Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 3

• 19 086
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
За съжаление с никой плеър не ми тръгват субовете  Cry

# 198
  • Варна
И на мен  Sad, дали могат и от някъде другаде да се дръпнат?

# 199
Свалете си КМ Плейър  Peace

# 200
Наистина  тръгват с KMPlayer  newsm10 . Иначе и на мен с BSplayer   Cryне ми тръгнаха.

# 201
  • Варна
Не знам защо се получава така със субтитрите, никога преди не ми се е случвало да не тръгнат. За съжаление други за сега не открих.

Кога ще е следващата серия? Нямам търпение да видя как ще се разнищи историята около Катрин.

# 202
И на мен на BS-то не ми тръгват,но като го пусна с медиата плеър си ми тръгват Peace

# 203
Не знам защо се получава така със субтитрите, никога преди не ми се е случвало да не тръгнат. За съжаление други за сега не открих.

Кога ще е следващата серия? Нямам търпение да видя как ще се разнищи историята около Катрин.

Историята около КАтрин няма да се разнищи само с 2 епизода...
Следващата серия ще дърпаме в понеделник сутрин.
Режима е като предишния! Всяка неделя излиза в Щатите.

# 204
  • София
Момичета, не следя темата, защото още не съм гледала нищо от 4-ти сезон, но смятат скоро да си дръпна каквото е излязло и да гледам, или пък да изчакам да свърши и наведнъж всичко да гледам...та имам питане - колко серии са досега и колко ще са този сезон. Има ли промяна заради стачката на сценаристите или ще са си пак около 24 серии? Благодаря!

# 205
Много яка серийка! Simple Smile

# 206
Lana, засега има 15 броя. Не ми се вярва да го докарат до 24 пак, като се има предвид, че се очаква да свършат в края на май - максимум 20 е за мен вероятното число.

# 207
Lana, засега има 15 броя. Не ми се вярва да го докарат до 24 пак, като се има предвид, че се очаква да свършат в края на май - максимум 20 е за мен вероятното число.

Хммм, Сюзън ще трябва да роди набързо  Mr. Green

# 208
е, защо не е задължително  - може да го оставят за началото на 5ти сезон.

# 209
  • София
Аз пък имах по-големи очаквания за серийката.Дано следващата е по-скоро!

Общи условия

Активация на акаунт