След сесията, идва и семестъра с уроци нови за Фотошоп....(10)!

• 14 474
  • 329
  •   1
Отговори
# 60
Лекси страшно ти благодаря.  bouquet

# 61
И на мен така много ми харесва mimival  Peace

Аз съм супер болна, но се хванах ей сега и коригирах грешките по рамката ми и наистина стана по добре  Simple Smile

# 62
Вал Стеф много пъстра и свежо се е получило. Надявам се, че не те е хванал и теб грипа, че мен вече цяла седмица ме мори и непрекъснато съм с температура. Пожелавам ти бързо оздравяване.  bouquet

# 63
Мерси миличка, но май си е грип, защото още първата вечер и аз вдигнах висока Т, кашлям като магаре, гърлото ме боли адски, сега и хрема, абе гадост. Най ме е страх да не заразя малката, че както се гледаме само двете  Tired Дано се пребори с бацилите и не им се дава!
Бързо оздравяване и на теб ти желая  Hug

# 64
  • София
val_stef, аз вече си казах, но много ми харесва  Grinning И аз имам две неща за корекция, но съм се зарекла няколко дни да не пипам ФШ - много ми дойде покрай контролното и конкурса /и там се набутах  Tired/ Освен Мактуб има ли и други от нашата темичка, които са правили нещо за конкурса?
Бързо оздравяване и на двете   bouquet Аз вече го изкарах - заедно с мъжа ми и Цвети. Бебо обаче геройски удържа фронта.

# 65
  • Варна
Момичета оздравявайте бързо!
Мимивал така наистина е по-добре Hug
val_stef и така и преди пак си ми харесва много рамката ти.
moni-boni , харесва ми. Hug
Аз е се включа по-късно, че мъжо се завърна след 10дневно отсъствие Simple Smile

# 66
  • София
bushakatа,много е  инетресен тоз прозорец. Пробва ли друг цвят на дограмата, че това черно...

val_stef, mimival, бързо оздравяване!Аз само подкашлям още, но минах по вашия път.

moni-boni,присъединявам се към Лекси да раздвижиш елементите. Сянка не виждам, а е по-добре с нея? newsm78

mimival, и аз бих увеличила снимките, като най-голяма бъде таз  в дясно. И наистина тези цветя изглеждат като рогчета....
Иначе е много идейно и красиво.
Пеперудките четки ли са? Много са красиви. Ако са четки как ги направи различни цветове?

Лекси, браво за конкурса! Аз не успях с всички категориите от контролното, а какво остава за конкурса!

Аз се опитах да корегирам моята рамка и скапах всичко...така, че корегиран вариант няма! Embarassed

# 67
  • София
муцка, като слагаш четките на отделен лайер, можеш да променяш на всяка цвета, сатурацията и т.н. - от color balance, Hue/saturation или направо с кофата.

# 68
  • София
муцка, като слагаш четките на отделен лайер, можеш да променяш на всяка цвета, сатурацията и т.н. - от color balance, Hue/saturation или направо с кофата.

Лекси - Благодарности!
Не съм пробвала още. От време на време използвам четки,но сигурно не достатъчно. Трябва да им обърна внимание.

# 69
Освен Мактуб има ли и други от нашата темичка, които са правили нещо за конкурса?

Че къде без мен Mr. Green

# 70
  • на село

Освен Мактуб има ли и други от нашата темичка, които са правили нещо за конкурса?

Аз има неща в две категории  Mr. Green Барабар Петко...

# 71
bushakatа,много е  инетресен тоз прозорец. Пробва ли друг цвят на дограмата, че това черно...

Да я изсветля ли имаш предвид? Да се вижда самата рамка, че сега май седи контражур и е  ... ми ти го каза - черно? newsm78

# 72

Сега как ви се струва? Не  е ли много гола рамката?

Искам да питам как правихте календари на децата? Какъв формат и от къде взехте месеците или си ги писахте вие?

И още нещо как да си инсталирам шрифтовете който качвам?

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 13:55 от moni-boni

# 73

И още нещо как да си инсталирам шрифтовете който качвам?
Разархивираш шрифтовете (АКО са архивирани) и ги слагаш в папката C/WINDOWS/Fonts.
После като отвориш шопа - са при другите.

# 74
  • Варна
Моято творение днес:

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 17:56 от Румка

Общи условия

Активация на акаунт