Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 157
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 660
Виждам, че повечето момичета вече са си получили парфюмите. Аз от 30.01 виждам само това на сайта на швейцарските пощи:

Цитат
Departure from border point of origin country
Arrival at border point of origin country
29.01.2008 10:39 Posting

Какво значи това? Че пътува към България?

# 661
Дуци, ти си прецедент в историята на поръчките от ягодка  Crazy

# 662
Шанс Laughing
Притеснявам се другите да не са се затрили нещо, на сайта на БГ пощи няма никакво инфо Tired

# 663
Момичета, още на 07.02 една пратка която чакам излезе в сайта на бг пощи, че е пратена към пощенския клон, но до сега там не е пристигнала.
На някоя от вас случвало ли й се е подобно нещо?
Има ли възможност да се обадя някъде с номера на пратката и да поверя какво става?

мацка какво стана с твойта порьчка  Rolling Eyes надявам се,4е ве4е си я взела  Hug

# 664
Момичета, още на 07.02 една пратка която чакам излезе в сайта на бг пощи, че е пратена към пощенския клон, но до сега там не е пристигнала.
На някоя от вас случвало ли й се е подобно нещо?
Има ли възможност да се обадя някъде с номера на пратката и да поверя какво става?

мацка какво стана с твойта порьчка  Rolling Eyes надявам се,4е ве4е си я взела  Hug

Да, майка ми току що ми се обади, че я е взела, бях я пратла на нейно име.
Уж на 7ми е пратена в пощата, а чак днес казват, че са я получили   33uu, но важното е, че не се е затрила.

# 665
браво  Peace 4естито   bouquet

# 666
Виждам, че повечето момичета вече са си получили парфюмите. Аз от 30.01 виждам само това на сайта на швейцарските пощи:

Цитат
Departure from border point of origin country
Arrival at border point of origin country
29.01.2008 10:39 Posting

Какво значи това? Че пътува към България?

Да, че е пратена за БГ. Провери в БГ пощи вече трябва да си я получила Peace.

# 667
Ай де, ЧЕСТИТО  Heart Eyesна всички и със здраве да си ги ползвате новите придобивки. Аз също си получих поръчката от 06.02., която беше тръгнала от Швейцария. Вече се напръсках с MAX MARA и много и се радвам Blush.

# 668
Шанс Laughing
Притеснявам се другите да не са се затрили нещо, на сайта на БГ пощи няма никакво инфо Tired

споко  Wink аз както писах по-нагоре имам поръчка с козметика, шипната от ХК на 5-ти февруари и чак вчера се появи в руските пощи...къде се мота цяла седмица не разбрах newsm78

# 669
  • София
Моята поръчка, която беше от 30 януари в Швейцария най-сетне е тук. Утре сутринта ще ходя да си я взема! Уфффффффффф! Crazy

# 670
И аз получих  моята поръчка/първата ми от Ягодката//от 28 януари/
За тези ,който се интересува от Кристобал...
в тема за парфюми описвам  го на всеки половин час... Laughing се развива интересно!!!!!!!!Почва да ми харесва!

# 671
Дойде пратката, взех си я. Добър избор съм направила, но имам забележки към Imagine Shimmer, има някаква гадна утайка в парфюма.

Нищо, здраве да е ...  Rolling Eyes

# 672
  • София
Докладвам и аз - два сета на Макс Мара, единият от които подарих и много се хареса; и един сет Обсешън на КК, за който дори нямам съмнение, че ще бъде одобрен. Кутиите бях здраво запечатани с тиксо - едвам ги отворих. Цената бе написана такава, каквото си беше, като едната пратка бе на стойност 100 $. Слава Богу, без такси.

# 673
Знаете ли дали пощата работи в събота newsm78 Ако да - до колко часа newsm78

# 674
Докладвам и аз - два сета на Макс Мара, единият от които подарих и много се хареса; и един сет Обсешън на КК, за който дори нямам съмнение, че ще бъде одобрен. Кутиите бях здраво запечатани с тиксо - едвам ги отворих. Цената бе написана такава, каквото си беше, като едната пратка бе на стойност 100 $. Слава Богу, без такси.

И аз поръчах сета на Макс Мара за майка ми.Страхотен е.Между другот си получих Зеления чай на Елизабет Арден,но нещо май няма да ми хареса.Ще му се почудя малко. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт