Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 3

• 19 075
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Благодаря, момичета Hug и специално на КТВ!

# 211
И на мен ми беше малко скучна серията, но  много се смях с Линет в църквата

# 212
Момичета, вие минахте ли торнадото?
Защото аз го следя по немската, и току що гледах последния епизод на 4ти сезон, поне по мнението на телевизията.
А не ми се вярва да го дават в ДЕ, преди в Америка!

# 213
Ние сме вече 2 епизода след торнадото  Mr. Green

Тия сценаристи объркаха народа

# 214
Айде, момичета, утре сутрин - новият епизод!!!
 newsm18  Popcorn  newsm81

# 215
Айде, момичета, утре сутрин - новият епизод!!!
 newsm18  Popcorn  newsm81
smile3508

# 216
Айдеее, вече свалям от замундата!!!!  Hug

# 217
  • София
kafe, ще ми пуснеш ли линка към новата серия? Мерси предварително!

# 218
Който го гледа, дайте после моля ви в бяло  Praynig Praynig Praynig, че съм на гости и няма да мога да си го сваля от този компютър

# 219
kafe, ще ми пуснеш ли линка към новата серия? Мерси предварително!

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=125045

# 220
нещо не бях очарована от серията, като изключим разбира се страхотните дрехи на габи.

и не разбрах какво катрин каза на бри като я прегърна като й връчваше наградата? anyone???

# 221
  • София
kafe,      bouquet

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 12:46 от Madam Mim

# 222
нещо не бях очарована от серията, като изключим разбира се страхотните дрехи на габи.

и не разбрах какво катрин каза на бри като я прегърна като й връчваше наградата? anyone???

каза, че знае, че тя се е опитала да я отрови

# 223
В бяло:

Орсън ходеше насън и се издаде пред Джули, че той е блъснал Майк с колата.
Катрин и Бри организираха някакъв прием заедно и въпреки, че се надцакваха непрекъснато, накрая се разбраха и май ще се приятеляват вече.
Рик (онзи, който работеше в ресторанта на Линет и Том) се върна и щеше да отваря ресторант точно до техния. Том му разби витрината с тухла, но от полицията не го хванаха, защото каза, че е бил вкъщи при Линет по това време. Накрая на серията  Андрю се обади на Линет и й каза, че ресторантът на Рик гори, точно тогава Том се връщаше на мястото си на приема и тя си помисли, че може Том да го е направил. Според мен не е обаче. Rolling Eyes
С Габи и Карлос беше забавно - Габи се възползва от слепотата на Карлос, за да може да паркира на местата за инвалиди. Joy И почти се сби с двама мъже с инвалидни колички.
Дъщерята на Катрин се успокои за историята с баща й, но накрая на серията дадоха как някакъв мъж огражда снимката й в 1 вестник - може да се окаже, че е жив. newsm78

# 224
В бяло:

Дъщерята на Катрин се успокои за историята с баща й, но накрая на серията дадоха как някакъв мъж огражда снимката й в 1 вестник - може да се окаже, че е жив. newsm78

Как ще е оживял, след като дадоха на предната серия Катрин да плаче на импровизирания гроб, в който трябва саморъчно да го е заровила??  newsm78
На мен ми изглежда, че серийката е интересна....  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт