Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява педагогическото захранване?
Какви са някои методи за разхлабване на стомаха при деца?
Какво е мнението за започване на захранването на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява педагогическото захранване?
Педагогическото захранване е поетапен метод за въвеждане на твърди храни при кърмени бебета. Той включва постепенно въвеждане на различни видове храни, като се започне с отделни зеленчуци, преминете към смесени зеленчуци, след това зеленчуци с месо, плодове и сокове, риба и жълтък и накрая каши. Този подход е предпочитан от някои педиатри за въвеждане на твърди храни при кърмачета.
-
Какви са някои методи за разхлабване на стомаха при деца?
-
Какво е мнението за започване на захранването на бебето?
Мнението е, че започването на захранването на бебето трябва да започне, когато майката усети, че детето е готово. Важно е да се отбележи, че майката сама преценява кога да започне захранването, независимо дали кърми или дава адаптирано мляко. Препоръчително е да започнете с лъжичка, за да свикне детето и да не се уплаши. Важно е да наблюдавате реакцията на детето и да му дадете време за адаптация.
-
Какво е мнението за поставянето на пелена между краката на бебето?
-
Какво е мнението за използването на слинг за носене на бебето?

,много е сладка,да ви е жива и здрава и много да ви радва 
да ти е жива и здрава!!!

При мен обаче незнам как стоят нещата, нали съм матерска, а после и родичовска и нямам данъци, ама за тези пари на мъжа ми си ме е яд доста
.Aide hubav den i badete zdravi
Три дена имах едно слънчево усмихващо се дете, но сега пак ревем, нервничим и не искаме да спим. Докато нямаше колики можех да я оставя сама за 5-10 мин и тя си се занимаваше. Сега и за 1 мин трудно мога да я оставя. Накарах Мартин да звънне на педиатърката и утре ще ходим на лекар. Още докато я храня почва да реве и да се гърчи. Направо се чудя дали е нормално това
Вчера акаше в памперса на всяко хранене, което ми се струва много.
Ако Рая си сяда стабилно и не се накланя не виждам лошо да си я слагаш в спортака