Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 356
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 765
На мен за втори път ми се случва.Предният ми вадеше това съобщение 2-3 дни.

# 766
Един въпрос за саса- за колко дни идват пратките до България,понеже искам да поръчам нещо за рожден ден.  bouquet

# 767
Здравейте!
Тъй като никога не съм поръчвала през Ягодка,а много искам,защото намирам някои неща доста по -евтини отколкото в България,та ме интересува колко струва доставаката до България?
Мерси на всички   bouquet

# 768
Здравейте!
Тъй като никога не съм поръчвала през Ягодка,а много искам,защото намирам някои неща доста по -евтини отколкото в България,та ме интересува колко струва доставаката до България?
Безплатна е Peace Само за парфюмите се плаща 10% от стойността на поръчката, но не повече от 15 долара Peace

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 10:21 от *milenna*

# 769
Един въпрос за саса- за колко дни идват пратките до България,понеже искам да поръчам нещо за рожден ден.  bouquet
Като ягодата горе долу 7-10 дни,но ако братята руснаци не задържат прекалено много пратката.

# 770
Като ягодата горе долу 7-10 дни,но ако братята руснаци не задържат прекалено много пратката.

Тенкс.  bouquet Имам към 20дни,утре ще поръчам,да се надявам че всичко ще е ок.

# 771
  • Варна,морето ...

Тенкс.  bouquet Имам към 20дни,утре ще поръчам,да се надявам че всичко ще е ок.

рядко се случва да се бавят повече от 10 дни ама за всеки случай се застраховай и поръчай по рано

# 772
На някой случвало ли му се е да откаже пратка? Исках да ми анулират ордера.Отговориха ми, че вече е пратен и ако не  искам продукта, да откажа пратката. Тя щяла да се върне при тях, без да ми струва нищо допълнително

# 773
На някой случвало ли му се е да откаже пратка? Исках да ми анулират ордера.Отговориха ми, че вече е пратен и ако не  искам продукта, да откажа пратката. Тя щяла да се върне при тях, без да ми струва нищо допълнително

Не ми се е случвало, но си писах с тях по подобен случай и разбрах следното:
Получаваш известие за пратката - в пощата отказваш да я получиш и те по служебен път връщат пратката на изпращача. Когато от Ягодка си получат върнатата пратка - ще ти пратят парите . Но колко време трае това -  не е ясно .Няма да е малко според мен!

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 10:43 от Vi4ito

# 774
Ако случайно пък не си получил известието и не отидеш до опред. срок в пощата,пак я връщат на изпращача.
На мен пък за втори път не ми излизат поръчките в бг. пощите,а получавам известие,че са пристигнали в пощата.Добре,че пощаджииките ме познават,че както проверявам по нета и така ги чакам,може да ми я върнат ако не получа известие Crazy(как го обясних)

# 775
Здравейте!
Безплатна е Peace Само за пърфюмите се плаща 10% от стойността на поръчката, но не повече от 15 долара Peace
Не мога да повярвам  Grinning това е супер!!!
Тогава си е супер далаверско,някои неща излизат доста по-евтини,други пък по-скъпи...
Благодаря !!!   bouquet

# 776
Момичета започвам много да се притеснявам имам поръчка за 150$ която чакам от 16,01 и все още не е дошла. Какво да направя?

# 777
Момичета започвам много да се притеснявам имам поръчка за 150$ която чакам от 16,01 и все още не е дошла. Какво да направя?
В сайтовете на Бгпощи и руските пощи какво ти излиза за тази пратка?

# 778

Не ми се е случвало, но си писах с тях по подобен случай и разбрах следното:
Получаваш известие за пратката - в пощата отказваш да я получиш и те по служебен път връщат пратката на изпращача. Когато от Ягодка си получат върнатата пратка - ще ти пратят парите . Но колко време трае това -  не е ясно .Няма да е малко според мен!
Благодаря ти. Токущо се връщам от пощите. Те ми обясниха същото като теб. Да кажа, че отказвам да я получа. Те я връщат.
Вече дали ягодка ще ми върнат парите...

# 779
те са много коректни, мисля,че ще ти ги върнат

Общи условия

Активация на акаунт