Сладкото юнско детенце кикоти се звънко с медено гласченце!

• 26 859
  • 266
  •   1
Отговори
# 210
Петя ... и аз питах преди няколко седмици - последно се чухми преди нова година мисля  Thinking newsm78 - трябва да взема да й званна тези дни да я чуя как са и дали всичко е наред с двете сладурчета.

Голям съм заплес - чета чета и нищо не прочитам, забравям половината работи.

ЕлиТ - честито мацка - добра инвестиция сте направили - много семейно щастие ви пожелавам в новото жилище, пък може и някой щъркелче да кацне там  Joy Hug

Илиянче - звучи ми интересно курса - дано успееш да го приложиш, стискам палци за реализация в областа - лично на мен много ми харесва идеята.

Бети - извини ме че пропуснах - честито возило миличка - със здраве да си го карате и да ви води на много хубави места   bouquet

Сети - Лорката както винаги е неотразима  Heart Eyes  Joy Joy Joy голям бисер с котешката шунка Simple Smile тя трябва да е нова - понеже баща ми и чио ми са от доста години майстори в областа и не сам чувала за такава - трябва да ги светна по въпроса Simple Smile

За имунитета - според мен колкото по-рано - по-добре - колкото се може повече срещи с бацили - много планина и море и всичко да ОК.

Хотче - ще те критикувам - срамота да не пратиш една снимка на сладурката  Rolling Eyes

# 211
Здравейте  Hug
Инес, няма и как да се засечем. Вече е топло и събота и неделя ни отвличат на село  Wink. Надявам се да се организираме за една бирена среща, пък ще си показваме снимки на децата Simple Smile. Стискам палци, Мели да се оправи бързо  Hug
Сети, разбира се, че се забавляваме много с него  Mr. Green. Ники вече си спи на леглото, НО вечер идва заедно с възглавницата и ляга между нас. По някое време го пъдим Simple Smile. И сутрин идва  с възглавницата Laughing. Лорката е голяма хубавица и е много духовита Simple Smile. Друго какво да разкажа ... Ники изведнъж започна да говори много. Което е добре, при условие, че ние с татко му сме доста мълчаливи. Вероятно като всички други и той като каже нещо иска да му се обърне внимание и идва и сяда с мен пред компа Simple Smile. Лошото е, че аз като съм пред компа не чувам и след 40-тото повторение Ицо се изнервя и ми казва отговори на детето  Wink. Вечер най-често си играем и пеем Simple Smile Аз съм зле, татко му е мнооого зле, а той го дава като рап (по скоро рецитира, отколкото пее Simple Smile ). Един вид горките съседи.
Ние с Ники също заспиваме късно. Дори да му се спи седи прав до мен и чака да му обърна внимание, гушнал Франклин (това само веднъж се е случвало, но беше само за снимка  Mr. Green )
Днес нещо се отплеснах в писане, отивам да работя.  Heart Eyes на всички дечица.

# 212
  • София
Нансен направо отиди на гости на Ели.И после да докладваш  Wink.
ЕлиТ изповядахте ли се вече?Добре дошла в кюпа  Hug

Мели снощи вдигна Т.,но и падна без лекарства.Утре ще ходим пак на доктор да видим какво ще каже в петък или понеделник да се занесем на ясла.
Да ви се оплача Мели е станала страшна работа.Ако не стане нейното настава тръшкане,рев,даже понякога посяга.
Имате ли такива проблеми или само аз съм лоша майка  Embarassed?
Дори и в яслата се оплакаха,че и казват нещо,тя ги поглежда с един невинен поглед и продължава да прави каквото си е наумила.А до скоро само я хвалеха,че никакви проблеми не им създава......

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 18:51 от Ме4тателка

# 213
Да ви се оплача Мели е станала страшна работа.Ако не стане нейното настава тръшкане,рев,даже понякога посяга.
Имате ли такива проблеми
Лорката  като бебе се тръшкаше и лягаше по земята, но това беше много отдавна.Лятото пък ни биеше и истерясваше.Преди няколко месеца пък се плезеше и плюеше.Сега май е в някакъв приблизително "послушен" период, много е добричка, дори ходим на кафе заедно.Естествено има моменти в които ми казва "Махни се от стаята ми" или "Остави ме на мира, мамо"  Shocked Laughing .
Бързо да оздравява Мели   Hug , другото е характер на млада дама  Grinning !

# 214
  • София, център
Ох, момичета, да ви се оплача.

Луси снощи си счупи ръчичката. Играеше си на едно канапе, беше си строила всичките играчки на него, и вече като я изместиха, реши да се пренесе на подлакътника, и се претърколи с главата надолу на паркета. Аз в първия момент реших, че си е ударила главата, но е оказа ръката. И след едночасов рев в Пирогов се установи, че си е счупила една кост на подмишничката. Не е гипсирана, но е с твърда превръзка за обезвдижване.

Милото.

# 215
  • София
Nansen виртуална  Hug за Луси!Бил е малкия дявол.Колко време ще бъде с тази превръзка?Вероятно няма да ходи на ясла?
Ние днес сме по-зле,вече имаме хрипчета и вечер правим Т.А като зилезем навън запова нещо като спастична кашлица  Rolling Eyes.
Утре пак сме на доктор за да се види дали и отминава или ще започваме антибиотик.Писна ми вече...

# 216
Ох Нансе - миличките ми те - как е Луси сега - уплашила ли се е? Мамина душичка много жално ми стана  -да я нагушкаш много. Дано да минава всичко бързо.
Ме4тателката - дано малката сладурка да се оправи бързо и да прескочите антибиотика - тъкмо започва да се стопля и заповат болестите. Много неприятно ...
 Praynig няма по-лоши инциденти - гушкам ви  Hug Heart Eyes

# 217
  • София
Ех, тая Лусилка... какво ли не му се случи на милото дете  Sad Нансе, много да я нагушкаш душичката, дано се оправи бързо!

Инес, бързо оздравяване и на Мели! И да я нагушкаш много!

Ели, изповядахте ли вече?

# 218
О, миличкото, Нансен, нацелувай я и от нас, дано не я боли и скоро да няма нужда от превръзка.Прегръщам и теб, представям си как ти се къса сърцето... Cry

# 219
  • някъде ... тук ...
Уф, Нансе Rolling Eyes

Да, в понеделник ще е готов нотариалния акт.

# 220
  • София, център
Благодаря ви момичета  Hug

Поне 10 дни ръчичката трябва да е обездвижена, нещо което не ми е много ясно как ще стане...много ми е бясно детето. На детска няма да ходи, защото там няма кай да следи дали ръката е обездвижена. Няма смисъл да притеснявам учителките, ще си се гледат в къщи двете с баба си. То, между другото и за градината имаше рев снощи, защото в кабинета в Пирогов чу сестрата, като каза, че не е добре да ходи на градина. В мемонта, не знам дали я боли, като я питам нищо не казва, но определено е доста по-вяла от обикновено. Дано не я боли.

Али, дано на Мели й се разминава бързо.

# 221
  • София
Аз точно ги видях вчера майка ти и Луси в градинката. Съжалявам, дано бързо и зарасне и да не и е много дискомфортно с тая шина.
Калпазанка си е тя, да ти е жива и здрава.

Цунки на Мелата, дано оздравява и не се стигне до АБ.

# 222
Адашката - честит имен ден - да си жива и здрава, много щастие, успехи и много любов ти пожелавам - весело изкарване на празника   bouquet
По повод празника да и аз почерпя:

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 19:53 от SadMamma

# 223
  • София
Честито на Тедитата! Да сте живи и здрави  Heart Eyes  bouquet

# 224
Честито момичета!

Да сте Heart Eyes живи и здрави и много да ви обичат!

Общи условия

Активация на акаунт