Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 151
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Знаете ли дали пощата работи в събота newsm78 Ако да - до колко часа newsm78
Повечето клонове работят, мисля, че са до 12 часа.

# 676
Знаете ли дали пощата работи в събота newsm78 Ако да - до колко часа newsm78
Повечето клонове работят, мисля, че са до 12 часа.
нашия роботи до 13  часа Peace

# 677
и аз си получих парфюмите от 23 януари,ура ура.На крака ми ги донесоха Laughing
Помирисах Кристобал и ми харесааа Grinning

# 678
Вчера ви писах, че козметиката ми е в БГ на 7.02 а още не съм я получила. Сутринта рано, рано отидох и питам има ли за мен колетче с лилава панделка, защото нямам известие. Проверяват и се оказа, че имам и си представете дошла е в пощенския клон на 8.02. Само, че аз не съм получила никакво известие и до сега.
За това утре пак отивам да проверя дали не е пристигнала и пратката с парфюми влязла в Б-я на 11.02.

# 679
Моя снощи го изписа в БГ-пощите и днес в 10 сутринта, пощальона ми донесе известието до вратата.Браво на него.

# 680
Поръчах парфюм, лосион и гланц. Парфюма дойде преди другите, що така newsm78
Винаги парфюмите са ми идвали по-рано.
В рамките на 10 дни ми се е изпълнявала поръчка, като първо идват парфюмите и след дни, най-много седмица, пристига и козметиката.

# 681
  • София

А, само за съпружеското тяло този път Crazy - Polo Blue, но към парфюма имаше афтършейв и душгел /няма го вече този сет в сайта/.

# 682
Поръчах парфюм, лосион и гланц. Парфюма дойде преди другите, що така newsm78
Винаги парфюмите са ми идвали по-рано.
В рамките на 10 дни ми се е изпълнявала поръчка, като първо идват парфюмите и след дни, най-много седмица, пристига и козметиката.
Тенкю. Отдъхнах си, че не съм единствена Crazy

# 683
мацки последната ми порьчка е направена на 5 този месец  Thinking с козметика е само,но още не ми излиза в Руските пощи  Naughty което ми се вижда доста странно,а сьм получила имейл за потвьрждение,4е е трагнала още на следващия ден за там  Crossing Arms
някой друг има ли от тази дата?

# 684
мацки последната ми порьчка е направена на 5 този месец  Thinking с козметика е само,но още не ми излиза в Руските пощи  Naughty което ми се вижда доста странно,а сьм получила имейл за потвьрждение,4е е трагнала още на следващия ден за там  Crossing Arms
някой друг има ли от тази дата?

аз писах по-нагоре - също козметика от 5-ти, чак на 11 се появи в руските пощи.

# 685
  • София
Моята 4 дни беше в ХК...Пише, че на 12-ти е тръгнала за Москва.Предполагам до утре трябва да е там.Надявам се.Вече изгарям от нетърпение.А като знам, че и в Русия се задържа около 4-5 дни...newsm78 Значи да не я чакам преди  края на др. седмица.Моето потвърдително писмо ми го пратиха на 5-ти също!!! Tired

# 686
  • София
Момичета и аз поръчах на 7-ми февр. парфюм и не ми излиза нищо в Швейцарските пощи.Получих имейл от ягодка с поръчката и номер ,но за първи път поръчвам и незнам трябва ли да получа още някакъв имейл ,че е тръгнала !?  Cry

# 687
Момичета да попитам и аз, извинявам се ако сте го обсъждали вече. Преди седмица, че и повече поръчах за пръв път за тази година. Днес в пощата ми казаха, да не си чакам поръчките по-рано от месец и половина. Да уточня, че става въпрос за София. Служителката ми обясни, че досега разпредляли пратките в Централна поща, а сега ги карат в Кремиковци. И там много щели да се бавят. На учудената ми физиономия жената отговори - "Ми, бълграска работа". Някой знае ли за подобна промяна??

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 16:51 от кошничката

# 688
  • София
Момичета да попитам и аз, извинявам се ако сте го обсъждали вече. Преди седмица, че и повече поръчах за пръв път за тази година. Днес в пощата ми казаха, да не си чакам поръчките по-рано от месец и половина. Да уточня, че става въпрос за София. Служителката ми обясни, че досега разпредляли пратките в Централна поща, а сега ги били закрали в Кремиковци. И там много се бавели. На учудената ми физиономия отговори - "Ми, бълграска работа". Някой знае ли за подобна промяна??

Shocked #Crazy Незнам за такова нещо...Леле, дано не е вярно Cry

# 689
...досега разпредляли пратките в Централна поща, а сега ги били закрали в Кремиковци. И там много се бавели. 
Е чудно просто Tired
Вместо да подобряват услугите си, те правят точно обратното. Но нямаме избор.

Общи условия

Активация на акаунт