КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 3

• 22 767
  • 337
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Хулиганчеее..БАБЧЕЕЕ..
Къде ходите беее.
Ама тез младите кво са се заяли с нашта възраст?Все едно те няма да остаряват.

Ама стана ми много смешно че докато хулиганче ни предупреди всички вече бяхме там

# 271
  • София
Ебаси хиените сме, аааа hahaha
Няма да си оставим коня в ряката, нали Peace
А ви изоставям, щото днес програмата ми беше много......., нали се сещате newsm78

# 272
Хайдеееее, всички в другата тема Wink
Ама не разбирам кое му е толкова необичайното и баби да има във форума. В нашата тема в "По градове" наред с майчетата съм вписана и аз като баба на внучката си! Момичетата ме приеха като равна на тях и не ми показаха по какъвто и да е начин, че ме приемат като изкопаемо smile3521
Хайде лека и спокойна нощ smile3524
Аз лягам да си дочета "Госпожица Смила и нейното усещане за сняг" на Петер Хьог, пък утре пак пред компа и във форума Wink!

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 23:49 от Arita

# 273
  • Пловдив
Ахааа хиени не ами ще ги обезкостим като пирани- А коня хич даже няма да го оставяме да се мокри в реката .       Ама -хааааааа

# 274
Хайде и от мен, лека нооощ, че утре сме пак на работа и отново във форума.

smile3524

# 275
  • Пловдив

ЛЕКА НОЩ БАБЕТКИИИ...     

# 276
  • София
Цитат
Лафът им е "Леле, създадохме чудовище!"

Моята дъщеря също съжалява, че ми показа преди 8 години как се работи с компютър, не можела да се дореди от мен.

Лека нощ и от мен!

# 277
Добро утро дами поспаливи. Hug

# 278
  • София
добро утро, дами  newsm51
Бабче, що тъй бе миличка не спиш  newsm78 На мен все не ми стига сън. Вечер си лягам уж рано, сутрин ставам в 6 часа и пак  Mr. Green

# 279
Хулиганче, мисля че съм зодия таласъм. 4-5 часа сън са ми напълно достатъчни и това си е още от едно време. Преди нощем си правех проектите за часпрома, шиех тоалети на мен и щерката, четях, абе нощем съм по-продуктивна. Може би тишината, това че из къщата никой не щъка. Не знам.

# 280
Работата е ясна явно още спите. Хулиганче малко танци вместо гимнастика.

# 281
  • София
Не спя, бе #2gunfire
Кви танци - на работа съм. Танците довечера, като си сипна аперитивчето и ще ми доде музата Joy Joy Joy

# 282
Добро утро момичета. До сега четох темета на младите.Авторката май си мисли че като сме баби, сме доста з
адръстени. Какво да кажем за тяхните темички? То не беше уплюване на свекърви, мъжете им и разни глупости.
Не знаят да се виселят тези младите.Да взимат пример от нас. Лек ден момичета.

# 283
Хулиганче снощи каде се беше покрила? Май с водчица ААААААА

# 284
  • София
Внука всяка сутрин танцува за разсънване пред сити-тв. И аз с него.Щура баба.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт