Сладкото юнско детенце кикоти се звънко с медено гласченце!

• 26 861
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник момичета - много здраве, семейно щастие, усмивки и многоооооо любов ви пожелавам   bouquet

Уф много лошо с тези болести, алергии, страхотии. Надявам се всичко да се оправи много бързо с Еммата.

Айде и аз да се оплача - в сряда ми правиха операция - изкормиха ми и 4-те мъдреца понеже положението беше станало критично. Горните два ръстяха на страни и си хапех бузите от вътрешна страна винаги като дъвча, а долните два просто трябваше да се махат Simple Smile Всичко мина добре - приспаха ме и хирурзите се справили много бързо. След това изчаках 45 минутки докато ми премерят кръвно и пулс и температура и докато се убедят че всичко е ОК и ме пратиха в къщи с една шепа лекарства. Вечерта имахме гости - нямаше и следа от това да са ми вадени зъби, камоли от операция, 4 часа след това дори и ядох доста стабилно, нали съм си ламя Simple Smile Всичко беше добре ама днес направо ще ме скъсат от болка - четох из няколко форума че 2-3-ти ден били по-болезнени и нямам търпение да минават вече че съм като сдървена - важното е че всичко мина и съм много по-спокойна. В сряда съм на контролен преглед да видим как върви заздравяването, и да видят дали конците са се разложили, дано до тогава ми се отпусне челюста че не е работа така. Оплаках се едно хубаво, ама съм много доволна че всичко мина.

Целувки на всички дечица и поздрави мамчета по случай страхотния празник.   

# 181
Eдин бърз поздрав за празника и от мен, че тръгваме на път! Пожелайте ми да стигнем здрави  и живи!

ЖЕНА

Как тревожно е да си жена.
Красота и усмивка да бъдеш
сред всекидневния сив кръговрат,
вярност - срещу изменчивия вятър,
нежност - в загрубелия свят.
От безбройните пътища земни
най-рискования да избереш -
безразсъдния път на сърцето
и докрай да го извървиш.
Твоя единствена радост да бъде
радост да даваш... Да бъдеш в нощта
светло прозорче, което чака,
първа стъпка, разбудила утрото.
Ти, слаборъката, да подкрепиш
силата на ръката корава.
И непростимото да простиш,
и да градиш живот от отломки.
Отговорност е да си жена.
Бъдещето да носиш в утроба.
Да продължиш в един детски вик
дългата мълчалива целувка.
Вечност да сториш от краткия миг.
Твоите прострени ръце за прегръдка
люлка да станат за нов живот.
Нощем над него безсънна да тръпнеш,
светла като звездоокия свод.
Всяка детска усмивка - със бръчка
да заплатиш и в косите със скреж.   
Сълза по сълза на новото стръкче
Всяка детска усмивка - със бръчка
да заплатиш и в косите със скреж.   
Сълза по сълза на новото стръкче                     
 своята хубост да предадеш.
Нищо за себе си да не оставиш.
Саможертва е да си жена.
И до ранена, разбита гръд
чистите извори да защитаваш -
просто, за да съществува светът.
Горда съм, че съм жена !

Блага Димитрова

Целувки на всички!

# 182
  • Sofia
Честит 8-ми март!

# 183
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАМЧЕТА! ВИНАГИ ДА СТЕ ОБИЧАНИ И УВАЖАВАНИ  ЖЕНИ  bouquet

# 184
  • София
Честит Празник!

Бъдете щастливи и обичани!

# 185
Честит празник! Бъдете много обичани, щастливи и горди майки и жени!   bouquet

# 186
  • София
И от мен честит празник, да сте много обичани и щастливи.
По случай празника направихме захранване със зюмбюл - докато Стоян ми обясняваше по колата кое как се включва (баща ми ни купи нова кола), Ивайла ми изяде зюмбюла подарен за празника.
Иначе колата е екстра - Шкода Октавия на шест години, имаме я от няколко дни, аз я карам най-вече, та да мога да и свикна с габаритите, че Пижо беше 3 пъти по-малък.

Галюша - ЧРД со закъснение, съжалявам за което. Да си винаги такава позитивна и да ти вървят успешно нещата.

Хот, точно това и аз щях да предположа, астмата е много популярна при малките деца на тази възраст. Съдя по приятелчета и роднински деца с такива проблеми. На племенника му бяха купили инхалатор и като имаше пристъпи с него действаха. Хубавото е, че се израства. Цунки на Еммата и бързо да и минава.

Теди, дано ти мине бързо болката от мъдрецоваденето. На мен само един са ми вадили, с местна упойка, един приятел, който каза, че ваденето му било слабост и бил много опитен. Изобщо не усетих как го извади, отне му сигурно 2 минути, а дори и като ме пусна упойката нямах никакви болки. Останалите ми мъдреци са пломбирани още преди 5-6 години и ще чакам лека полека да сдават багажа, та да ги махаме.

Сети, напълно те разбирам за желанието за диетиране. И аз съм същата. Само да се запролети още малко и минавам на гризане на плодове и зеленчуци.

ЕлиТ, съжалявам за баба ти, дано не се е мъчила много. Дядо ти жив ли е?

Нансен, какво става с градината? Лусито ходи ли? Видях я миналия петък следобяд с майка ти и се замислих дали не сте се отказали.

Бубано, как сте? Отвъшлихте ли се?

Вили, как е банката, посвикна ли вече? Няма ли пак на някое обучение към София да ви пращат да се организираме покрай теб.

Илиянче, много са сладки дечицата, дано не ти е много трудно и да се чувстваш добре. Но като е хубаво времето си е друго, ще миткате по цял ден навън.

Лилу, как вървят огледите? Не е лошо да си имаш място за рилакс в близост до София. Свекърва ми и свекър ми имат едно къще над Вакарел - там девер гледа кошери, природата е чудна, обаче дядото на мъжо ми цял живот е влачил всякакви боклуци и просто трябва да се отиде с един камион и да се разчисти основно, та да добие що годе приличен вид.

И мен тая година ме е хванала някаква алергия - хрема 2 месеца сигурно, имах и възпаление на някакво ухо, и ангина. Сега продължавам да усещам в гърлото си нещо като храчка (сори за поясненията), която обаче няма изхрачване. Пак ще пия едно алергично и ще ходя да ми вземат секрет от гърлото, ако няма промяна.

Случвало ли ви се е като го няма детето вместо да се хванете наистина да свършите нещо из къщи само да се помотвате. Така съм от сутринта, нося се по течението и само се разхождам с разни листчета със списъци какво има да се върши. А из къщи има сума ти неща да се правят, просто край няма.

Иначе по празниците бяхме до морето - беше много хубаво времето, само дето духаше кофти. Ивайла се поокъпа, но слънцето позволяваше печене на голи краци.

Съкровищнице, ПРеси, Миме, Рали и всички останали пишещи и четящи - как сте, планирате ли пътувания по празниците?

Чакам отговори от всички.

И прощавайте.

# 187
  • някъде ... тук ...
Сънчо, бая дълъг постинг Hug
Много хубава е колата. Лека и безварийна!
Иначе ... Да, жив е. Леля ми му помага засега, нищо че живее на другия край на града. И овцете и агънцата - те са му разтухата.

# 188
  • София
О-о-о Сънчо ти се появи,случайно надникнах и те видях.....
нон-стоп се помотавам,защото ми е писнала слугинската работа!
Ели съжалявам за баба ти!
Хот целувки на Емата и бързо да се оправя!
Хамелеонче по-добре ли си вече?

# 189
  • София, център
Здравейте,

Сънчо, ходи Луси на детска, обаче е нон стоп болна и на практика само се води, че е на градина, защото като е болна си седи в къщи  Cry

Ето, миналата седмица в петък си я прибрах абсолютно здрава, и даже се израдвах, че направи пълна седмица без симптоми на разболяване, и в събота като й текнаха едни сополи, като започна една кашлица, и сега пак си е в къщи.

# 190
Нансен, много гадно така с разболяването, дано отмине вече и си тръгне Луси без да се разболява Hug
Сънчо, много готина мадамата на аватара ти, пораснала е много  Heart Eyes.Случвало ми се е да разнасям списъци и нищо да не
правя, а като надникна "за мъничко" във форума и съвсем забравям да чистя  Laughing .
Хот, много тъжно ми стана, че малката е с алергия, мисля обаче, че се израства.Най-добри отзиви съм чела за Мустаков, имаше сайт.Мисля, че го водят най-най...
Теди, дано бързо ти отминат болежките от операцията  Hug

Съкровище - Честит Имен Ден
Днес, на твоя имен ден,
те приветствам умилен,
и ти желая гръмогласно,
в живота всичко най-прекрасно.

# 191
Здравейте мацки.
Честит празник на патеричка Wink. Да сте живи и здрави най вече.
Ние бяхме при родителите ми почивните дни. Изкарахме си страхотно, Дари беше също добре. Сега сме си в къщи вече. Мойто дребното такъв инат има, така пищи, дърпа се, бута като иска нещо, че вече за главата съм се хванала от нея. Днес такъв цирк направи пред заведението да не си тръгваме, че  #Crazy Трябва да почна да я строявам малко, в къщи ми е лесно, ама навън в чудо се виждам. Rolling Eyes

# 192
  • Варна
Здравейте,
Честит празник на патерица!!
Съкровище много хубав стихотворение! Благодаря!

Хотче, много гадно това с Еммата! Дано бързо разберете от какво е, и да се вземат бързи мерки!  Милото детенце, знам колко е мъчително това кашляне. На теб Кураж!

Сънчо гепи! Размотаването ми е любимата част от деня, сутрин правя грандиозни планове, а на финала - нищо!

Нансе, май всички са така. При нас след като каката донесе пак сополи на малкия и той милия вече почти седмица ги влачи, реших да я спра от ясла. Неможе така, ходи само два дни и ми докара пак болест вкъщи. То за нея едни сополи не са кой знае какво, ама за дребчо е много кофти. Сега пак сме на 2 вида капки, но поне засега без АБ!
Ако се вредим за градина ще я пусна, когато малкия стане 6 месеца.

Момичета, аз ще идвам към родния си град, така че ще имате повод да се организирате Wink
Все още незнам кога, но ще карам един курс, и ще съм 10 дни в София.

Теди дано бързо ти мине зъбобола. Аз лично нямам от този вид зъби и съм много доволна от този факт.  Laughing

# 193
Привет!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ГАЛЕ,   bouquet  да си много здрава, много щастлива, много обичана и успехи в бизнес начинанията Wink
Хотче, стискам палци да не е нещо неприятно Praynig целувки на Еммата

Ние изкарахме гадния грип и сега не смея да пратя на ясли, че всички кашлят, сополи ужас. Преди малко се чух с моята приятелка детенцето е с Роси в една група  и ми казва че пакк ги е повторил грипа и пак са на АБ, имало 5 деца в групата днес КОШМАР пълен. Добре, че моите родители имат възможност да я гледат иначе незнам ooooh!

Теди, надявам се вече да си добре миличка, много неприятно Hug как е Маринка?
Ели, съболезнования Hug
Приятна вечер!

# 194
Привет и от мен!

Благодаря за поздравите!!!  Hug Hug Hug
Почерпете се за здраве:

От толкова празници, вече хич не ми се яде сладко, торти и вина....само салатка с мускатова ракийка ще черпя, който не пие такова чудо, ето и нещо по-завъртянко -

Общи условия

Активация на акаунт