ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 457
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Аз пък не съм чула  Rolling Eyes Сега ще гледам новините.
Пламси, ще идваш ли с Люсо?

# 121
Идеята за менкането на книги ми харесва  bowuu
Ще направя списък с по-новичките ни книги и ще го пусна, ако някой си хареса нещо......

# 122
Чак пък двама да са се самоубили,много странно ми се вижда.Ще гледам и аз новините

# 123
аз пък разбрах за един, на 32-3 години.....пред ПОлицията преди малко видяхме една бивша колежка на Драго, пише за Труд, та тя ни каза....

# 124
  • Плевен
Аз пък не съм чула  Rolling Eyes Сега ще гледам новините.
Пламси, ще идваш ли с Люсо?
Засега не ме бройте,защото той в заведение седи до 10мин. и после започва гонитба и караница,та дето ще се ядосвам с него само май по-добре да пропусна. Ще помисля още малко де Simple Smile
http://www.dnes.bg/article.php?id=46712 -тук пише за двама за съжаление

# 125
  • Плевен
И по новините казаха за двама полицаи.Много странно все от едно РПУ Thinking

# 126

Както никога съм станала по- рано.
  Що така, какво ти се е случило, пък си влязла и в нета  Mr. Green
Станах по-рано за работа, и с кафето, та реших да ви пожелая добро утро.

Лора също се мръщи на яденето .В последно време съм измислила една игра и успявам да я залъжа.Тя много се забавлява.Пълня виличката или лъжичката, насочвам я към устата, казвам, че една мечка си вървяла из гората,  и.... Лора я изяла, после с вълчо, лиса, мравката и т.н.Може да ви се струва откачено, но има ефект

# 127
.В последно време съм измислила една игра и успявам да я залъжа......че една мечка си вървяла из гората,  и.... Лора я изяла, после с вълчо, лиса, мравката и т.н.Може да ви се струва откачено, но има ефект
Знаеш, че това при Бужи няма ефект. Не иска ли, значи няма да яде  и по никакъв начин не можеш да го накараш  Grinning

# 128

Лора също се мръщи на яденето .В последно време съм измислила една игра и успявам да я залъжа.Тя много се забавлява.Пълня виличката или лъжичката, насочвам я към устата, казвам, че една мечка си вървяла из гората,  и.... Лора я изяла, после с вълчо, лиса, мравката и т.н.Може да ви се струва откачено, но има ефект
Изобщо не ми се струва откачено.При нас пък е  - влакчето ту-ту,влиза в тунелчето, самолетчето бръм -бръм, песничката "Мира е добро дете"  Laughing.Ама като се заинати,че няма да яде и това е...

# 129
di_p И на Мартин му се разрани дупето от Хъджиса! За една нощ и дупето му беше алено, дадох и на племенника ми и там ефекта беше същият, така, че явно има нещо в тях , което предизвикава този обрив!Мазах го после с Имазол и мина за два пъти мазане.

# 130
Добро утро на всички! Пия си кафето и гледам Тази сутрин /в момента говорят истината за Чернобил/. Направо ми настръхва косата.

# 131
Добро и от мен!

гледам Тази сутрин /в момента говорят истината за Чернобил/. Направо ми настръхва косата.

За какво говорят? Аз,докато облека Божидар и изпратя Анатоли, изпуснах.

# 132
За причините на аварията, последствията върху хората /които са ужасяващи/. Интересното е, че в България най-малко засегнат район е Плевен. Rolling Eyes

# 133
За причините на аварията, последствията върху хората /които са ужасяващи/. Интересното е, че в България най-малко засегнат район е Плевен. Rolling Eyes

Аз реших,че е нещо ново и страшно. Да не се повтаря това чудо!

# 134
добро утро и от мен.Тъкмо да ходя да си направя кафе и викам да вляза да ви видя.
di_p   относно яденето и аз минах през тоя ад близо 2 месеца но почнах да давам Имуно бейби хем за имунитета хем дава апетит и има ефект.А относно памперсите купих и аз Хъджис понеже нямаха от Молфикса нашия размер и налице са 4 пъпки с бели върхове Ужас .При зачервяване и подсичане аз мажа с Фусидин крем той маЛКО на антибиотична основа но има ефект.Я кажете знаете ли каде се подават молбите за детските че трябва да ходя ама не съм от тук и предните ги подавах в Ловеч.А относно  Чернобил и аз неуспях да хвана.Да ни пази Госпид от такива неща.
мими_то   този Имазол какво представлява за да знам за дръг път.

Общи условия

Активация на акаунт