Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 380
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета, ето това ми пише в Руски пощи :

Импорт 05.02.2008 21:07 104040 МОСКВА-ШЕРЕМЕТЬЕВО АОПП  1,204 0 0  Болгария
Обработка 07.02.2008 05:44 104040 МОСКВА-ШЕРЕМЕТЬЕВО АОПП Сортировка 0,000 0 0 

Значи ли това, че пратката е тръгнала към БГ на 5 -ти?

моля ви, отговорете ми, ако знаете ...
Аз съм нова, за което моля да ми простите  Embarassed

# 451
не, не е тръгнала на 5-ти. когато ти напише "експорт" със съответна дата до него, това е датата, на която е тръгнало към бг

# 452
Моята поръчка вчера е тръгнала от Швейцария, дали до понеделник ще дойде в БГ?

Една мацка вече предположи, че пътуват с каруца оттам. Моята пътува вече 10 дни.
С каруца ако пътуваха по-бързо щяха да стигнат, май пеша ги носят Joy
Моята пътува вече 13 дена от там

# 453
  • София
Добро утро. Аз пак да питам  Embarassed

Направих поръчка получих e-mail.  Според прочетеното всичко е ОК.Your order has been received and will be shipped very shortly.

Въпрос 1: Това е всичко нали? Питам тъй като, прочетох по напред това Цитат "   Ще ти пратят пратят мейл в пощата с поръчката, сумата и номера (поне при мен така направиха). И после ще искат да си потвърдиш секюрити кода и бил адреса. Аз стигнах до този етап  Сега ги чакам да потвърдят потвърждението ми   и да пращат вече."

Въпрос 2: След колко време да проверявам за пратката? Всичко заедно ли ще пристигне имам 1 парфюм+подарък лак?

Благодаря предварително за помощта.

Направила си всичко, което е трябвало да направиш. Казват, че поръчката е получена и ще бъде изпълнена в най-кратък срок. На мен не са ми искали потвърждение, макар че картата не е моя. По принцип пратките се бавят, както ще прочетеш по-нагоре. Сигурна съм, че ще проследяваш пратката и ще ровиш из сайтовете на пощите ежедневно, както правя и аз. Но се въоръжи с търпение. Важното в крайна сметка е нещо да не липсва.

# 454
  • София
не, не е тръгнала на 5-ти. когато ти напише "експорт" със съответна дата до него, това е датата, на която е тръгнало към бг

Алегра, благодаря ти за вниманието и отговора!   bouquet

# 455
  • София
Уф. Аз се надявах, че е пратката пътува поне до Москва. Sad Нямам търпение.Нищо,дано другата седмица да е тук.Като чета по-горе как една седмица бавят пратките в Москва.... Thinking А кога трябва да проверя в руските пощи дали пратката е там?Когато ми изпише, че е тръгнала от Хонг Конг ли (The item left Hong Kong for its destination on)? newsm78 Защото сега проверявам и в руската поща и в ХК-ската и...нищо.Да знам за в бъдеще как да си следя пратките. Praynig
2, 3 след като тръгне от Хонгконг, тогава проверявай в руският сайт, все пак не може веднага щом тръгне и да стигне в Москва.

# 456
  • София

Направила си всичко, което е трябвало да направиш. Казват, че поръчката е получена и ще бъде изпълнена в най-кратък срок(Simple Smile и аз так си го преведох). На мен не са ми искали потвърждение, макар че картата не е моя. По принцип пратките се бавят, както ще прочетеш по-нагоре. Сигурна съм, че ще проследяваш пратката и ще ровиш из сайтовете на пощите ежедневно, както правя и аз. Но се въоръжи с търпение. Важното в крайна сметка е нещо да не липсва.

Благодаря, и моя случай с картата е същия, затова изобщо не очаквах такъв отговор. Притесняваше ме, че може да се наложи да се ходи до банката.
търпение имам Simple Smile

# 457
  • на пистата
тоя път нещо се оляха на 25.01  са ми тръгнали нещата от щвейцария и още ги няма #Cussing out

# 458
тоя път нещо се оляха на 25.01  са ми тръгнали нещата от щвейцария и още ги няма #Cussing out

Това си е доста време. Имам поръчка, която е тръгнала вчера от там и се надявам, че ще си я взема във вторник, но явно няма да стане!

# 459
Сега в сайта на Саса четох,че китайската Нова година е на 6 февруари, и поръчките направени след от 6ти до 10ти ще се обработват на 11 февруари.Сигурно и в Ягодата така ще работят.

# 460
  • Варна
калисто, oт Саса се проследяват по същия начин нещата -  пак от Хонг Конг през Русия  Peace Дори парфюмите и козметиката се опаковат и пътуват заедно  Peace
Преди време бях поръчвала от тях, но толкова ме мотаха с тези извлечения на картата / плащах през ПейПал/, че се отказах пак да поръчвам от тях  Naughty

# 461
А пращат ли трекинг номер за проследяване?

# 462
Сега в сайта на Саса четох,че китайската Нова година е на 6 февруари, и поръчките направени след от 6ти до 10ти ще се обработват на 11 февруари.Сигурно и в Ягодата така ще работят.

ХА така, това не бях се сетила ooooh! И защо не го пишат, маймуните?
Вчера пуснах поръчка , имам Order Confirmation , но нямам все още Shipment Status , а това не е нормално. Обикновенно Shipment Status се получава до 2-3часа, след поръчката.

# 463

Вчера пуснах поръчка , имам Order Confirmation , но нямам все още Shipment Status , а това не е нормално. Обикновенно Shipment Status се получава до 2-3часа, след поръчката.

Пише го някъде из сайта,аз също го видях,даже има част която ще се обработват на 12-ти февруари.

# 464

Пише го някъде из сайта,аз също го видях,даже има част която ще се обработват на 12-ти февруари.
А На ЯГОДКА къде го видя? Аз за там говоря,че поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт