Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 176
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 975
Ох, не знам какво да правя вече направих поръчка искаха код и адрес -пратих, искаха извлечение от банката -пратих после ми писаха наново да направя поръчка -направих .Сега пак ми пращат мейл да им потвърдя билинг адреса и кода.
Как точно им потвърждавате адреса и кода ?
Тия тисе пограват направо.
На мен ми поискаха тези неща на втората поръчка. Мотаха ме 10 дни.Накрая им написах ,че искам да ми върнат всички удържани и блокирани пари, че  искам да правя още 3-4 поръчки и ако не ми пуснат тази поръчка веднага-днес -ще поръчам от друг сайт.
Не знам кое проработи,но накрая я пуснаха,но ми я бяха броили като първа и пак ми изпратиха подарък Hug

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 17:05 от Наоми

# 976
  • София
Момичета, а в Саса как стои въпроса с фактурите, прилагат ли ги към пратките, щото $75 са малко над 45 Ерво и да не трябва да се плаща мито?
На кутиите има същите митн.декларации като на Ягодата,но май и те занижаваха стойността

На мен Ягодка ми изписват  реалната стойност на продуктите ръчно на кутията. В приложеното вътре описание няма цени. Саса никога не отбелязват цените където и да е. Само една от поръчките ми бе на стойност 35-40$, вероятно бяха сметнали, че няма опасност и бяха отбелязали цените на продуктите в съдържанието.

# 977
Долара е паднал на 1.29 лв Whistling

# 978
  И на мен не ми се отваря сайта на бг-пощите Confused
  Момичета,след като проследих,че пратката ми е тръгнала от швейцарските пощи,после какво става-трябва да получа известие от нашата поща за получен колет ли ThinkingИ заплащат ли се някакви такси за получаването му?

# 979
не се плаща нищо при получаването и трябва да получиш известие за колетна пратка. Laughing

# 980
не се плаща нищо при получаването и трябва да получиш известие за колетна пратка. Laughing

bouquet

# 981
Момичета, а в Саса как стои въпроса с фактурите, прилагат ли ги към пратките, щото $75 са малко над 45 Ерво и да не трябва да се плаща мито?
На кутиите има същите митн.декларации като на Ягодата,но май и те занижаваха стойността

На мен Ягодка ми изписват  реалната стойност на продуктите ръчно на кутията. В приложеното вътре описание няма цени. Саса никога не отбелязват цените където и да е. Само една от поръчките ми бе на стойност 35-40$, вероятно бяха сметнали, че няма опасност и бяха отбелязали цените на продуктите в съдържанието.

Това е добра новина за мен  Hug

# 982
Здравейте всички  Peace Сега за първи път ще правя поръчка в "ягодка" и тъй като забелязах, че получавате пратката си в пощата, се чудя кой адрес да посоча-домашния или просто да напиша града и пощенския код и те ще ми го доставят в пощата?
Моля за малко повече инфо.
Благодаря   bouquet

# 983
напиши си адреса, от пощата трябва да ти пуснат известие в пощенската ти кутия да идеш до пощенския клон да си вземеш пратката

# 984
Здравейте всички  Peace Сега за първи път ще правя поръчка в "ягодка" и тъй като забелязах, че получавате пратката си в пощата, се чудя кой адрес да посоча-домашния или просто да напиша града и пощенския код и те ще ми го доставят в пощата?
Моля за малко повече инфо.
Благодаря   bouquet

Естествено, че трябва да си напишеш целия адрес, а не само града и пощенския код  Shocked

# 985
Аз имам поръчка,която е тръгнала от 21-ви от Швейцария и я няма все още в БГ пощи и взех да нервнича,понеже е за рожден ден.
И аз  и аз
и аз,и моля ви ако получите ми сигнализирайте,че сте получили! Simple Smile

# 986
Аз имам поръчка,която е тръгнала от 21-ви от Швейцария и я няма все още в БГ пощи и взех да нервнича,понеже е за рожден ден.
И аз  и аз
и аз,и моля ви ако получите ми сигнализирайте,че сте получили! Simple Smile

Не ми се отваря сайта на БГ-пощите. #Cussing out Някой отваря ли го?

# 987
От вчера не мога да го отворя #2gunfire

# 988
Ужас. Crossing Arms На някой ако пристигне пратка да казва веднага.  bouquet

# 989
От вчера не мога да го отворя #2gunfire
И ааааз!!!! #Cussing out Една пратка ми е тръгнала от Русия на 26ти и сега като не знам какво става ще трябва да изчакам празниците явно, че тия  ....#Cussing out... в пощата ми пращат известието за пратката 1 седмица след като насилствено си я взема от там... Направо се чудя дали да не пиша вече адреса в работата!!!

Общи условия

Активация на акаунт