиде другата която пуснах преди няма и 10 дена. В пощата ми казаха,че колета ми явно е задържан на митницата и ще го получа когато те преценят. Възможно ли е такова нещо и дали е проблем това,че в него има и козметика и парфюм?

# 821
Dear Iliana Sartalanska,

Thank you for your order.

While the transaction for your order has been processed, we would also like to re-confirm via e-mail both your billing address and the security code of your card. This is for extra security to ensure that the billing details provided are accurate and verified.

Any charge that has appeared on your account will be reversed unless we received validation within 7 days, to do this we require the security code and confirmation of your billing address to ensure the transaction has been verified.

For Visa or Master Card, the security code is the last three digits on the back of the card. For American Express, these are the four black numbers on the front of the card.

Being asked for the security code is similar to being asked for your signature when purchasing in a shop and helps verify that the billing details are correct and that payment can be received. Sending this information by e-mail is totally safe as long as the credit card number itself is kept secure.

Thank you for your assistance, your order will be processed once your information has been received and verified.

Момичета днес получих това какво искат?Да си потвърдя билинг адреса и кода ли?

Just_VANIA парфюмите и козметиката нали идват като отделни поръчки.Проверила ли си в БГ Пощи дали поръчката ти въобще е влязла в БГ?

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 08:20 от Iliana _

# 822
  • Варна.....
Момичета днес получих това какво искат?Да си потвърдя билинг адреса и кода ли?

Да, искат да им ги потвървиш.

# 823

Just_VANIA парфюмите и козметиката нали идват като отделни поръчки.Проверила ли си в БГ Пощи дали поръчката ти въобще е влязла в БГ?

Да проверих и ми изписва,че е в България от 29.01  Sad  Confused

# 824
tais Отговорих им на писмото като написах кода и адреса .Това ми е 12 поръчка сега ли се сетиха.
Just_VANIA иди в митницата и си потърси пратката .

Общи условия

Активация на акаунт