Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 486
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 375
  • София
От САСА не съм пазарувала и не мога да коментирам, но от октомври 2006 поръчвам от Ягодката и досега не съм имала проблеми.Чрез интернет банкирането си следя кредитната карта и сметките във всеки един момент и дори да съм позабравила кога и колко съм плащала с кредитна или дебитна карта в магазин, заведение или е теглено кеш всичко излиза.Откъдето и да дръпнат пари веднага  се появява нов ред с инфо и щях да забележа, ако  от Ягодката дърпаха някакви допълнителни суми.

# 376
  • Някъде във Вселената :)
Здравейте момичета,
Имате ли представа дали ще ми начислят ДДС и мито, ако поръчката ми е на стойност 47.45 евро. Мерси предварително  Grinning.

# 377
Чета темата от 4-5 месеца и не съм разбрала на някой да са взели мито и ДДС.Аз лично имам само една поръчка над 45евро и не съм имала проблеми.

# 378
  • Варна,морето ...
аз също пазаря от ягодката вече година и половина  проблем имах с една поръчка която седя 3 седмици в москва след запитване до ягодата сега нещата се коригираха и пакетчето ще е при мен до нямколко дена

# 379
  • София
Момичета, моля помогнете ми да си проследя поръчката.
сайта на БГ пощи не ми се отваря, а в Руските в полето за проследяване не знам как да попълня номера на поръчката.  Той е от 9 цифри, а там искат повече.

Ако може някой да види къде ми се намира поръчката, ето номера й:
820703244

Много съм ви благодарна  Embarassed

# 380
  • Варна,морето ...
сайта на БГ пощи не ми се отваря, а в Руските в полето за проследяване не знам как да попълня номера на поръчката.  Той е от 9 цифри, а там искат повече.

820703244

имаш 2 поръчки-RA869364713HK и RX103195096CH първата  се проследява в руските пощи а втората в швейцарските

# 381
  • София

820703244

имаш 2 поръчки-RA869364713HK и RX103195096CH първата  се проследява в руските пощи а втората в швейцарските

Много ти благодаря  Hug
Ако имам някакво друго затруднение ще питам отново.
  bouquet

Редактирам,
а можеш ли да ми кажеш дали първата е още в Русия?

# 382
Shipment Status
Order No    :    810732476/Fragrance - (Shipped by Special Delivery)
Date of Order Received    :    2008/01/14
Current Status    :    Dispatched
Dispatched    :    2008/01/17
Remarks:    :    

Post Reference

Post Reference
RX103603878CH

Това е всичко,което са ми изпратили и по номера проверявам в сайта на швейцарските пощи,защото е парфюм.Втория,който поръчах на 20.01 получих вече  и  за него излизаха данните newsm78....

Пиши им на Ягодка и аз си получих моя парфюм от 18-ти
Писах им още миналата седмица,отговориха,че до 10 работни дни е доставката,а може да се забави до 14.От 17.01 май са минали вече 14 работни дни и никъде не се е появила още,ако е в БГ е ясно,че ще има забавяне..... Случвало ли се е досега нещо да не пристигне?

# 383
Момичета,най-накрая се появи информация в БГ пощи за пратката ми,която е тръгнала на 9 от ХК,а след това на 17 януари е тръгнала от Русия за БГ.Дано само всичко да е наред  когато я получа:pray:

# 384
  • София
Момичета,най-накрая се появи информация в БГ пощи за пратката ми,която е тръгнала на 9 от ХК,а след това на 17 януари е тръгнала от Русия за БГ.Дано само всичко да е наред  когато я получа:pray:

Господи, колко дълго пътуване. Стискам палци всичко да е наред.

# 385
  • Варна,морето ...

820703244

ами още не е пристигнала  в руските пощи я няма може би след ден два

Много ти благодаря  Hug
Ако имам някакво друго затруднение ще питам отново.
  bouquet

Редактирам,
а можеш ли да ми кажеш дали първата е още в Русия?

още я нама в руските пощи може би до ден два ще се появи

# 386
  • Варна,морето ...
и аз имах същия проблем слава богу днес пратката ми е пристигнала в софия а поръчката  ми беше от 9.01

# 387
имам поръчка за парфюм, който на 30.01 е тръгнал от швейцария, но още го няма в сайта на бг пощи - това нормално ли е? Rolling Eyes

# 388
  • Варна.....
имам поръчка за парфюм, който на 30.01 е тръгнал от швейцария, но още го няма в сайта на бг пощи - това нормално ли е? Rolling Eyes

Еее, много бързаш, срока за доставка е 7-10 работни дни.

# 389
аз имам 2 парфюма,които на 25 януари са тръгнали от швейцария и още ги няма в сайта:9
колко най-много са ви се бавили поръчки??като изключим коледата
на мен тази е първа поръчка -през euro-woman

Общи условия

Активация на акаунт