КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 3

• 22 778
  • 337
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Хей, zi4e57, твоята Муза май ще ме посети, щото се улавям, че все в римувана реч ми текат мислите! В студентските години пописвах, после все по-рядко... Миналата година в "Биберон" имаше темичка за разказване  на ралични случки от ежедневието ни в римувата реч, та там се пробвах,/ заедно с майчетата, които много ме радваха  Simple Smile, но темата замря и се изгуби някъде още по майско време. И може би щото пак май се е задал ти ще ни провокираш съм изразяване в  мерена реч,  Flutter?

ХА ТАКАЧКААА....бабо машалла ,станахме две   .Пък и провокацията е хубава бе .Това да се чува.А месец май е най хубав  всичко започва да се пробужда за нов живот след зимата и затова може би .
А речта мерена не мерена .....дай да четем кво си написала smile3523Поне ти си писала вече и сигурно ще са страхотни мерените речи.

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 20:58 от zi4e57

# 256
  • Пловдив
--къде си бе милаааа..---.

# 257
Жабчето е оправдана тя си има мъж. luvbed Ами хулиганчето що се губи тази вечер.
Не е чиста работата.

# 258
zi4e57,признавам си, че е много дилетантско, но си го харесвам, тогава Ема беше на около 11 месеца, радваше ни с присъствието си в Плевен, та с една случка се включих в темичката в "Биберон"-а със следното:

Днес реших дете да храня
с малко супичка, подбрана
по вкуса му - със сухарче.
Яденето е кошмарче!
Тя устата в миг затваря,
по бебешки заговаря :
м-м-м-м, глава върти,
яденето не спори.
Та, докато се обърна,
ох, каква картинка зърнах:
докопала първо купата,
сетне разпиляла супата
върху масата. С ръчичиките
мазала я по очичките,
по нослето, по лицето,
имаше и по вратлето...
Но усмивката й грее!
И започнах да се смея-
в столчето едно прасенце
вместо нашето детенце!

Не е поезия, но като при теб Музата ме издебна и случката се появи в рими Wink.

Ще се включи и Жабчето,  явно сега не й е писане, но утре рано-рано ще ни посрещне с   food010.

# 259
  • Пловдив
АААА.. #CrazyТвоито колко е по хубаво от мойто.Тези внуци какво ли няма да ни накарат да направим....
ЖАПЧЕТО....Я знаем кви ги върши с либето ... kiss
ами хулиганка де е ?color]

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 21:48 от zi4e57

# 260
  • Пловдив
хулиганче къде сииииии-- newsm45

# 261
  • София
Опаааа, след нашата тема видях нещо като - какви са бабите пред компютъра  - ще се върна след малко......

# 262
АААА.. #CrazyТвоито колко е по хубаво от мойто.Тези внуци какво ли няма да ни накарат да направим....

Не съм съгласна!
Единственото вярно е, че е по-хубава  муцунката на прасенцето Wink!

Хулиганче, разбрах какво ти е привлякло вниманието...!

# 263
Момичета, вие видяхте ли каква темичка са пуснали "Какво Ви е мнението за бабите и компютрите"

# 264
Опаааа, след нашата тема видях нещо като - какви са бабите пред компютъра  - ще се върна след малко......
Ами прави са момичетата.
Вместо да се заемем с традиционни занимания подобаващи на преклонната ни възраст ние кви ги праим.
Срам.
Сега сериозно - не прочетох негативни мнения. Децата са си съвсем нормални мислещи хора. Явно им е интересно.
Моите ми показаха как да си тегля филми и сега като заговорим за кино, аз първа съм го дръпнала и гледала.
Лафът им е "Леле, създадохме чудовище!"

# 265
  • София
Ами прави са момичетата.
Вместо да се заемем с традиционни занимания подобаващи на преклонната ни възраст ние кви ги праим.
Срам.

Еееее, не  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 266
  • София
Зиче, стига рева бе. Тука съм, следя темите и се опитвам да отстоявам нашите бабешки позиции, а кой разбрал, разбрал!!!
Едно време си виках - тези дъртите, като не разбират нашия живот, що се бъркат? Сега си викам -боже, бъркали са се, щото са се очукали от живота и са ни давали акъл, ама кой да ги разбере!!!
Еееее, няма емотикончета, щото забравих Joy Joy Joy

# 267
Хули, чети до край!

# 268
  • София
Малеииии, кви млади и кви баби бееее, върха smile3532
Война, ааа Joy Joy Joy
Какво правим тук ? А те какво правят пред компютрите ? Същото, каквото и ние, нали Peace

# 269
  • София
Да бе вместо си гледаме децата пред компа сме се наредили....  Crazy Ами вие внуци нЕмате ли си? А?  Mr. Green

Ей бабенца, опасна мафия сте вие!!!  Hug
Да ви дам малко информация за вашата дружка - бабка ви жабка. Добре е, слуша ни с двете уши и къде ще ходи. Държиме я под контрол! Има много ангажименти тези дни, но със сигурност я сърбят пръстите...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт