ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 341
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, много хубави снимки сте направили  newsm44

Пожелавам на болните да оздравеят бързичко, а здравите да се пазят и не се разболяват Praynig

Портокалова коричка и аз бих отишла на такова мероприятие, пък дори само да гледам.

# 166
  • София
спешна питанка

Нещо се опитва да ме гази настинка Tired Тук на работа имам под ръка само един ефералган, който съдържа - 330мг. парацетамол и 200 мг. витамин С в таблетка. За парацетамола съм сигурна, че става за бременни, но вит. С в тези количества, не знам дали мога Rolling Eyes Ще звънна на гинеколожката си, но да питам и вас, ако някой е пил....

# 167
  • София
Нещо се опитва да ме гази настинка Tired Тук на работа имам под ръка само един ефералган, който съдържа - 330мг. парацетамол и 200 мг. витамин С в таблетка. За парацетамола съм сигурна, че става за бременни, но вит. С в тези количества, не знам дали мога Rolling Eyes Ще звънна на гинеколожката си, но да питам и вас, ако някой е пил....

И аз знам (от личния лекар и от АГ-то), че парацетамол може, за вит. С поначало съм чела, че не се препоръчва като добавка, най-вече през последните 3 месеца. Интересното е, че моят АГ на последната консултация ми каза, че мога да взимам. Задължително говори с лекаря си, това е сигурно. Гледай и да се прибереш вкъщи, преди да се е влошило. И бързо оздравяване!  Peace

# 168
Хей момичета здравейте. Мен ме нямаше 10 дни, бах на планина и релаксирах. Беше страхотно. Сега влизам и гледам тука едни снимки .... Вие срещичка сте си устроели. Браво на вас. Много сте сладки заедно и си похапвате хе хе хе значи сте добре. И аз му ударих едно здраво ядене на планината, не знам колко съм качила, нo е видимо дебелеенето. Крайно време е вече да си купя панталон за бременни, че така не може. Някой ходил ли е скоро в малкия Цум на Пиротска?? Там има ли свясни дънки за бременни??
Да ви се похваля, вече усещам бебчо как рита и се движи в мен. Днес съм на преглед да го видим що за човече е станало.
Сега ще почета и после пак ще пиша след предгледа.

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 14:26 от Kokolin@

# 169
спешна питанка
Можеш спокойно да го пиеш, максимум по 3 разтворими таблетки на ден. Аз преди 2 седмици се бях разболяла и вдигнах температура. Ходих на лекар - интернист и той ми предписа същия ефералган.

# 170
  • София
Питах. Може Simple Smile Жулнах един, после чай и надух климатика на 30 градуса Laughing Вече ми е по-добре Peace

# 171
belinda и аз щях да ти кажа, че може, обаче нали ми се скапа нета  #2gunfire точно когато ти написах съобщението и не можах да го изпратя. 
Каквото и да е това животно, което те гази, пресичай го докато е време.

Kokolin@, подробности, подробности искаме  Laughing....

# 172
ееееееееееееееее
Пърл , ама защо така ? Как лошо си ме квалифицирала като предателка в юнската темичка  Sad
И аз като теб се застраховам да чета по-напред  Grinning

# 173
  • София
Здравейте мами, как сте днес?
Ако знаете през какви премеждия минах днес. Взех си направление от личния лекар да отида на ЖК в поликлиниката /досега съм ходила само на частни прегледи/ и няма да ви казвам на какво попаднах - чудовище-лекар. Тя моята лекарка ме предупреди да отида до другата поликлиника ама аз се измързеливих. Попаднах на лекарка, коята от врата ми се скара откъде знам че съм бременна след като тя не го е установила и знам ли колко й плаща здравната каса, за да ме види тя на ехограф  Thinking. Грабнах си направлението и от там в другата поликлиника. Там слава богу лекаря беше доста добронамерен и любезен, изслуша ме внимателно, прегледа ме на ехограф без да ми обяснява колко струва и след известно време ще отида да ми пусне и изследвания. Малкия човек е добре  Heart Eyes, расте както трябва, всичко си му е в нормата за 14-та седмица, главата му е с диаметър 2.7см  Simple Smile. Успокоих се, защото нямах търпение да дойде 7.02 тогава съм на преглед и в Токуда при лекарката, която ме е наблюдавала досега.
Желая ви хубава вечер на всички Hug

P.S. Извинявам се за глупавия въпрос ама някой има ли идея защо не си виждам лентичката, допреди два дни си я имаше Blush

# 174
Момичета - много беше готина срещата -кога ще се видим пак, в по-пулен състава. Там наистина е много приятно за майки с деца и за похапване. Съжалявам, че Йоанна се разболя, сега като гледам снимките само пита ,,А аз къде съм...?,, Горкото. Има още Т и сме у дома... Надявам се да се оправи скоро, че с тия болести вече не знам...Искам да е пролееееееет Sad Не мога да живея на студено.....
Благодаря за снимките - на една съм ,,особено готина,, Mr. Green Ужас  Laughing Но ще я оставим за поколенията и за стимул да отслабвам скоро  Wink

# 175
ееееееееееееееее
Пърл , ама защо така ? Как лошо си ме квалифицирала като предателка в юнската темичка  Sad
И аз като теб се застраховам да чета по-напред  Grinning

Нали знаеш, присмял се щърбел на хърбел Simple Smile И аз като теб ходя там и исках да те избъзикам  Laughing

# 176
Мамите с болни дечурлига - дано малките да оздравеят бързо и да не ви прихване и вас. Принципно майка ми ми беше казала, че бременните жени са някак си по-издръжливи и устойчиви.  Party
Айде и аз да се отчета за днес - ходих при доки. Бях си поставила диагноза и исках или да я потвърдя или да я отхвърля. От миналата седмица корема ми беше като тесто - ту с една бабунка вдясно, после гладък вдясно, но с бабунка вляво  #Crazy Помислих, че е бебо. После четох във форума (но друга тема) и описанието съвпадаше с подготвителни контракции. И така днес преди работа бях в бойна готовност - непланирана среща с доки. Той ме погледна на видеозон и ми се усмихна "Мойто момиче, бебето е. Това, че не го усещаш да те рита, не значи, че не можеш да наблюдаваш движенията"  Grinning Оказа се, че малкото човече е вече голямо цели 18см!!! И се убедих - първото впечатление никога не лъже. После го гледахме как рита и това, което усещах беше като все едно леко гъделичкане.

# 177
Хайде, честито, моето момиче Simple Smile)))

Аз да ви кажа от миналата седмица откакто се похвалих, че ме ритат... атаките продължават и на моменти са доста агресивни Naughty . И при мен така започна да се мести на една страна на друга да ми прави бабунки. Газовете пасти да ядат пред тези изпълнения  Joy Недай си Боже да съм някъде навън сама и ми се случи да усетя тупаник, като се разхиля - сигурно изглеждам лудичка. Но просто не мога да се сдържа, много ме досмешава и даже на глас му проговарям  Embarassed Но какво да направя - не се чувствам сама  Simple Smile

# 178
Добро утро на всички!!!
Веси,как мина ФМ? При Балев ли ходи? Да ви се похваля,вчера си взех резултатите от изследванията-всичко е нормално,даже и гъбички нямам,но малко ми е нисък хемоглобина/каквото и да означава?/. Grinning

# 179
Добро утро на всички мами!
Не знам при вас как е,но при мен апетита се засили осезателно!Докъде ще ме доведе това......
Не пия витамини,доки ми каза да си ги набавям,колкото мога,от плодовете!Така и правя.

Калоян е вече добре,щом започна с белите!Но ще го оставя в къщи до края на седмицата да се стабилизира,че ме е страх да не го повтори!Пък и една кашлица има....
Хайде лек ден!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт