Уф много лошо с тези болести, алергии, страхотии. Надявам се всичко да се оправи много бързо с Еммата.
Айде и аз да се оплача - в сряда ми правиха операция - изкормиха ми и 4-те мъдреца понеже положението беше станало критично. Горните два ръстяха на страни и си хапех бузите от вътрешна страна винаги като дъвча, а долните два просто трябваше да се махат
Всичко мина добре - приспаха ме и хирурзите се справили много бързо. След това изчаках 45 минутки докато ми премерят кръвно и пулс и температура и докато се убедят че всичко е ОК и ме пратиха в къщи с една шепа лекарства. Вечерта имахме гости - нямаше и следа от това да са ми вадени зъби, камоли от операция, 4 часа след това дори и ядох доста стабилно, нали съм си ламя
Всичко беше добре ама днес направо ще ме скъсат от болка - четох из няколко форума че 2-3-ти ден били по-болезнени и нямам търпение да минават вече че съм като сдървена - важното е че всичко мина и съм много по-спокойна. В сряда съм на контролен преглед да видим как върви заздравяването, и да видят дали конците са се разложили, дано до тогава ми се отпусне челюста че не е работа така. Оплаках се едно хубаво, ама съм много доволна че всичко мина. Целувки на всички дечица и поздрави мамчета по случай страхотния празник.

.Случвало ми се е да разнасям списъци и нищо да не
. Да сте живи и здрави най вече.
Трябва да почна да я строявам малко, в къщи ми е лесно, ама навън в чудо се виждам.
целувки на Еммата