ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 425
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
Останах приятно изненадана, имало хубави дрехи за бременни, че и бельо и чорапогащи и сутиени. нищо не си купих, защото бях с Яна и не можех да меря.

За пицарията в Девета ще трябва да се запазят места, знам, че като е нова и е доста посещавана. Може да я пробваме, някой каза, че храната не ставала, но ако не ни хареса, ще знаем за следващият път. Аз харесвам Темпо и Наполи, например Наполи на Христо Ботев е добър вариант за някоя срещичка, Темпо винаги е претъпкано.
Четвъртък е добре като отправна точка, за желаещите да танцуват после - има няколко места с ретро партита - Канапе, бившият Дъмфис в Бижу, абе по клубовете, мисля, че и в Ростов за Дикси...  Wink

# 61
  • София
Хайде тогава да се преброим-строоой се,преброой се Mr. Green!
Кой е навит за четвъртък,31 януари,пицария Кантоната?

# 62
Бройте ме мен, ако съм добре здравословно - идвам.

# 63
  • Плевен
Аз съм за петък, но ако решите срещата да е в четвъртък ще дойда за 1-2 часа.

# 64
И аз,от колко часа?
Атракция,Дикси,да се излекувате до тогава,че идвам с голямата инжекция  doctor  Twisted Evil

# 65
  • София
Ми обикновенно около 19-19,30 правим срещите,пък който когато дойде-аз примерно идвам по-късничко Wink.
Кой ще се наеме с резервацията.Аз в понеделник ще разбера дали мога да отида да резервирам-Ангел е наряд утре вечер и в понеделник ще знае дали пак излиза в отпуск.Ако си е вкъщи-ще отидем във вторник да резервираме.

# 66

И аз. Надявам се да съм здрава, ако не дупе да ви е яко  Laughing

# 67
И аз. Надявам се да съм здрава, ако не дупе да ви е яко  Laughing
  Peace  Днес само ще те цитирам  Mr. Green

# 68
Аз бях за кръчма  Weary, но щом е за идеята ще дойда. Но няма да мога по-рано от 20,30, защото се кърмим още.

# 69
  • София
Здравейте,мами от Плевен.
Ще приемете ли една отчаяна девойка,която се надява скоро да бъде в редицата на мамите.

# 70
Здравейте,мами от Плевен.
Ще приемете ли една отчаяна девойка,която се надява скоро да бъде в редицата на мамите.

Разбира се, иска ли питане?
Като за начало ела с нас на срещата другата седмица и се надявам да помогнем в борбата с отчаянието  Hug

# 71
  • Плевен
Разбира се че приемаме. Laughing
Защо си отчаяна казвай да помагаме.  Hug

# 72
Добре дошла Hug!

# 73
Eй, мого сте изписали. И срещичка готвите, много ми се иска да се запознаем, но съм много натоварена тези седмици, и най-вероятно няма да успея да се дойда. Нищо, някой друг път  Peace
bmanolova, добре дошла  Hug  Защо "отчаяна"?  Тук ще се пастараем да го премахнем отчаянието.  Peace

# 74
  • София
Хей,много сте готини.Благодаря за топлото посрещане.   smile3525
Ами отчаяна,защото от доста време опитваме да имаме бебче,а не става.След като ми откриха проблема,последва операция и сега два месеца след нея пак същото.Старая се да мисля позитивно,да не се отчайвам,но имам моменти,в които просто не мога.Все пак имам шанс да забременея,макар и малък,но не съм си и помисляла,че ще бъде така трудно.Осъзнах,че нещата се случват не когато ги искаме,а когато трябва.

Общи условия

Активация на акаунт