Размера има ли значение?

• 42 977
  • 262
  •   1
Отговори
# 210
  • С най- страхотния човек
Непознахте Joy.Много е дълго затова Joy

# 211
  • С най- страхотния човек
След качествен секс с работлив и аз пуша но не цигари а ...... Joy Joy Joy
А......?
Е не се ли сещаш?
Тц. Whistling

Говорят си двама приятели и единият пита другият: - Ти пушиш ли след секс ? А другият отговаря: - Не съм се погледнал Joy
  newsm10 newsm10 newsm10

# 212
Вчера видях един боксьор в съблекалнята, със смразяваща физиономия и смразяваща паламарка.... Иска ми се да видя физиономията на любителката на размери, докато правят секс. Сигурно ще си припомни раждането, ако е раждала. Приличаше на узряла краставица "Гергана".

# 213
   С други думи... трябва да е голям, дебел и красив, само да не преминава границата на болката. Може да наболява, ама само мъничко!
   АМИН!

# 214
   С други думи... трябва да е голям, дебел и красив, само да не преминава границата на болката. Може да наболява, ама само мъничко!
   АМИН!
Е, той всеки може да свърши работата с гореспоменатия. Важно е да си майстор с малък и мек.

# 215
   АМИН!
Дай Боже всекиму !  Praynig

# 216
размерът няма значение. важното е да върши работа Wink

# 217
Добрееее... При равни други условия, какво бихте предпочели - 7 см или 17 см?

# 218
   АМИН!
Е, той всеки може да свърши работата с гореспоменатия. Важно е да си майстор с малък и мек.

Абе с малък по може да си майстор, ама виж с мек е трудна работа.

# 219

Аз съм лакомия, много ясно, че 17 см ще избера.  Mr. Green

# 220
  • СОФИЯ

Чакай да взема линийката , та да видя колко е  Mr. Green

# 221

Помисли. Ако това 17 е в изходно положение, в разгорещено работата ще става страшна Laughing

# 222
"Обикновено пенисът на младежите е дълъг 6-10 см в спокойно състояние и съответно 12-19 см - при ерекция. Дебелината му във възбудено състояние е 3-4 см. Повечето 12-годишни момчета имат пенис дълъг 3-5 см, а при ерекция той може да достигне до 8 см."

7 см в ерекция ще е някаква аномалия. Дори и Жоро е извън статистиката с неговите прочути 11 см.

# 223
Примерът със 7 см се базира на твърдението, че 7 см са достатъчни. Е, щом са достатъчни и щом размерът нямал значение, важно било да върши работа, защо никой не каза "7 см", аджеба?

# 224

Помисли. Ако това 17 е в изходно положение, в разгорещено работата ще става страшна Laughing

Е, аз имах предвид във възбудено състояние. Иначе ми се струва, че трудно ще го вдигне.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт