На бебчетата вече им е тясно, че ще ги гушнем скоро става ясно!(МАРТ 2008)

• 13 559
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
да кажем и ние добро утро ! че с това спиране на тока което правят не знам дали ще успеем днес да 4етем нещо в нета....
благодарим за пожеланията към малкия -голям батко за него днес купона продължава с пълна пара в градината... иначе всеки ден той пита бебчето няма ли вече да излиза и как щял да помага да пее песни и да го води на разходка а бе мила картинка е просто  пък да видим....за аптечката в къщи-мисля да си купя панадол или нурофен ,кремче за дупе ако се наложи, задължително ще си купя и една кутия мляко за да го имам под ръка пък нека да си кърмя защото миналия път си измъчих мъжа посред нощите.. колкото до капките за колики ще чакам да се появат защото  Стоян нямаше или поне аз не сам разбрала да е имал но давах от газарлък ама малка сам била...и така..
Добре дошли на новите мами приятни мигове тук ви пожелавам
Славундер няма да го пускаш да излиза по рано  не ти разрешавамеайде че се олях но ми е едно шантаво....остават ми само 2 седмици до  9 месец и отка4ам

# 226
Здравейте, мами! Най -сетне имам нет вкъщи  newsm44
Ама и забравих какво се разискваше  Laughing

Аз контракциите все още не мога да ги различавам и дори и да съм имала не съм разбрала , че са такова.
За усещането на бебето и дали се е обърнало надолу с главата според мен не може да се познае. Миналия месец като бях на консултация бебка си беше с надолу с главата , а аз усещах движения около пъпа, над него и изобщо на всякъде. Така че не се притеснявайте за това - те може да ви побутват с крачета, тяло, дупе и т.н. а главичката им да си е надолу.

Някой може ли да каже какво е усещането като имаш хемероиди? Идея си нямам дали има и тази 'екстра'.

Колички на Чико в Пловдив гледах в един магазин на колелото на Панаира. За среща в Пловдив съм за, а и за такава в София ако е от 4ти до 9ти февруари  Laughing

портокалова коричка за Пловдив няма ли дата?

# 227
     И ние се събудихме-Лъо Пингвин,днес няма ли кафенце?
     Енигмата,тази количка я гледах преди месец в магазин "9+" на колелото на панаира.
     За хемороидите не мога да взема отношение,но ми се струва доста гадно,а за коликите ще пробвам и които понасят най-добре на малката,тях ще използваме.
     Аз края на седмицата влизам в деветия newsm44 и се моля всичко да е наред на прегледа,че от вчера корема ми се смъкна надолу.Като го видях,така се шашнах,че хукнах към аптеката,накупих разни неща за болницата и си приготвих багажа.После прочетох,че при първо раждане корема се смъквал по-рано,някъде 3-4 седмици преди раждането и не е толкова страшно.
     За друго сега не се сещам newsm78

# 228
И забравих нещо - На мен от време на време бебка почва да ме рита много, нещо като вашите хълцания дето ги усещате, ама при мен са на две места едновременно. Все едно рита и с двата крака динамични и едновременно с това блъска и на друго място. Някой да е усещал такива неща?  Laughing

# 229
JeniB,не ти трябва да знаеш,усещането е все едно не си си мила дупето с дни #Crazyне можеш да вървиш,да клякаш,да спиш да а.....,да се избършеш дори.За бикини тип прашки забрави Sickдори от дамска превръзка може да го раздразнеш и тогава...... smile3514дупе да ти е яко!Горе-долу така се чувстваш като те боли Laughing

# 230
  • Sf
Добро утро и от нас (то стана ден, де)!

По едно капучино - като за напредналото време  Wink

Аз се занимавам с каката, че се прибра по-рано от училище. Дали се разболява или е без домашно по математика, така и не разбрах - ама то ще си проличи до утре. Дано е математиката, впрочем.  Laughing

Хубав ден!

# 231

Ами всички срещи се публикуват в сайта на списание 9 месеца.
тук:
http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool

# 232
Аз все още работя, но все повече започвам да се замислям... Плана с работодателите ми е да работя до средата на февруари... Това със смъкването на корема да си кажа и аз го забелязвам... Не е весело никак...
Варненски мамички къмто края на февруари среща няма ли да има... Аз по план се прибирам във Варна на 17-ти... Ще се радвам да се запозная с мами, с които после заедно да бутаме количките...
Желая много усмивки на всички!  Grinning

# 233
Здравейте мами!
За контракциите и аз напоследък се чудя дали и кога ми се стяга корема,или бебето се дупи.
  РАДИ,кажи какъв багаж ще стягаме за Втора градска,че хабер си нямам?
    ЧРД на малкия със закъснение,че вчера не бях на линия! bdbaloni

V Dinkova[/b малко може да съм закъсняла,но за мухала преди да се нахвърлиш на някой "спец"препарат пробвайте с обикновен хипохлорид.Налей го с чист хипохлорид или разтвор с топла водичка.Само напръскайте мастото,мизерийките сами се свличат и изчезват.Все пак хипохлорида,дезинфекцира и се използва и в болници и детски градини и т.н. Другото,което е не сваля боята от стената, а само мухала.Всички по-скъпи препарати са дрън-дрън,а и доколкото знам една от основните им съставки,която върши съществената работа е точно хипохлорида.
 Естествено после трябва да се проветри добре.

# 234
Добро утро, т.е. ден  Laughing
Усмихнат ден ви желая и малко слънчице, ако се покаже ще е прекрасно...

# 235
Здравейте и от нас! smile3511повредих нещо по врътката на топлата вода в банята и сега не спира да тече!!!Все чупя по нещо!Снощи си мислех-след всичките контракции,хемороиди,ритници по ребрата и хилядите други екстри,как един ден,моето малко,сладко съкровище ще стои насреща ми, ще тупа с краче по пода и ще ми вика"Няма пък!" JoyМалко прескочих раждането и коликите.... HugХубав ден ви желаем!

# 236
Здравейте и от мен!
Нефертити, тъй като сме с еднакъв термин, през цялото време ползвам и се ръководя от твоята "бременна лентичка"  Simple Smile
Днес прочетох, 4е отиваш за 45 дн.болничен. Не е ли рано още? По моите сметки трябва да е около 02 или 03.февруари. Аз до сега не съм ползвала нито един болни4ен през цялата бременност, да не взема да пропусна и този  newsm78
Приятна и успешна седмица на всички!

# 237

Ами всички срещи се публикуват в сайта на списание 9 месеца.
тук:
http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool
Аз за Еврофутбола питах  Simple Smile

# 238
Добро утро!

Благодаря на всички, които дадоха съвети за борбата с гадния мухъл. Имате ли наблюдения като изчезне от препаратите дали отново се появява?

# 239
подготвителните контракции акуШерката ми каzа, че в деветия месец би трябвало да почна да ги усеЩам. те "смъкват" бебето надолу и е много важно главичката да слеzе в таzа преди раждането. ако не е сляzла и ви иzтекат водите, преди да са почнали родилните контракции, е опасно zаради пъпната връв. (в такъв случай никакво ходене, лягате и се обаждате на някой да ви zакара до болницата.) така че споко zа смъкнатия корем!

Общи условия

Активация на акаунт