ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 774
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Да поздравя на патерица Марти и Светльо, както и всички празнували вече дечица! Да са здрави, много усмихнати и щастливи!

newsm51

# 61
Здравейте отново! На въпроса на Joana - името го бяхме решили още преди малката госпожица да се роди  Simple Smile ,все едно сме знаели кога ще се появи

# 62
Здравейте мацки  Hug

На всички февруарчета желая весел рожден ден, здраве и много подаръци   bouquet

Ние организирахме парти в "Моето гардже", децата се наиграха, мамите си пийнахме червено винце безгрижно, а Яна пресипна и сега говори като Бони Тейлър  Laughing Хубав купон стана  Party

Голям майтап с тези градини, ние сме под номер от 280 нагоре, така че се ориентираме към френските частни и наесен с песен  Flutter

# 63
Да поздравя на патерица Марти и Светльо добавям и на Яна, както и всички празнували вече дечица! Да са здрави, много усмихнати и щастливи!
 newsm51
и аз така:) уви нямам възможност да влизам всеки ден във форума, а сега всеки ден имаме рожденници - колко е хубаво Joy

# 64
Здравейте на всички мами на февруарски душички. Отдавна чета форума, но не съм писала. и аз съм мама на февруарче - Явор, който е роден на 23.02.2005 г. точно на термина 23.02. с тегло 3100 и висок 49 см. Скоро и ние ще духнем 3 свещички, а малкия рожденник с нетърпение чака този ден.

# 65
честит РД на Яна на мама Пола !

честито и на другите февруарчета ако съм пропуснала.

не си бяхме в къщи от понеделник вечер до сега. поредния селяк в нашия вход реши посред зима да си боядисва паркета и ни изтрови. такава смрад на ацетон, само се чудя как като сме на 7 етаж а той е на 3 така ужасно смърдеше в къщи  newsm78 та след като подишахме няколко часа ацетонче или там каквото е се изнесохме с все бебока при майка ми за 2 нощувки  Crazy откачих казвам ви, имам чувството че всички в този вход леят промишлени дози лепила и лакове и все на последните етажи вони, а прозорците в входа не се и отварят.

# 66
  • Canada

smile3510 Честит Рожден ден на Яна на Пола!smile3510
 newsm59 Честит Рожден ден на Яна на Ianamama!newsm59
Да са ви живи и здрави порасналите момиченца!

(извинявам се че малко на патерица......)

# 67
Най-после да се включа и аз:

Първо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички вече отпразнували февруарчета и ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ на тези, на които им предстои - само хубави пожелания и усмивки

Включих се, за да си изберем торта и Руми си хареса конче от Гаврош. Запазила съм клубче, но с уговорката,че ще го откажа, ако сме болни или повече от половината ни приятели са болни.....

Гледам за сега само Мария и Мила са за общия РД, но първо да свършим с единичните и ще се уговорим нещо да се видим Simple Smile))

За съжаление моите дечица също не подминаха грипа и понеже ги лекувам, както Йонито е описала за Канада, доста се проточиха нещата, но не съжалявам - удържам фронта и продължавам безантибиотично да ги отглеждам.
Между другото съм се запалила нещо да се обърнем към хомеопатията - вече доста познати са доволни и само с няколко капки или гранулки лекуват уникални неща, да не говорим, че това е в дългосрочен аспект и наистина лекува, а не подтиска симптомите - еее, направо реклама му ударих без още да съм пробвала.

Това е за сега, че нещо се чува рев и голям зор от хола.........

Приятен ден и до скоро, надявам се Simple Smile

# 68
Добре дошли на malvinna и Явор!
Най-накрая да добавим и един младеж Laughing

А за клубчето, което Стайл предложи за общия РД-наистина е много приятно и просторно. Ако искате можем да го направим към края на февруари, когато са минали повечето РДни. Все пак, ако има желаещи пишете-за да се направи от сега някяква резервация. От новите мами само Tonya е писала, че е в София. Ако и др. сте тук-заповядайте и вие, ако въобще има среща Wink

# 69
И ние ще дойдем на общ рожден ден.
Честито  на Яна и добре дошла на мама Мълвина.

За хомеопатията аз съм я ползвала на Марти още преди годинка. Сега за хрема ползвам едни вълшебни хапченца Коризалия.
С 2 ръце съм за хомеопатията.

# 70
ей не разбрах - кога ще правим общ рожден ден??Simple Smile

# 71
аз доколкото разбрах в началото на март май е идеята.

# 72
ух, само да не е  между 29 и 3 март, че тогва ще отскоча до Рим Mr. Green

# 73
ok. А 9 март/неделя/ как ви се струва като дата?

ЧРД днес на Сами на samimami и Александър на alba!!! Да са ви живи и здрави и весел празник!!!

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 09:49 от Joana

# 74
  • Canada

newsm59Честит Рожден Ден на Сами и Александър! newsm59
  party006Честити Рожденни дни на февруар4етата родени на 10 и 11!    party006

GiftДа са живи и здрави дечицата и много послушни! Gift

Общи условия

Активация на акаунт