Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 318
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
да, елата ни на гости, на чист въздух Wink

# 91
Здрасти банда
пълно новини за два дена...

При чумурле май почти не останаха неходили декемврийчета...

Крис радвам се че се оправят нещата с Виктор

Нелка
ама от къде намериш тази енергия за барове, фризьори,цици, мици,моркови и прочие... ти не можеш да си седиш на гъза май  Wink Mr. Green

Деси
нямам идея, ама не питаш ли педката как да се бориш...

Фасъче
ти отказа ли се от чумурлийката или не е ясно...

Пинке
супер снимки, много свежа фамилия сте!!! Не го вземай лично, всичко е въпрос на култура, колкото по прости, толкова по големи расисти да знаеш... Все някакси ще се уредят нещата...

Янче
какво те прихванало с тея брикети...

Úош
голям майтап с вашия педиатър...  Party няма лошо, докато има надежа... а пък тя нали умира последна  Whistling Mr. Green

# 92
Честити зъбки на Ясен! аз не помня да сме купували нищо по случая, но защо не... а може да съм забравила...

за утре - ами аз трябва да изпитвам, но в ранни зори трябва за един час и да купим плочки за баня, дори за две, които още никак не са избрани, но поне решихме да се пробваме да е от Бриколаж - в крайна сметка не е толкова скъпо там, ходихме и до някакви складове под разни мостове, но разлика голяма нямаше, а и ми хареса, че в Бриколаж консултантите са по-творчески настроени и са склонни да помагат да комбинираш, че иначе има разни лелки-продавачки, дето не дават един корниз да се смени, а аз няма да съм аз, ако не променя дори комбинация, която ми харесва - просто от инат, че искам да се изявявам дизайнерски...

ох, отплеснах се, ама с две думи - при нас ремонтът започва, стискайте палци, плийз...

но в неделя се надявам да имаме повече време и този път съвсем сериозно чакаме оферти за театри и др. под.!

Ние още не сме се срещали с Чамурле, но не знам дали от това съм Grinning или Blush

Пинке, извинявай, вие къде сте точно, че забравих?

до скоро!

# 93
Eй, отвори ми се време и аз де се поразпиша.

Вярно пълно с новини.

Ели, айде, имаш едни палци и от мен, аз вярвам, че всичко ще наред, само не разбрах тази шегичка с пола на бебо каква беше , ама нейсе.

Деси, кви са тези гъби newsm78?

Нели, аз знам вече къде ще си махна кожата на шкембето, дори събирам смелост да си насроча преглед скоро.
За нови цици , ако могат да ми ги повдигнат да, силикон не ща. Ти къде си се насочила.

Крис, радвам се , че се реши на тази крачка с Чам, да - трябваше по-рано, но важното е , че победи в тази вътрешна битка , а най големия победител ще е Вик.

Маймунка - приветствам всеки ремонт, само да ми кажат скачаме в ремонт и се разтапям от кеф, честно завиждам ти.

Честити зъбки на Яската и като сме почнали зъбната тематика и Янче да спомена за брекетите. Каква им е целта? Имам още 2 познати с телчета, напоследък явно се използват често.

Днес бяхме в Южния предиобяд. Утре какво ще правите? Ако ще ходите някъде звъннете, аз съм готова за оферти.

Забравих да спомена, в понеделник аз ще съм една от хилядите , които ще се опитат да запишат децата си по интернет на градина, нищо , че вече Боби ходи в градината, Калоян си кандидатства по общия ред, а има 10 свободни места в яслата 2008/2009. Ще се ползваме с предимство, да, ама 10 места не знам...

# 94
  • София
Ха, че и ние бяхме на Южния предиобед, как не сме се засекли. А каква е тая работа със записването по интернет? Я дай повече подробности и линк. Да взема да се пробвам с прочутото ни 8-мо ОДЗ, че ми е под носа.

Утре в 11 в Гранда, както винаги. Ще се радвам да те видим. Пак децата само ще участват в представлението.

# 95
здравейте!

ние днес наистина ще се пробваме да стигнем до Гранда.

от 2дни ни се струва, че Сав много примигва с очички - и с двете - все едно го дразни ярка светлина или нещо под. Притеснихме се дали не е нещо като тик, но според мен е по-скоро от външен дразнител, още не знам какъв, защото не го прави постоянно, но май е време за първи преглед при офталмолог....

да, и ние утре може да се пробваме за градините, но още не сме разучвали системата.

хубава неделя на всички!

# 96
  • на езерото
    Здравейте девойки Heart Eyes
 Още веднъж , много Ви благодаря за хубави думи за мен и моето семейство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Маймунка, как мина изпита?За Савко, настина е притеснително, пише после какво са Ви казали PraynigНие живеем в Aix Les Bains, този град е нещо като Българският Велин град, известен е с минералните си бани и целогодишно е пълно с възрастни хора дошли на процедури.Най весело беше когато дойдох есента, на няколко места в града , вечер или през почивните дни свири музика на специално изградени за целта сцени и бабите и дядовците танцуват по двойки.

# 97
Пинче, това беше първото нещо, което ме впечатли в Испания. В неделя следобед на всички площадчета свирят оркестри и бабите и дядовците танцуваха валсове и танга. Даже валеше и дядовците държаха чадъри. Викам му на моя простак да ме покани на танц, а той се смя с пълно гърло. Искам да съм баба в Испания да не казвам, че видях няколко 60-годишни със силикон Crazy

Ето снимки на Дара-скиорка:
http://smiley2312.multiply.com/photos/album/11

Днес в Гранда Савко игра Хензел. Много много сладичък и още толкова смел. Дара я беше страх от баба Яга. Надявам се Неви да качи снимки да видите.

И аз да кажа, че няма по-голяма гадост от ЛаРедут. Днес уж поръчката на Янче да пусна и уж после само едни обувки на Дара да сложа и пак в мон панера нацъках сумати пари  Sick

# 98
Нелка, много ти благодаря за снимките! ще кача и ще кажа когато.

Дара е страхотна като скиорка, изглежда, че се чувства съвсем спокойно и свободно на ските. А баткото е учителят, така ли?

ами Сав днес почти не е примигвал така, и по едно време ми обясни, че примигвал, само когато много му се спи. Аз си знам, че за такива неща не е добре да го питам и да му заострям вниманието, но все пак един-два пъти го подпитах и той сякаш не разбираше какво питам, ама явно е запомнил, защото днес го каза, без да го питам... и все си иска летните слънчеви очила...

Пинче, ами изпитът беше малко досаден, щото трябваше да говоря назидателно, т.е. поне да покажа, че знам откъде и колко са преписвали, а тези бяха сравнително готина група, но сами са си виновни - те настояваха да пишат и курсови работи, аз не исках... е, май по-малко от 4 нямаше, но това е друга тема.

хайде, лека!

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 23:13 от Маймунка

# 99
Нелка Дара е перфектна - ще споделиш ли колко струва това удоволствие и при какви условия - много искам да запиша Виктор Crazy

Маймунка да не са му се напрашили очичките.........понякога с дни е трудно да се оправят........дано нее нищо сериозно Crazy

# 100
Крис, има няма 200лв за 5 дни със ски-екипировка. Курса е организиран от детската ни градина. Всеки ден се качваха и слизаха с автобус, там обядваха. Имаше и опция с преспиване.
В края на този месец пак ще има и Дара вече е записана. Дано пак случат на хубаво време.
Много съм доволна, защото на Дара й хареса, ходеше с желание, не я е страх. Научили са съвсем основни неща - право спускане, падане, ставане, изкачване, рало... Видях я и леки завойчета да прави.
За мен най-важното е да е на чист въздух сред природата. В детската са затворени по цял ден и сигурно ще се накумят да ги изведат на двора чак в края на март  Close

Нев, къде ще ходите на очен?

# 101
  • София
Привет от Боровец.
Тука е много зле. Кракът ми повече няма да стъпи. По-туристънфрендли курорт няма... ИСКАМ НА БАНСКООО.

Мая засега се качи на ски само 1 път и то за 30 минути и това беше. Просто ще трябва да яя запиша на училище на Витоша иначе няма да стане. Като се гледат едно-друго става работата... така индивидуално май не е много успешно. Снимки няма, защотот деня, в който тя кара ски, ние (аз, Марто и Бо) бяхме в София, защото кокона Бояна е вече ТВ звезда и я снимаха в реклама на 2Be. Мая остана с една моя приятелка тука.
Рекламата не знам кога ще излезе, но когато разбера ще ви кажа да гледате Simple Smile

Брекетите са ми за оправяне на захапката, защото от дясната страна на зъбите нямам "оклузия" (контакт). Т.е. горната челюст вместо да застава върху долната я прихлупва и не мога да дъвча. Аз това нещо с брекетите го отлагам от 3-4 години...

Ае чао засега. Цунки

# 102
  • 42.016399,23.101179
Смайли браво на Дарата, изпълни ни душите и на мен  на Венци. А Виктория непрекъснато ме кара да и пускам клипчетата с Дядо Петковия двор и как къпете Ясен. Laughing
Ама Янче май е права, явно когато са повече дечеца гледат едно от друго и резултата със ските е по добър. Ще хвана да ви я пратя  Виктория следващия път. Laughing
Yanche поздравления за ТВ звездата, ще чакам с нетърпение да видя рекламата.
Маймунка, какво стана ходихте ли на лекар?

# 103
тц. днес не ходихме на лекар, защото се занимавахме основно с електронното кандидатстване за ДГ... аз лично не си давах много зор, а четох в съответната тема, че трябвало да се отворят едновременно за всички стъпки по 10 прозореца, за да захапе поне някой, но така или иначе ужасно се изтощих, въпреки че донякъде просто исках да пробваме като резервен вариант, иначе от Пипи съм доста доволна...
и: в крайна сметка брат ми успя да регистрира Савко към 11, а да кандидатства едва към 13. естествено за нас реално шанс няма, защото Вторите групи са пълни, навсякъде сме чакащи /писахме 7 градини/, но да видим... основният проблем е липсата на места според мен, системата нямаше да запецне, ако всички не искаха и не знаеха, че трябва да се класират в 9 часа....

та утре ще ходим до педиатъра да ни даде направление за офталмолог и ще видим къде ще отидем, и аз мисля, че може да е напрашаване, ама нека видим...

# 104
Нев, щом сте с направление, можете да отидете в Токуда. Записва се предварително час по телефона и не се чака.

Мъка ми е за тези детски градини... а днес не можах новини да гледам, не съм в час с процеса. За ясла пак така ли се кандидатства? За учебната 2009/2010 мога ли сега да подам молба?

За ските не е толкова важно да гледат едно от друго. Имат си подход учителите. Доколкото знам първите два дни само свикваха със ските, караха ги да ходят, да скачат с тях, да клякат, да стават... не съм никакъв спец де, но трябва много търпение, за да не се откаже детето преди да е започнало.

Янче прекалява със претенциите. Не стига, че все пак НЯКЪДЕ са я завели ами и мрънка ... банско та банско ... Бояна кой я гледа докато джиткаш по пистите? Ето детето и хонорари изкрва вече, да има джобни за памперси  Wink
Моя синковец днес игра казачок върху изпилените ми нерви...

Общи условия

Активация на акаунт