ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 658
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!  Coffee

# 91

Добро утро и от мен!

Както никога съм станала по- рано.
  Що така, какво ти се е случило, пък си влязла и в нета  Mr. Green

# 92
  • Плевен
Добро утро и от мен.
Добре дошла на bmanolova Hug.Имаш рожден ден два дни преди мен Mr. Green
Май ще пропусна срещата този път,че ще сме сами с дребния. Но ще видим де. Има време.

# 93
И в Темпо са сменили голяма част от персонала, може би собственика или готвачите и технологиите, но пиците не са каквито бяха в началото. Навсякъде в града са вдигнали цените по заведенията - Темпо, Параклиса, Спиди... Още през октомври-ноември имаше фрапираща разлика в цените и нови менюта тук там... През топлите сезони ми харесва да ходя в Кошарите в Кайлъка, дано и там не променят нещо...

# 94

Май ще пропусна срещата този път,че ще сме сами с дребния. Но ще видим де. Има време.
Щооо? Нали Дивиана ще води Велина, ти с Люсо - тъкмо ще я сваля и ще се забавляват взаимно  Wink

# 95
Добро утро и от мен. )))

Добре дошла и на новата ни мама. )) Не се отчайвай и на мен още от 15годишна ми обясняваха как няма да мога да имам деца, или поне много трудно ще забременея. А се случи съвсем неочаквано и сега имам една госпожица на 5месеца. Дано и при теб всичко се оправи и се появи така желаното бебче. )

# 96
  • España (Плевен)
Здравей Бибо  55Hug толкова отдавна не съм те чувала и не знам нищо за тебе.И сега като научавам за тревогите ти - стискам палци и знам че всичко ще се оправи newsm17   Само трябва малко търпение и вяра.  Heart Eyes
ДОБРЕ ДОШЛА при нас...   Kissing Heart

# 97
  • София
Здравейте,отново.Благодаря ви за топлите думи.  smile3525

Добро утро
Както никога съм станала по- рано.
bmanolova, добре дошла.Сигурна съм , че тук ще намериш приятели.Ако не е тайна къде живееш ( може да се окажем комшийки )
За срещата , сега ще откажа , но после се надявам да гледам снимки и да разкажете как е било
Дикси, аз чета Лий Чайлд и Сидни Шелдън.

На Дойран срещу Градската градина.

# 98
Здравейте   love001 Най-после да се доредя до компа ,че дъщерята ме ядоса тази сутрин. Седнали сме двамата с баща й и се лезим и вдетиняваме,само да си отвори устата и да хапне.То не бе бръм-бръм,то не бе ту-ту,песнички, а то се дърпа като магаре и бута лъжицата, ама кога ли ще я оставя да стои гладна  newsm77
Така,оплаках се  Laughing За срещата - защо не си направим една анкета кои ще дойдем?

# 99
 di_p, аз всеки ден съм в същата ситуация с храненето. Направо нерви нямам вече. А то не е един път дневно. Само с млякото няма проблем.
 Онзи ден му купих ново шише за вода, обикновено, на Камера. Не иска и да го бутне. Опита един път, каза ГАДНО и го хвърли. Сега пак си пие от брауновото шише, което тече, защото съм му махнала вътрешните части, но това е. Характерче!

А за анкетата - трудно става, защото не мога да включа всички. Освен да направя само с ДА и НЕ, а в темата отделно да си пишат кой ще идва   Thinking

# 100
Ох, и на мен ми става зле като дойде време за ядене  ooooh! Пък е още малка да я оставя гладна за урок,няма да ме разбере ,пък и каквато е дребна,само това остава.
Атракция,Бужи ли се беше подсякъл преди време или греша? Че на Мира й се зачерви дупето,сигурно от това,че смених памперсите. Взех Хъджис, и то пакет 80 бройки  doh Мажа я с Меди Клаин и уж се пооправя,ама ...

# 101

Атракция,Бужи ли се беше подсякъл преди време или греша?
Даа,не грешиш,ама какво подсичане беше,чак гъбички беше завъдил  Sick Голямо мазане, накрая ми изписаха Вита-мерфен и и миене с Трилобантер и мина. Кремчето и сега го купувам и мажа,като се зачерви. Много е добро.

# 102
Мерси за инфото.Ще купя и аз от това кремче да имам за всеки случай. Колко мазила имам вече за малката в къщи , козметиката й е повече от моята, не,че аз ползвам кой знае какво,де.

# 103
И на Калина ми се беше подсякло малко дупето и си взех крем на Мустела за подсечено дупе, за 1ден се оправи като я мажех всеки път и дупето малко на проветрение. )))

# 104
  • Плевен
Привет!
Аз пак искам да попитам кой не можеше да дойде на среща в петък, и повече ли са тези на които петък не им е удобно да се осъществи срещата?

Общи условия

Активация на акаунт