След сесията, идва и семестъра с уроци нови за Фотошоп....(10)!

• 14 504
  • 329
  •   1
Отговори
# 90
ГОРЕЩИ КЛАВИШНИ КОМБИНАЦИИ
http://photoshop.demiart.ru/book/24/Index1.htm

САМОУЧИТЕЛ ПО ФОТОШОП
http://photoshop.demiart.ru/book/index.html

# 91
Направо ви загубих, какви красоти сте сътворили наканих се да творя и се отнесох имаме се две зъбчета да се похваля и при вас Hug

# 92
  • София
mimival, харесват ми много, особено втората  Grinning Първата е много идейна, но наистина изглежда все едно има решетки. Но пък е инвтересна така...... Може би с по-портретна снимка и изтрити "решетки" на мястото на лицето  newsm78 но и така си е добре  Peace
ted_   , къде се изгуби  Grinning. Нищо не си пускала отдавна. Честити ви първи зъбчета  Grinning - добър повод за една нова рамка  Wink

# 93
Момичета, страхотни сте! И много бързо се справяте. Аз ви чета и се уча... не смея да се включа още, но и това ще стане.
Имам един въпрос и много се надявам да можете да ми помогнете.
Направих един колаж от няколко снимки. Успях донякъде да ги съчетая идейно, НО...
Но те са в различна гама и изглеждат много странно събрани в една снимка. Може ли по някакъв начин да им уеднаквя тоналността? Не знам дали се изразих ясно и дали ме разбрахте... Дано!!!

# 94
  • София
Пробвай с Image - Adjustments - Brightness/contrast и Hue/Saturation и останалите. Поиграй си и ще стане  Grinning

# 95
Забравила съм всичко  Embarassed
Помощ , леарите като панел ми липсват как се възстановяваха newsm78

# 96
сетих се и се оправих, сега дано сътворя някаква рамка

# 97
Много се радвам, че рамките са ви допаднали.   bouquet
От вчера съм самичка, свърших дом.работа и по цял ден си играя с Фотошопа. Ето още двечки, дано ви харесат.

# 98
да се запиша със една бърза, и да се отсрамя ама като гледам вашите красоти май няма да стени работата, ще има още доста работа

# 99
Момичета, направих това: съжалявам, че съм скрила лицата, но е за изненада, а човекът, за когото е, влиза тук и няма да е изненада. В облаците е моят лик. А долу е този, за когото е подаръкът. Какво още да направя? Иска ми се да напиша, някакво послание, но се чудя къде да го поставя и какъв цвят е подходящ. Вие какво бихте ме посъветвали?

# 100
  • София
mimival, първата особено много ми харесва  Grinning Само на надписа може да дадеш контур, че се губи.
ted_ , попроменила си стила. Това е добре  Grinning Може и без долната част на рамката, че стават много и разнородни елементи. Или пък я вдигни една част да попада върху снимката и избери рамка без цвете  /че това е и поразтегнато/. Може да оправиш и очичките.

Браво на отбора на "начинаещите"  Grinning Много добро представяне на конкурса  Grinning И учителката ни е страхотна! Честити й победи  Grinning

# 101
  • София
Момичета, качих доста от моите рамки в пнг, готови за ползване ако на някоя и хареса - ползвайте  Hug
http://damaianti.multiply.com/photos/album/52

# 102
за очичките незнам как да стане,а има други снимки ама с вампирски очи Laughing. А кое имаш предвид по -точно под долна част newsm78

# 103
  • Варна
Да се включа и аз днес с рамка, която  е на лилава вълна

После ще се включа пак, че малката ми се глези... #Crazy

# 104
  • София
А кое имаш предвид по -точно под долна част newsm78
Ами.. долната част - тревичката, мишката, мечо Пух

Румка, чудесна е! И предишните бяха много хубави, но малко еднакви. тази е по-различна и много ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт