Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 340
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 495
Ами нищо чудно да чакат да се натрупат повече пратки и тогава да пращат за БГ

# 496
  • София
Ами нищо чудно да чакат да се натрупат повече пратки и тогава да пращат за БГ

Ами нищо не чакат. В транскрипта от швейцарските пощи пише "изпратен за България" и датата Peace.

# 497
Ot 31 януари, автершейв и деостик са в Бг, но са тръгнали от ХК,не от Швейцария Peace

# 498
Явно имаш късмет,доста бързичко са пристигнали Laughing

# 499
Много ми трябваха за празника и много се радвам,че са тук. Това означава,че в понеделник мога да си ги взема от клона в Русе
Само искам да отбележа,нещо което забравих на 31 тръгна от ХК,иначе направих на Фема поръчката на 29-ти

Не се отчайвайте момичета, ще дойдат. От Швейцария се бавят повечко, но така е било винаги Peace

# 500
Защо чак в понеделник?Аз съм от Бургас и винаги като видя, че са в София ги получавам на следващият ден.

# 501
Доколкото разбрах всичко тръгва от Хон конг и минава през швейцария-за парфюмите..поне така пише

# 502
не се притеснявайте ще дойдат и аз чакам 2 порьчки трьгнали на 30 от Швейцария  Grinning
а сега си проверих,че порьчките с козметика от 24 и 28 днес са в Бг поща,така че утре ще си ги взема  Flutter

# 503
  • София
А някой може ли да ми каже какво означава това? newsm78:
820715617 - Skin Care 2008/02/06 2008/02/06 (1)Shipped on 2008/02/06
(2)Arrival at your Local Customs within 1-2 working days

Tracking Ref. No. :RA869278285HK

Означава, че до 2-3 раб. дни ще са в Москва или какво?Ако сега пътува за Москва, значи моята пратка ще пристигне в БГ след  повече от 2 седмици. Sad

# 504
  • София
Искам да кажа, от датата на поръчката ми до пристигането на пратката ще са повече от 2 седмици де... Blush Laughing

# 505
Искам да кажа, от датата на поръчката ми до пристигането на пратката ще са повече от 2 седмици де... Blush Laughing

това козметика ли е? вьобще не излиза в Руския сайт  ooooh!  Shocked много странно,от коя дата е порь4ката ти?

# 506
  • София
Козметика е,да!Ако се не лъжа ми изпратиха потвърдителното писмо от Ягодката във вторник сутринта... Tired В руския сайт не излиза,да.И аз проверявам постоянно.Нямам идея как стоят нещата, защото ми е първа поръчка,ама все пак ми се струва,че трябва да е поне в Москва вече пратката и скоро да идва за БГ.Но...не би Sad Rolling Eyes

# 507
Козметика е,да!Ако се не лъжа ми изпратиха потвърдителното писмо от Ягодката във вторник сутринта... Tired В руския сайт не излиза,да.И аз проверявам постоянно.Нямам идея как стоят нещата, защото ми е първа поръчка,ама все пак ми се струва,че трябва да е поне в Москва вече пратката и скоро да идва за БГ.Но...не би Sad Rolling Eyes
спокойно не се притеснявай Peace на мен по една седмица не ми се е появявала порьчката в руския сайт,може би просто се забавя т.к. нещо от нещата,който си порьчала може да ги няма в момента и да чакат да ги доставят Naughty

# 508
  • София
Уф.Дано да си права.Чакам вече с голямо нетърпение.Или пък,както прочетох по-горе може и в Ягодката да почиват,както в Саса ли,как беше там... Embarassed Може и това да е причината. Wink

# 509
получих най-после първата си самостоятелна поръчка! След толкова перипетии и писма! А чакам още 4-ри Grinning
Спокойно на всички ще дойдат, бъдете по-търпеливи де!

Общи условия

Активация на акаунт