След сесията, идва и семестъра с уроци нови за Фотошоп....(10)!

• 14 492
  • 329
  •   1
Отговори
# 195
  • София
mle4ko, ама това не е таткото, бе  hahaha. Я да четеш по-внимателно  Mr. Green
Ми пусни ги онези две прекрасни рамки, дето сега са в другата тема. Надали ще получиш критика и съвети, но ще ни напълниш очите. Много ми харесват и таковата...ако може линк към някой от скрабовете  Embarassed Въх, май не е скраб - разпознах заврънтулките. Много добре си ги съчетала. Явно няма да получа нищо наготово  Tired
Virginity, наистина е красива и много нежна  Grinning

# 196
но mle4ko това не е таткото  Joy Joy Joy това е приятел който каза че двамата много си прилича ли, за това сложих този надпис.
Я ми кажете от къде да се сваля картинки  Praynig
ето и последното произведение от мен

# 197
  • София
Брей, сладките ви коментарите ви за рамката на Тед ме убиват. Заболя ме корема от смях ... hahaha Много сте готини всички, ма то момичето си казва, че това не е таткото, а само прилича? Не знам обаче таткото как ще коментира ако види рамката???? Иначе жирафа ми стои доста отрязан. Розовото около снимката не ми се връзва. Като цяло мисля, че някое камионче или пък лъвче или пък нещо "по-мъжко" по-ще отива.

Ето и нещо от мен по скрабчето. Embarassed

# 198
  • Бургас
=Лекси link=topic=260562.msg6336164#msg6336164 date=1201620055]
mle4ko, ама това не е таткото, бе  hahaha. Я да четеш по-внимателно  Mr. Green
Ми пусни ги онези две прекрасни рамки, дето сега са в другата тема. Надали ще получиш критика и съвети, но ще ни напълниш очите. Много ми харесват и таковата...ако може линк към някой от скрабовете  Embarassed Въх, май не е скраб - разпознах заврънтулките. Много добре си ги съчетала. Явно няма да получа нищо наготово  Tired

rotfImbo Не, направо ще падна от смях, ами така още повече ми стана смешно Joy Сега пък ще се окаже, че таткото на Тед-киното бебе е може би този на снимката rotfImao
Тед, извинявай, че се посмяхме на твой гръб, но наистина, оправи надписа!

Лекси, незнам точно кои елементи искаш. Пиши ми на лични да ти ги пратя. Никога не ползвам готови скрабове, винаги съчетавам някакви неща, променям цветовете им и т.н.
Ето и моите рамки. Може да ме критикувате на воля и да ми го връщате, колкото си искате Mr. Green

# 199
 smile3534
Кажете ми за рамката, а за надписа ще си помисля Thinking

# 200
Леле..какъв купон е тук...Не смея да развалям коментарите...

Аз продължавам да работя по контролните дето минаха...Аз май от ЕГН-то по-късно включвам......Ако бях блондинка...щях да имам оправдание, но...не би.....

# 201
Пак съм тук с въпрос  Flutter
Кажете ми как изрязвате коси  newsm78за да не  стоят не естествено .Гледам на Лекси сладураната в косата е чудесна как се постига това Peace

# 202
  • на село
Пак съм тук с въпрос  Flutter
Кажете ми как изрязвате коси  newsm78за да не  стоят не естествено .Гледам на Лекси сладураната в косата е чудесна как се постига това Peace

Тук има един доста лесен урок за изрязване http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1422

# 203
  • София
Тед, по-добре е  Grinning Остави само надписа, без тага под него.
Цоци, браво  Grinning. По нищо не личи, че е манипулация  Grinning
Гледам на Лекси сладураната в косата е чудесна как се постига това Peace
Ми не съм я рязала  Wink Снимана е на фона на бяла стена. Иначе не знам кой е правилния начин, но аз постигам задоволителни резултати режейки при голямо увеличение с пен-тула, а после минавам с мека гума с намалена прозрачност.

Млечко, пак да кажа - много са хубави. Особено втората е бижу. За елементите...то май е до майсторство и усет. Не до елементи  Grinning Но ако ти е под ръка оранжевото цветенце от втората...  Grinning

# 204
бихте ли ме насочили към скрабове с анимация, сега ме е ударило шайбата на тази вълна

# 205
това е последната ми корекция и повече няма да ви досаждам с този рамка

# 206
  • Бургас
Млечко напълни ми очите, незнам коя ми харесва повече...... направо се разтопих от кеф

Цоци манипулацията е супер, браво  Peace

# 207
страхотни неща сте направили! мактуб, много ми харесват цветовете на твоята рамка!

на мен най-големият ми проблем са именно цветовете. искам да направя нещо по-свежо и весело, но не би! все на кафяво ме избива  Tired . започвам нещо в розовичко и след малко гледам - цялата рамка отново е в кафяво. както и да. исках да ви попитам как да си заредя четките, които съм си свалила във фотошопа? предполагам, че вече е обяснено някъде, но не можах да открия нищо, така че ще се радвам да ми дадете линк. като направя нещо по-прилично ще пусна.  Hug

# 208
  • на село
Мисля че в началото на темата имаше обяснено за четките.  На мен в началото най- големия ми пробем беше да открия къде съм ги цопнала  Mr. Green

# 209
  • Варна
Здравейте, ще откача днес нямах интернет цял ден и се ядосвах и ги нареждах, а то причината била в нас, на втория етаж при  кабелчетата Mr. Green Mr. Green Mr. Green
По-късно ще коментирам, че виждам доста красоти:

Общи условия

Активация на акаунт