Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 230
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 600
  • София
The item (RA869278285HK) is being processed for departure from Hong Kong as at 11-Feb-2008.

Toва означава, че е процес на заминаване от ХК ли? newsm78 И за колко време пътуват до Москва?Нямам търпение вече. SadИ после там ще са 3-4 дни... Tired

# 601
  • София
The item (RA869278285HK) is being processed for departure from Hong Kong as at 11-Feb-2008.

Toва означава, че е процес на заминаване от ХК ли? newsm78 И за колко време пътуват до Москва?Нямам търпение вече. SadИ после там ще са 3-4 дни... Tired
Моля ви, четете и по напред в темата, това са неща коментирани по няколко пъти. Това означава, че още се обработва пратката, ще замине когато напишат, че е left Honkong, тогава я чакай след 2, 3 дни в Москва.

# 602
  • Варна,морето ...
Момичета, аз поръчвам чрез Фема и вече втора седмица едната ми поръчка е pending  #Crazy Имах две поредни тогава ,едната пристигна -тази си седи така и не е тръгнала дори.
Писах на Фема и те уж били писали на ягодка ,ама нещо ме съмняват ,че си дават много зор newsm78
На някоя от вас случвало ли се е да е висяща толкова време поръчка? Какво пишете на ягодка в този случай?

наистина фема са много коректни не с притеснявай просто има забавяне на плащането нищо повече

# 603
И аз чакам още заветните 2 парфюма от 22 януари,напуснали уж на 25 януари Швейцария.Всяка сутрин ставам с надеждата да ги зърна в сайта на бг-пощите Rolling EyesИ днес още ги няма Confused

# 604
Момичета, още на 07.02 една пратка която чакам излезе в сайта на бг пощи, че е пратена към пощенския клон, но до сега там не е пристигнала.
На някоя от вас случвало ли й се е подобно нещо?
Има ли възможност да се обадя някъде с номера на пратката и да поверя какво става?

# 605
Момичета, още на 07.02 една пратка която чакам излезе в сайта на бг пощи, че е пратена към пощенския клон, но до сега там не е пристигнала.
На някоя от вас случвало ли й се е подобно нещо?
Има ли възможност да се обадя някъде с номера на пратката и да поверя какво става?
да на една мацка и се случи това миналия месец  Rolling Eyes бяха дали нейната пратка по погрешка на мен  Naughty и аз сьответно после я дадох на нея,така 4е те сьветвам много бьрзо да отидеш в пощата и да ги накараш всичко да преровят или са я дали на някой по погрешка или са я скатали за да може да я пишат после непотьрсена и да си я преберат  Close  #Cussing out
действай смело и решително,ако трябва и скандал им вдигни  Peace 100% е в някой клон ако не вьв вашия то в друг,могат да я намерят ако искат  Naughty

п.с. порьчката,която направих за Вилиана на 01.02. с козметика ве4е е в БГ  Mr. Green

# 606
И аз чакам още заветните 2 парфюма от 22 януари,напуснали уж на 25 януари Швейцария.Всяка сутрин ставам с надеждата да ги зърна в сайта на бг-пощите Rolling EyesИ днес още ги няма Confused
И аз съм като теб, от същата дата. И днес все още ги няма

# 607
проверете си пак за парфюмите - моят, който беше тръгнал на 30-ти от швейцария, днес следобед е влязъл в бг пощи. може и да имам щастието да го подаря на любимия за празника Grinning

# 608
  • на пистата
еййй доживях да ми дойде дългоочаквания кристобъл Grinning поръчан на 23.01 днес е влезнал в софия

# 609
Поръчката ми, която на 6.02 тръгна от Швейцария днес вече е в БГ Жалко че чак в понеделник ще ида да я взема, по-рано не мога Tired

# 610
проверете си пак за парфюмите - моят, който беше тръгнал на 30-ти от швейцария, днес следобед е влязъл в бг пощи. може и да имам щастието да го подаря на любимия за празника Grinning

Проверете наистина!!! И моите подаръци , поръчани на 27.01. днес се появиха в сайта на БГПощи, дано по-бързо се предвижат и до наше село. Embarassed

# 611

Проверете наистина!!! И моите подаръци , поръчани на 27.01. днес се появиха в сайта на БГПощи, дано по-бързо се предвижат и до наше село. Embarassed
Ох, и моите  Laughing бях се притеснила вече.Сигурно сряда ,четвъртък ще са при нас. Laughing

# 612
Ох, и моите  Laughing бях се притеснила вече.Сигурно сряда ,четвъртък ще са при нас. Laughing

От твоите уста в божиите уши!!! Hug

# 613
Моята поръчка/ от 28.01,парфюм/ е дошла!!!!!!!!!!!!!!! newsm44Утре рано-рано  отивам на пощата!!!!!!!!!!Нямам търпение да помириша този Кристобал/дано да ми харесва,поръчан на сляпо/Това ми беше първа поръчка в Ягодка!!!!!!!!!Дано не е последна.... Simple Smile

# 614
  • София
И моят парфюм поръчан на 01.02. днес е влязъл в България, утре тичам с 200 км/ч. в пощата да си го взема.
Ами честно казано до сега не мога по никакъв начин да се оплача от Ягодка. Козметиката ми пристигна за 8 работни дни, в срок на годност са, парюмчето ми за 10 работни дни, т.е. напълно поносимо и нормално.

Общи условия

Активация на акаунт