Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 447
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 405
искам да ви питам,като проследявате пратките в бг-пощи как изписвате номера,защото досега нямам случай да ми даде инфо за нещо-все един и същи надпис-няма инфо за такава пратка?!?!?!
Въвеждай големия номер с буквите,например RA869633485HK

# 406
АМИ ДА,ТОЧНО ТАКА ГИ ВЪВЕЖДАМ НОМЕРАТА,НО НИЩО Confused
А ЕДНАТА ПРАТКА ПИШЕ ЧЕ Е НАПУСНАЛА РУСИЯ ПОСОКА БЪЛГАРИЯ,А ДРУГАТА СЪЩО Е ТРЪГНАЛА ОТ ШВЕЙЦАРИЯ

# 407
А ЕДНАТА ПРАТКА ПИШЕ ЧЕ Е НАПУСНАЛА РУСИЯ ПОСОКА БЪЛГАРИЯ,А ДРУГАТА СЪЩО Е ТРЪГНАЛА ОТ ШВЕЙЦАРИЯ

И аз съм нямала инфо в БГ пощи и вече хич не ги гледам. Важното е от Руския да ги видя и от Швейцарския - друго не гледам повече. Просто отивам на пощата и си вземам нещата!

# 408
Имам поръчка с парфюми, която е тръгнала на 31.01 от Хонк Конг и още я няма в Швейцарските пощи newsm78

# 409
Пак да си попитам
На кой етап се избира подаръка при самостоятелната поръчка?
Maj някъде към края беше, но отдавна съм го минала и не помня точно къде.

Цитат
Мерси,много 
Аз днес искам да си пускам поръчка на едни червила на Ланком,но те са на промоция само до 15-ти дали има смисъл да ги поръчвам?
Щом ти харесват поръчвай, да не г изпуснеш. Аз понякога знаеш ли колко дебна нещо и то свършва под носа ми. Така че от опит ти казвам - не изпускай  bouquet
Мерси много за бързия отговор. Hug
Мен ме е страх да не ги изпусна,дори,ако си пусна поръчката днес,защото нали са до 15-ти  ooooh!

# 410
  • София
Vi4ito,   bouquet

# 411
  • София
Отхвърля ми Визата Електрон ДСК  Sad

Трябва ли да сменя всики данни, ако карта, с която плащам е на мъж ми - Даинерс на ПИБ? 

# 412
И моята карта не я иска,затова плащам през Пейпал.Данните няма нужда да ги сменяш.

# 413
  • София

И аз съм нямала инфо в БГ пощи и вече хич не ги гледам. Важното е от Руския да ги видя и от Швейцарския - друго не гледам повече. Просто отивам на пощата и си вземам нещата!

Вили, след колко време отиваш да си ги търсиш в пощата?

Ами аз как да знам в коя поща в София са ми пристигнали пратките?

# 414
  • София

Ами аз как да знам в коя поща в София са ми пристигнали пратките?

В тази в която си си написала в адреса. Нали си писала пощенски код?

# 415
Цитат

Емел   ходя 2-3 дни след като видя,че са тръгнали към Б-я, най-сигурно е с известие.
А за пощ.клон Анна е отговорила - в зависимост от кода в адреса.

# 416
  • София
Kалисто, благодаря.   bouquet
Ако не стане с някоя от другите карти ще пробваме и пей пала

# 417
Като си пуснеш днес почърката и избраното от теб е налично, въобще не те бърка какво ще има на 15??!!!!

Peace

# 418
На мен ми се струва,че последно време много ги бавят.Преди пристигаха за 7-8 дни,сега отиват 10 дни.Причината май е в руснаците,многоо ги задържат.Последната ми поръчка *козметика* вече 4ти ден стой необработена в Москва.

Kaкво забавяне - имам поръчка от 27.01. (козметика и парфюми) и двете са вече в БГ.
Това си е рекорд.
Не поръчвам отдавна(от есента на 2007) , но досега по-малко от 12 дни за доставка не съм имала. А за най-много - може би 25.

Да се похваля - вече имам 12% отстъпка!

Как 12 % ?  #Crazy Имаш предвид 7.5 , нали ?

# 419
Цитат
Как 12 % ?   Имаш предвид 7.5 , нали ?

Да де, 7,5%(за поръчки след 10-та до 20-та) + 5% за три продукта(които винаги поръчвам)  и стават 12.5%.

Общи условия

Активация на акаунт