Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 448
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна.....
Не се бавят много в момента- днес си получих козметика от 23.01, надявам се скоро да дойдат и парфюмите от тази дата.
редактирам се- вчера и парфюмите са влезли в България.

# 391
На мен ми се струва,че последно време много ги бавят.Преди пристигаха за 7-8 дни,сега отиват 10 дни.Причината май е в руснаците,многоо ги задържат.Последната ми поръчка *козметика* вече 4ти ден стой необработена в Москва.

# 392
  • София
Здравейте, навих се да тествам и тук как става с поръките та имам няколко въпроса.
Предварително благодаря за съдействието.
Смятам да пусна 1 парфюм за 35 $.
Значи имам право и на подарък  Embarassed та гледам, че може и да се избере цвят ама къде(на кой етап)?
С коя карта да платя дебитна ДСК виза електрон, Дайнерс клуб ПИБ, или Кредитна ПИБ(но тя е маестро) newsm78

(прочетох онлай пазаруването)
Дали може да ми помогне някой със стъпките/да разкаже как се случва самото пазаруване четох за някакви проверки, потвърждения... сложно ми се видя

# 393
На мен ми се струва,че последно време много ги бавят.Преди пристигаха за 7-8 дни,сега отиват 10 дни.Причината май е в руснаците,многоо ги задържат.Последната ми поръчка *козметика* вече 4ти ден стой необработена в Москва.

Kaкво забавяне - имам поръчка от 27.01. (козметика и парфюми) и двете са вече в БГ.
Това си е рекорд.
Не поръчвам отдавна(от есента на 2007) , но досега по-малко от 12 дни за доставка не съм имала. А за най-много - може би 25.

Да се похваля - вече имам 12% отстъпка!

# 394
  • Варна,морето ...

Kaкво забавяне - имам поръчка от 27.01. (козметика и парфюми) и двете са вече в БГ.
Това си е рекорд.
Не поръчвам отдавна(от есента на 2007) , но досега по-малко от 12 дни за доставка не съм имала. А за най-много - може би 25.

браво на теб но най много можеш да стигнеш 15% нали

# 395
Цитат
браво на теб но най много можеш да стигнеш 15% нали

DA,за жалост МАХ е 15%.Но и 15% са си ОК, кой ти ги дава? Simple Smile

# 396
  • Sofia
Момичета и мойта пратка която беше тръгнала от Русия на 17.01 се появи, след един гневен имеил до БГ пощи

# 397
  • Варна,морето ...

Това си е рекорд.

преди наистина идваха много бързо поръчките ето сега твоята е дошла за 7 дни  наистина е рекорд като се има в предвид че сега пристигат за 1 месец

# 398
искам да ви питам,като проследявате пратките в бг-пощи как изписвате номера,защото досега нямам случай да ми даде инфо за нещо-все един и същи надпис-няма инфо за такава пратка?!?!?!

# 399
За колко време пристига поръчка,направена чрез Фема? Praynig

# 400

За колкото и поръчка директно от Ягодка.
Фема пускат заявката с твоя ядрес на получаване - така че от Ягодка директо на теб си я пращат!

# 401
  • София
Пак да си попитам
На кой етап се избира подаръка при самостоятелната поръчка?

# 402

За колкото и поръчка директно от Ягодка.
Фема пускат заявката с твоя ядрес на получаване - така че от Ягодка директо на теб си я пращат!
Мерси,много   bouquet
Аз днес искам да си пускам поръчка на едни червила на Ланком,но те са на промоция само до 15-ти дали има смисъл да ги поръчвам? Sad

# 403
Пак да си попитам
На кой етап се избира подаръка при самостоятелната поръчка?
Maj някъде към края беше, но отдавна съм го минала и не помня точно къде.

Цитат
Мерси,много 
Аз днес искам да си пускам поръчка на едни червила на Ланком,но те са на промоция само до 15-ти дали има смисъл да ги поръчвам?
Щом ти харесват поръчвай, да не г изпуснеш. Аз понякога знаеш ли колко дебна нещо и то свършва под носа ми. Така че от опит ти казвам - не изпускай  bouquet

# 404
  • Варна.....
Като си пуснеш днес почърката и избраното от теб е налично, въобще не те бърка какво ще има на 15??!!!!

Общи условия

Активация на акаунт