Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 129
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Моля ако някой ме чуе да говоря за този кретенски сайт ЛаРедут, да ми прасне два шамара. Уж нищо нямаше вече на Ванеса  да купувам, уж за мен вече само щях гледам, втора кошница напълних днес, без дори един парцал за мен. Уж са по 2-3-5 евро, под 170 на поръчка не падам. Направо е ужасна краста!  Close

Днес ми е супер мързеливо, цял ден се потривам, за 5 ст. работа не съм свършила, а ме чакат камари. Ще ми яде гъза баница заради днешното лентяйство, ама на, 17.30 е вече, а аз не мога да се накарам да разделя на две магарета сламата  Mr. Green

Надявам се, че при Ели всичко е минало наред, ако някой я чува по скайп или друга комуникация, да успокои духовете.

Ванеса и Марк са официално в любовни отношения, вчера мойта му предложи да се оженят, а той, като истински мъж, се ослуша  Mr. Green Ванеса беше огорчена и ме попита той защо не й отговаря. Аз й обясних, че мъжете като им заговориш за брак, все така правят  Mr. Green То не бяха прегръдки, то не бяха целувки, в замък щели да живеят, гости на сватба покани и прочие приготовления - не спря да го ръчка и гняви  Mr. Green

# 61
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС     bouquet
/макар и на патерица/

# 62
  • Sofia
Миме,ще дойдеш и ти на мойто Mr. Green Все няма да поръчвам и през ден правя поръчки.Чакам над 10 поръчки от 09.01 насам Crazy Ремонта на детската стая ми взе здравето и уж вечер сядам за отмора да разгледам и поредната пълна кошницата.Добре,че сме на финала.

# 63
  • София
Миленоооооу, що не каза бе! И аз искам да поръчвам... Направила съм един списък и чакам с кого да поръчам, че нали нямам подходяща карта Sad...

# 64
Е, хубава работа сега.... Янче? Аз поръчвам повече от година вече от тях, но май не е станало дума. Зарекла съм се до края на февруари да не поръчвам, ако ще и без пари да ги дават. Чакам за момента към 10 колетчета. Май съм по-зле и от МКП  Mr. Green "Клуб на анонимните Ла Редутки" ще си правим...

# 65
Алекс, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Все така чаровна, усмихната и много щастливи моменти ти желая!

Милена, на Марк , като на повечето мъже май, му светна, с леко закъснение, като ви тръгна таксито не бяха ревове не бяха чудо, каза как така Ванеса си отива от него, и после добави че иска той и тя в тяхна си къща да си ходят. Викам му, ами тя нали те пита дали искаш да се ожениш за нея а ти и отказа, а той "ми хайде предния път се ожениме" Mr. Green
Тъй че, да се стягаме тъй да се каже,кога родихме кога годеж застягахме, ех акселерация кво да правиш... Laughing

# 66
  • София
Алекс1, знам че и ти си от ЛаРедутките Simple Smile
Добре, тогава питането ми е следното - някой ще поръчва ли до края на седмицата или ако няма да поръчва, то може ли на мен да ми направи поръчка?

# 67
Алекс, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!!!!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз минавам само да кажа че всичко май мина успешно, не знам кое повече боли - пункция на корема, или вземане кръв от вената... с други думи безболезнено е...
Доктора ми приличаше като Садам - лика-прилика  Mr. Green
Сумати майки бяхме, но за нула време ни опукаха всичките, сега остава да чакаме, до две седмици ако не се обадят да си мисля че всичко е ок, казаха, след три седмици ще се появат резултатите при моя гинда...

Свекърите три дни ни бяха на гости, вместо да лежа и почивам, не се спряхме  ooooh! ама не чуствах дискомфорт, така че си мисля че не ми е пречило  Wink

Поздраваи и целувки, и мерси за палците  Hug Grinning

# 68
Алекс, на патерица, да си жива и здрава! Hug
Ели, браво за куража! Сега чакането май е по-трудното, но съм сигурна, че всичко ще е наред Hug Значи след 3 седмици ще знаем братче или сестриче?!

# 69
Ааааа вие не знам кога ще разберете ... но аз със сигурност до три седмици ще знам  Whistling Mr. Green

вчера
В хола слагаме гипсокартон - и е адска лудница, бомба паднала... един пръст бял прах навсякъде - вчера шлайфали...
Идваме си от градина - отварям и припадам  ooooh! - казвам
Лелелелееее ужас... тук е страшно...страшно...страшно - повтарям...
а тя ме успокоява
Мами, тук не е страшно, тук сме си в къщи, нищо страшно няма - и ме гали...

# 70
  • на езерото
  Здравейте и от мен Heart Eyes
 За Ла Редута какво да кажа..., нещата който поръчахме за Ники са хубави доволна съм, за себе си  не толкова, ама на мечка какво и стои добре... Sick
 Пожелавам Ви, да приключите бързичко ремонтите, искрено Ви съчувствам като си представям какво е Hug
 Ето малко снимки и нас най-накрая : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=30992&AlbumId=111211
 Лека вечер Heart Eyes

# 71
познайте кой има час утре при Чамурлийска Grinning
Вики е пак болен - 1 ден само е бил на детска, след Антибиотика и пак е болен

# 72
Пинке, веднага да спираш да повтаряш такива ужасни неща за себе си и външния си вид! на снимките поне изглеждаш много приятно и готино, а и семейството ви като цяло!

и аз искам да попоръчам нещо от ЛаРедут, ама все не проучвам докрай нещата...

# 73
  • 42.016399,23.101179
Мммм да, съгласна съм с Маймунка, наистина Пинка, изглеждаш много добре. LaughingА Ники много е пораснала, снимките са ви страхотни, на приятно местенце сте според тях.
Криси даноЧамурлето ви помогне и не пиете и този път антибиотици. Какво му е сега на адашчето?
Eli_cz развесели ме Емка Бадемка, големи умници са станали вече. hahaha
Цитат
Ааааа вие не знам кога ще разберете ... но аз със сигурност до три седмици ще знам
Това означава ли че като разбереш няма да ни кажеш, а ще ни държиш в неведение.. newsm78

# 74
  • София
Янче, аз съм бойкотирала Ла Редута, чудя се на едни парцали за мен, но не съм убедена. При всички положения, можеш да ползваш моя акаунт или ако си имаш твой, ще ти нанеса само кредитна карта. Може ли с една кредитна карта да се плаща по два акаунта, я експертките да кажат.

Пинка, Ники е толкова малка, а вече французойка  Laughing Страхотна е с тая баретка  Laughing А по повод на твоя външен вид - ще черпя, като го докарам до твоите килограми. Видяла си ти мечка ......

Ели, радвам се, че всичко е минало безпроблемно. Сигурна съм, че и резултатите ще са отрицателни. Както и съм сигурна, че ще е момиче  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт