Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 362
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 480
аз още чакам поръчка  от 2 парфюма,тръгнали на 25 януари от Щвейцария.Преди 2 дена видиях че с влезнали в бг,а днес като проверих в сайта на бг пощите с тракинг номера-няма информация..какво ли би могло да означава SadТова ми е първата поръчка и стакова нетърпение чакам..

# 481
  • Варна
аз още чакам поръчка  от 2 парфюма,тръгнали на 25 януари от Щвейцария.Преди 2 дена видиях че с влезнали в бг,а днес като проверих в сайта на бг пощите с тракинг номера-няма информация..какво ли би могло да означава SadТова ми е първата поръчка и стакова нетърпение чакам..

Oтивай да ги търсиш в пощата  Peace Най-вероятно са там. Вземи за всеки случай номера на пратката и дори да ти кажат, че ги няма - настоявай /ако се наложи и скандал вдигни Twisted Evil/

# 482
  • София
Някой поръчва ли от Sasa? Искам 3 тестерчета на стойност 30 $.

# 483
Най добре питай в другата тема,някоя мацка се канеше да поръчва нещо Peace

# 484
  • на пистата
и аз чакам 2 от тази дата и съм сигурна,че не са дошли понеже са адресирани до адрес на село а там ако бяха пристигнали щеше да се разбере Peaceне се притеснявай

# 485
  • София
и аз чакам 2 от тази дата и съм сигурна,че не са дошли понеже са адресирани до адрес на село а там ако бяха пристигнали щеше да се разбере Peaceне се притеснявай

Ох, съвсем ме отчаяхте. Аз чакам един, който е тръгнал от Швейцария на 30.01 и мислех, че вече трябва да пристига...

# 486
и моите парфюми пътуват от 30.01. от швейцария  Twisted Evil кремовете ми дойдоха за 2 дни от москва.

# 487
значи масово чакаме парфюми, тръгнали на 30 януари от швейцария  newsm78 не е ли странно?

# 488
  • София
Как да се подсетя какво точно съм си поръчала от Ягодка?

И при мен 3 пакета с бяла коземетика са пристигнали едновременно - по 1 - 2 продукта вътре. 2 пратки с парфюми се надявах да получа до уикенда, но уви!

Иначе поръчките от Sasa пък хич ги няма. Чакам 6 пратки, за 3 от които дори нямам потвърждение за изпращане.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 19:45 от емел

# 489
За съобщението,което видях и си помислих че са пристигнали парфюмите-беше нещо от рода-in domestik bag..Това помня.Даже се обадих на телефона от сайта за контакти и казаха че ще проверят.
Какво точно пише,когато пристигне пратката в бг?

# 490

ТОВА ПИШЕ
07.2.2008 г. 14:24:00 BULGARIA SOFIA INTER Receive item at office of exchange (Inb) 
07.2.2008 г. 17:26:00 BULGARIA SOFIA INTER Insert item into domestic bag

# 491
ми точно това пишеше.2 дена го следях и днес няма инфо.да не би да я трият след 2-3 дена..? newsm78

# 492
Ти провери ли дали е пристигнала пратката.Аз като видя,че се е появила в София на другия ден си я вземам.

# 493
ами чаках бележка от пощата,но утре отивам на место и ще видим Rolling Eyes

# 494
 и моят парфюм е тръгнал на 30.01 от Швейцария,защо ли се бавят толкова много Thinking ,предния път ми пристигна за 10 дни

Общи условия

Активация на акаунт