ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 432
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
bmanolova, здрасти и от мен  Hug Добре си ни дошла!

# 76
Така е, няма място за отчаяние. Позитивното мислене и здравата психика са много важни в такъв момент.  thumbsup

# 77
  • София
Така е, няма място за отчаяние. Позитивното мислене и здравата психика са много важни в такъв момент.  thumbsup

Не си спомням кой го беше казал:
Господ ни дава само такива изпитания и трудности,с които можем да се справим.

# 78
bmanolova, добре дошла! Hug Аз бих добавила, че не ние избираме кога да се появи бебчо, а детето само избира кога да дойде при нас! Горе главата! Аз имах доста проблеми, години наред имах кистички- малки, но много, стигали са до 11 на един яйчник, но сега си имам една принцеска въпреки всичко! Когато забременях имах киста 9,6 см.....а сега имам 70сантиметрова беборана! Не се отчайвай!  bouquet

# 79
Аууу, Сиси, невероятен аватар    bouquet

bmanolova , ние сме с теб  Hug Дай ми р.ден , името ти за 1 страничка  Grinning

# 80
Чудесно казано. Нека бъде и твое мото.

# 81
  • Плевен
bmanolova, добре дошла и спокойно,всичко ще си дойде на мястото!
Аз пък харесах храната в Кантоната-та.Ще дойда почти сигурно по-късно към 21:30.

# 82

Аз пък харесах храната в Кантоната-та
И аз, както и облужването,а и цените  Peace  Вече 3 пъти сме ходили, забележка нямам  Grinning

# 83
Здравейте и от мен!  Hug
Гледам, че се заформя срещичка. Този път сигурно ще пропусна, че тези две седмици са ми доста натоварени, но ако ми се появи пролука може и да дойда.
Атракция, Дикси, бързо да се оправяте и никакви болести повече!

# 84
bmanolova,добре дошла  Hug
Сигурна съм,че ако влизаш по-често ще можем да ти помогнем да гледаш по-позитивно на нещата,което според мен е много важно  Peace Сигурна съм,че ще успеете!

# 85
  • София
12.03    Биляна

# 86
  • Плевен
bmanolova добре дошла и от мен. Hug
И не се отчайвай,все някога чудото ще се случи и двете чертички ще се появат.
Успех!!!  bouquet

# 87
bmanolova, добре дошла!
Съжалявам за проблемите, надявам се съвсем скоро да се похвалиш с мечтаните две чертички! Peace

Момичата, прочетох, че някой хвали "Наполи"...
До вчера и аз много харесвах пиците им, но снощи какви ни ги сервираха, не е истина. Гнус и отврат.
Цялото заведение недоволстваше - блатовете тестиви, плънката гадна, абе боклуци.
Персоналът е нов. СТарият се е преместил в Кантоната-та.
Снощи минахме и покрай Кантоната - не беше никак запушено, въпреки че беше пълно заведението. Тъй че и ние с Велина може да дойдем на срещата.

# 88
bmanolova,  welcome  При нас е весело , надявам се да ти придадем от нашето добро настроение  Hug

# 89
Добро утро
Както никога съм станала по- рано.
bmanolova, добре дошла.Сигурна съм , че тук ще намериш приятели.Ако не е тайна къде живееш ( може да се окажем комшийки )
За срещата , сега ще откажа , но после се надявам да гледам снимки и да разкажете как е било
Дикси, аз чета Лий Чайлд и Сидни Шелдън.

Общи условия

Активация на акаунт