Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 375
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 465
Аз сега погледнах ,че поръчката ми от Саса съм я пуснала на 4.02 и на 5.02 съм получила второ писмо с ордер.
А, с Ягодка дали е така ?Искам да пусна поръчка дали има смисъл сега или да изчакам?

# 466
Сега в сайта на Саса четох,че китайската Нова година е на 6 февруари, и поръчките направени след от 6ти до 10ти ще се обработват на 11 февруари.Сигурно и в Ягодата така ще работят.

ХА така, това не бях се сетила ooooh! И защо не го пишат, маймуните?
Вчера пуснах поръчка , имам Order Confirmation , но нямам все още Shipment Status , а това не е нормално. Обикновенно Shipment Status се получава до 2-3часа, след поръчката.

Пише го някъде из сайта,аз също го видях,даже има част която ще се обработват на 12-ти февруари.
А На ЯГОДКА къде го видя? Аз за там говоря,че поръчвам.

Опссс,объркала съм,не разбрах че за Ягодка питаш.Не се ядосвай,сори   bouquet

# 467
  • Варна,морето ...
Сега в сайта на Саса четох,че китайската Нова година е на 6 февруари, и поръчките направени след от 6ти до 10ти ще се обработват на 11 февруари.Сигурно и в Ягодата така ще работят.

ХА така, това не бях се сетила ooooh! И защо не го пишат, маймуните?
Вчера пуснах поръчка , имам Order Confirmation , но нямам все още Shipment Status , а това не е нормално. Обикновенно Shipment Status се получава до 2-3часа, след поръчката.

Пише го някъде из сайта,аз също го видях,даже има част която ще се обработват на 12-ти февруари.
А На ЯГОДКА къде го видя? Аз за там говоря,че поръчвам.
i\аз никъде не виждам да пише такова нещо нека ако някой прочете да  каже но вчера имам една поръчкаи дава в процес на обработка  така че може да  почиват хората

# 468
И аз нямам Shipment Status.Аз съм направила поръчката си на 5ти в 15:17:42 ,което тяхно е 23:17,което значи че поръчката ми е нправена на 5ти. И защо не са я шипнали newsm78

# 469
Аз сега погледнах ,че поръчката ми от Саса съм я пуснала на 4.02 и на 5.02 съм получила второ писмо с ордер.
А, с Ягодка дали е така ?Искам да пусна поръчка дали има смисъл сега или да изчакам?
Точно това писах по-горе, нямам от Ягодка  мейла със Шипмент статуса, вчера пусках.
Явно и там е така. Embarassed

# 470
Съобщението на Саса
During Chinese New Year holiday season, all orders purchased from 00:00am 06 Feb - 23:59pm 10 Feb (Hong Kong time, GMT +8) will be processed on 11 Feb, 2008.

Due to the statutory Chinese New Year holidays in Mainland China will be during 05 Feb - 12 Feb, for orders made within this period and sent to the Mainland China, please avoid using any office address as the delivery address.

We apologize for any inconvenience that may cause.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 14:24 от калисто

# 471
И аз нямам Shipment Status.Аз съм направила поръчката си на 5ти в 15:17:42 ,което тяхно е 23:17,което значи че поръчката ми е нправена на 5ти. И защо не са я шипнали newsm78
И аз съм с висяща поръчка.Явно ще ни обработват след 11-ти февруари.Проблема не е в нас Simple Smile

# 472
Оплетохме инфото за двата сайта  Heart Eyes

Калисто това което публикуваш - е от САСА,нали?

# 473
Да,от Саса е PeaceПропуснах да напиша.

# 474
  • Варна,морето ...
Экспорт 31.01.2008 17:03 104002 МОСКВА PCI-2  0,382 0 0  Болгария
Обработка 31.01.2008 17:04 104002 МОСКВА PCI-2 Покинуло место транзита 0,000 0 0   
Экспорт 05.02.2008 17:50 104002 МОСКВА PCI-2  0,382 0 0  Болгария
Обработка 05.02.2008 17:52 104002 МОСКВА PCI-2 Покинуло место транзита 0,000 0 0 

Абе, хора, на вас колко пъти ви обработват и колко пъти екпрортират пратките. При мен дори два пъти е "Покинуло место транзита".

А двете пратки с парфюми на 29.01. са тръгнали от Швейцария и освен ако два пъти не са тръгнали, аналогично на горния случай, то би следвало да са тук. Но ги няма! При мен нищо не е ставало лесно и никога нищо не ми е било финансово изгодно, така че, сигурно пратките са в митница.

не се притеснявай при мен  един крем пътува   цял месец даже мислех че  се е загубил ама дойде

# 475
  • Варна

Моята поръчка я бавиха почти 20 дни  ooooh!
В самия имейл пише номера за проследяване. Ето моето -

DISPATCH NOTIFICATION ( Order deliver outside Hong Kong )

Just a quick note to let you know that we dispatched your items today and passed to courier for delivery. This shipment will be delivered by Standard Shipping to the following address within 7-14 bussiness days. You can use RA257579653HK to track your order at Hongkong Post webpage: http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp

PLEASE NOTE:
- You will need to print out your dispatch notification email and bring it to the shop together with your purchasing credit card to collect your order. Only the person whose name is on the purchasing credit card can pickup the order at the store. You will also be required to show your HKID or Passport.
- If you are assigning a third person to pickup your order, s/he should print out your dispatch notification email and bring it to the shop together with a photocopy of your credit card. S/he will also need to be asked to show his/her HKID or Passport.

Направих поръчката на 6.12 а тръгна оттам на 23.12  Close

# 476

Именно това публикувах аз в темата за продукти, получих мъмрене(както и да е). Питането ми беше дали някой е виждал такова съобщение в Ягодка????Както и да е, разбрахме се. Ще чакаме обработка след 11.02., то и без това моята поръчка е за мъжа ми, аз не бързам Laughing

# 477
То хубаво някой каза,че много се бавели поръчките от Саса.Явно е така,отиде пак месец чакане.

# 478

Именно това публикувах аз в темата за продукти, получих мъмрене(както и да е). Питането ми беше дали някой е виждал такова съобщение в Ягодка????Както и да е, разбрахме се. Ще чакаме обработка след 11.02., то и без това моята поръчка е за мъжа ми, аз не бързам Laughing
Сега се сетих,че вчера правих поръчка от Ягодата на приятелка *козметика+парфюми*,проверих и не съм получила потвърдителен мейл,което значи че и те ще почиват.

# 479
  • Варна,морето ...

никъде не виждам да пише че поръчките ще се обработват на 11-за ягодката става въпрос може пък да има хора на смени Laughing

Общи условия

Активация на акаунт