Сладкото юнско детенце кикоти се звънко с медено гласченце!

• 26 874
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
  • София, център
Хотче, хайде постни една снимка с новата прическа, деее?

# 151
Здрасти  Hug . Целувки  Heart Eyes .Чао  Grinning !

# 152
  • Варна
ЕЕЕееее това последното ме разби Joy Joy Joy Joy можеше и само усмивчиците да оставиш!!

Хайде да не се хваля но вече сме здрави, след като и двамата пиха АБ вече са здрави. Каката 2 пъти кара грипа. Днес беше за първи ден на ясла от 3 седмици.
Малкия расте, вече се усмихва.
Аз съм ок, когато децата са добре лесно се гледат.

Хотче, пусни някои снимка стига си дразнила.
Сватя пък ти стига си работила....ей някои мъже са случили на жени.
Fair Lady уелкъм!!
Съкровище и нашата пее с пълно гърло Happy birthday на всеки повод и после духа тя свещите, много е мило наистина!!!
Оххх Теди това с паданията вече ми е голям проблем и на мен, сега като съм с количката и немога да държа Вава за ръка и последното излизане беше съпроводено от 5-6 падания:(

# 153
Сватя пък ти стига си работила....ей някои мъже са случили на жени.
Моят не е случил,за това си е намерил друга.

# 154
  • София
Fair Lady добре дошла в клуба!
Хот къде се изгуби бе жена?Мислех на ГСМ-а да те издирвам,ако на ЛС не успея...Целувки на Ема  Hug
Илианче ама много пораснал тоз юнак,а за какта да не говорим.
ЕлиТ четсити племнници!Да са живи и здрави!
Съкровище на големи патерици да е жив и здрав мъжа ти!
Изабела нещо не разбрах...Няма да се даваме... Naughty

Хайде лека вечер

# 155
Илиянче - разгледах преди малко снимките ви - ама наистина много сладки и двамата - Каката изглежда толкова доволна и грижовна, а малък бебо ръсте като гъбка. Големи сладури и двамата - пу-пу да не им е уроки - да са ви живи и здрави - прекрасни са.  Hug
Хотче - мацка ти само влизаш да ни подразниш малко - давай тука снимки да те видим коконке Simple Smile  и малко на Еммата - кой знае колко е порастнала и тя.
Сети -
ЕЕЕееее това последното ме разби Joy Joy Joy Joy можеше и само усмивчиците да оставиш!!
и менееееее  Joy  Hug Heart Eyes

Изабела - това последното май не го схванах - но предполагам че е някаква шега. Ко прави Бобсъна?

# 156
Добро утро  Hug Heart Eyes Grinning
Ние сега излизаме на разходка, а след обед ще се разкрасявам - фризьор, маникюр и епилиране са ми в плановете, дано успея да свърша всичко Flutter .Събота отиваме в Ботевград /при мама ми/, оставяме Лорка и се фейваме до Сф малко двамата на разходки и други, ако някой ме види да свирне  Whistling .Вечерта се прибираме в Ботевград, в неделя сме на рожден ден на племенничката ми /става на 4, с Лора са едни фурии  ooooh! / и вечерта пътуваме към Кн.Това са ни плановете, а вие ще ходите ли някъде през трите почивни дни?
И забравих да ви кажа, Лората знае цяло стихотворение за рожден ден, казва го страхотно пред мен, не се запъва изобщо.Пред друг човек обаче млъква, бута ме и подканва"Кажи го ти, мамо" Rolling Eyes !

# 157
  • София
Сети-и-и  Hug!Целувки на Лорка Бърборка!
Никъде няма да ходим ще пазим апартамента.Аз ще съм с децата и ако е хубаво времето и здравословно са добре /Мели нещо ми се прокашля,ама дано да е било еднократно/ разходки и това е.
Е може и някоя шопинг терапия да спретна и някое кафенце с приятелка,ако мама се навие да гледа децата.
Приятно изкарване на почивните дни!  bouquet

# 158
Честита Баба Марта на всички!
Да сте бели и червени,
румени и засмени,
щастие да дарявате
като слънце да огрявате.
     newsm51

# 159
Честита Баба Марта на всички! Да сте здрави, засмени и много щастливи!

Днес е моят ред да почерпя  Flutter, заповядайте и да ви е сладко!

# 160
  • София
Честита Баба Марта!

Бели и червени,весели и засмени!

Съкровище ЧРД!

Много здраве,много любов и хубави емоции по случай този слънчев ден!
   bouquet

Благодаря за почерпката!

# 161
Съкровище, честит рожден ден! Много здраве, щастие и успехи ти желая   bouquet

# 162
Гале ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, желаем ти много здраве, много щастие, много късмет, много професионално развитие и много много любов!
                                     ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Ние сме болни, Роси кашляше ужасно, с АБ сме, и още 3 вида сиропи направо ми се реве от хапове че я тъпчем ама избор май няма Cry Какво стана с тия деца тази зима незнам ooooh!
Ходихме пак до София да разбиваме камъни на мъжо и пак нищо, седят си разбити и не ги вади и той ме притеснява, че доктора вика ако не стане нищо може да следва операция, иначе дроба отива ей такива #Crazy
Ами общо взето това е от нас!
Добре дошла на новата мама!

# 163
Гале честит рожден ден и от мен - много много много здраже ти пожелавам, семейно щастие и професионални успехи Simple Smile
Чесстита Баба марта и от мен с малко закъснение Simple Smile Бели и червени - весели засмени Simple Smile
Сиси - дано не се стига до операция, но пък ако с еналожи - дано всичко минава благополучно и безпроблемно. Успех мила - дано и Роси оздравее по-бързо. И ние в къщи сме всички хремави - гърло ни боли всички - аман от това време - бръмнало от вируси навънка колкото искаш.
Приятна седмица милички  Hug Heart Eyes

bg bg bgЧестит Празник Момичета   bg bg bg

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 15:06 от SadMamma

# 164
Честита Баба Марта
и Честит Празник  bgна всички!
Галя, ЧРД  newsm59- да си ни жива и здрава
 Flowers Four Leaf Clover , желая ти много щастие, любов и успехи  Gift Flowers Sunflower Two Hearts Flowers Bouquet kiss  bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт