Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 3

• 19 093
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Супер епизод! Grinning

# 181
абе мацки тия субс не ми се отварят-бг ли са?

# 182
Много готина серия! Crazy

# 183

Да, БГ са. Току що ги теглих и няма проблем. Сега сядам да гледам и аз най-накрая, че от работа не ми остана време.

# 184
а на мен последната серия ми бе доста скучна. като да ги е хванала ръжда след стачката.

# 185
  • Варна
Sladurka, пробвай да пуснеш филмчето през Windows Media Player. И при мен не тръгваха с BS Player, но като смених програмката и е ОК.

# 186
Аз ги отварям и с BS Player

# 187
Вече гледам серийката и искам да ви питам, направи ли ви впечатление, че на Сюзън са сложили изкуствено дупе??  Laughing Имам предвид някакви подплънки, като наедрял задник на бременна  Mr. Green Особено и личи в профил  Twisted Evil

И на мен ми направи впечатление това  Crazy
Готина серия, чакаме следващата в неделя...
А актьора, който играе Тими, участваше в Квартала на богатите, нали?

# 188
Вече гледам серийката и искам да ви питам, направи ли ви впечатление, че на Сюзън са сложили изкуствено дупе??  Laughing Имам предвид някакви подплънки, като наедрял задник на бременна  Mr. Green Особено и личи в профил  Twisted Evil

И на мен ми направи впечатление това  Crazy
Готина серия, чакаме следващата в неделя...
А актьора, който играе Тими, участваше в Квартала на богатите, нали?

МДаааа.... Баща му беше гей!  Twisted Evil

# 189
Снощи гледах серията на части, за да си имам по-дълго време Crazy Откачихме с този сериал Joy

# 190

Той и в онзи сериал спа с майката на бившата си приятелка Crazy

# 191
Айде смилете се над бедната ми изтерзана душа и ми разкажете нещо повоче, де! Моля! Че както се очертава, ще гледам накуп и тази и следващата серия...

# 192
Айде смилете се над бедната ми изтерзана душа и ми разкажете нещо повоче, де! Моля! Че както се очертава, ще гледам накуп и тази и следващата серия...

Ами вече се разбра, че Катрин е пречукала съпруга си, но Адам излъга Дилън и сега Дилън знае, че не е майка и. Катрин преспа с братовчеда на Сюзън, а Карлос и Габи се ожениха и Карлос излезе от болницата. Сляп.  Tired То това беше най - интересното.  Crazy

# 193

Той и в онзи сериал спа с майката на бившата си приятелка Crazy

Вярно, хахаха  hahaha

# 194
хмм, в кой сезон?

Общи условия

Активация на акаунт