Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 274
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Статуса на поръката е следния не се  променял. Така ли трябва да е?
Mailing information       
номера - international shipment
?  >  ?
Date               Time     Status         
14.02.2008    10:07    Posting

Ще изпише ли кога тръгва за БГ или да проверявам след 3-4 дни дали го има в БГ пощи?

# 781
  • Варна,морето ...
Момичета започвам много да се притеснявам имам поръчка за 150$ която чакам от 16,01 и все още не е дошла. Какво да направя?

пиши им веднага но може би руските пощи я бавят- аз така чаках цял месец накрая писах на ягодата те направиха проверка след 2 дена в руските пощи излезе информация че пакета пътува към мен

# 782
Да,ще пише че тръгва за БГ.Мисля,че се добавяха още 2-3 реда и тогава тръгва Peace

# 783
Момичета в сайта на Бг пощите пише,че поръчката ми е пристигнала в България още на 28.01 ,но аз от тогава ходя вече 3-4пъти и ми казват,че няма нищо за мен.  Thinking

# 784
Моля ви, има ли някой който да е поръчвал февруари и вече да му е пристигнала пратката?
Just_VANIA , преди време бях писала, че Пощите имат нова сортировъчна машина, сменили са и мястото където обработват пратките. Като им звъннах обясниха, че сега тепърва се сработват и ще има забавяне в получаването на всички пратки с около месец, месец и поливна. В самата ми пощенска станция пък ми казаха, че това няма да бъде докато се сработят, ама ще си остане така. Незная кое от двете е истина, но при това положение може би просто не са ти обработили още пратката. Затова и попитах, дали има някой, който е поръчал февруари и вече му е пристигнала? На мен винаги до сега до 10 дни са ми идвали нещата ...

# 785
  • Варна
Моля ви, има ли някой който да е поръчвал февруари и вече да му е пристигнала пратката?
...
Аз пуснах поръчка на 1.02 с козметика и я получих предната седмица  Peace

# 786
...
Аз пуснах поръчка на 1.02 с козметика и я получих предната седмица  Peace
Моята парфюм+козметика е пусната на 6.02,шипната е на 9,днес пристигна парфюма а козметиката е тръгнала вчера от Москва.
Тъй ,че новата сортировъчна машина си работи доста добре Whistling

# 787
  • София
Just_VANIA , преди време бях писала, че Пощите имат нова сортировъчна машина, сменили са и мястото където обработват пратките. Като им звъннах обясниха, че сега тепърва се сработват и ще има забавяне в получаването на всички пратки с около месец, месец и поливна. В самата ми пощенска станция пък ми казаха, че това няма да бъде докато се сработят, ама ще си остане така. Незная кое от двете е истина, но при това положение може би просто не са ти обработили още пратката. Затова и попитах, дали има някой, който е поръчал февруари и вече му е пристигнала? На мен винаги до сега до 10 дни са ми идвали нещата ...

Аз днес си взех парфюма поръчан на 07.02. Вчера на обяд беше в централна поща и днес си го взех от нашия клон в квартала  Wink Бях изненадана ,че стана толкова бързо,а още на обяд са ми пуснали и съобщението да си го получа.Но ми бяха скъсали кутията може би да видят какво има вътре,добре че парфюма не беше пипан,че щеше да става нова година в пощата   #Cussing out

# 788
Момичета, гледах, гледах уж, но на първа страница не видях да сте пуснали сайт за Руските пощи.
Бихте ли ми дали, че прегледах темата през няколко страници и виждам, че си проверявате пратките и за там.
Аз нямам навик да проследявам, но сега сме поръчали комбина и искам да дам отчет на момичетата.В България все още ги няма.

# 789
  • София
Заповядай:
http://www.russianpost.ru/portal/ru/home/postal/trackingpo

И чакам отчета! Mr. Green

Карамелена, сноши пак пуснаха готини тестерчета в Саса. Аз успях да поръчам 3 на Ланком - Примордиале.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 23:55 от емел

# 790
А сега като искаш отчет, трябва и да преведеш малко.
Глосовете са пристигнали там на 14.02.След това пише, че на 17-ти "Покинуло место транзита". Rolling EyesТръгнали ли са?
Сега ще проверя и другите нещица.
За другите няма данни все още.Т.е. за нещата от Саса.

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 00:04 от карамелена

# 791
  • София
Тръгнали са.
А Саса по принцип са по-бавни. На мен утре ми пристига пратка, шипната на 01.02.

# 792
  • на пистата
а бе дайте го този сайт на саса,че рових рових не го намерих

# 793
а бе дайте го този сайт на саса,че рових рових не го намерих
заповядай
 http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/sasa/home.jsp
 Peace

# 794
Момичета,знаете ли дали може да с епуснт в един и същи ден 2 отделни поръчки от ягодка Blush
Пуснах сутринта една малка,за да си натрупам още 1% отстъпка и сега искам да си пусна една по-голяма поръчка и не искам да ми се отвори началната страница ,за да си избера България newsm78 Дали това значи,че чак утре мога пак да поръчам  Praynig

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 10:52 от РЕ

Общи условия

Активация на акаунт